Търсене

Начало Политика
Политика
БСП – Разград подаде нов сигнал срещу кмета Валентин Василев
04 August 2019

Сигнал за грубо нарушение на Закона за обществените поръчки, както и на законодателството, уреждащо разходването на публични средства на публични средства от страна на Община Разград е подала местната структура на БСП до Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/.

Това обявиха на пресконференция общинският лидер на партията Добрин Добрев и общинският съветник Стоян Димитров.

Продължава...
 
ГЕРБ – Разград издигна Валентин Василев за втори кметски мандат
02 August 2019

Д-р Валентин Василев да бъде издигнат за втори мандат като кмет на Разград, реши на номинационното си събрание в сряда общинската структура на ГЕРБ. Предложението за настоящия градоначалник направи Иван Маринов, съпруг на зам.-кмета Галина Георгиева – Маринова, който представи Василев като разпознаваем, популярен и избираем кандидат на партията.

Продължава...
 
Адвокат Даниел Димитров е новия лидер на БСП в Исперих
29 July 2019

В края на миналата седмица се проведе заседание на 20-та общинска конференция на БСП в Исперих. На форума бе избран председател на общински съвет на Българската социалистическа партия в Исперих, бе направена и оценка за работата на общинските съветници на социалистите през мандат 2015-2019.

Продължава...
 
ГЕРБ започва събрания за номинации на новите кандидати за управници в Лудогорието
26 July 2019

Точно три месеца преди местните избори управляващата партия ГЕРБ стартира подготовката си това ново изпитание.

Днес от 17 часа в Цар Калоян започва първото в областта общинско събрание на ГЕРБ за номиниране на кандидати за кметове и общински съветници. То ще се проведе в партийния офис на площад „Демокрация“. Час по-късно на ул. „Освобождение“ 93 се събира и активът в Завет.

Продължава...
 
Първият кандидат-кмет на Разград е Калоян Монев
24 July 2019

Адвокат Калоян Монев е първият кандидат за кмет на Разград за предстоящите местни избори на 27 октомври. Той ще оглави и листата за общински съветници на „Кауза Разград“, чиито окончателен състав ще бъде обявен следващия месец. Това съобщи вчера на специално свикана пресконференция Божинел Христов, който и в момента, заедно с Монев, представлява Каузата в местния парламент.

Продължава...
 
БСП издига Найден Късов за кмет на Цар Калоян
24 July 2019

БСП има първи официален кандидат-кмет на община в Разградски регион, съобщи областният лидер на социалистите Наско Анастасов. Той уточни, че на местните избори в Цар Калоян партията ще издигне сегашния зам.-кмет Найден Късов. Всички събрания вече са приключили, до 8 септември трябва да се проведат общинските конференции, на които ще бъдат утвърдени и останалите кандидати за кметове.

Продължава...
 
Кметовете на ДПС бойкотират инициатива на Община Исперих?
08 July 2019

Община Исперих търси доставчик на автомобили и съдове за събиране на отпадъци, става ясно от обявената обществена поръчка. Изискванията на възложителя са избраният изпълнител да притежава професионална квалификация и практически опит, който качествено, точно и навреме да извърши следните доставки: 1 нов специализиран автомобил и 570 нови съдове за разделно сметосъбиране, 1 нов специализиран автомобил и 830 нови съдове за събиране на твърди битови отпадъци, обезпечаващи функционирането на общинската система за управление на отпадъците.

Продължава...
 
БСП-Разград внесе сигнал в прокуратурата за наложената на Общината санкция за проекта в „Орел“
19 June 2019

В Окръжна прокуратура е депозиран сигнал, отнасящ се до наложената на Община Разград санкция в размер на близо 600 000 лева във връзка с участието ѝ в проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ и по-конкретно за проекта за благоустрояване на „Орел“.

Сигналът е внесен от председателя на Общинския съвет на БСП в Разград Добрин Добрев заедно с общинските съветници Елка Неделчева, Стоян Димитров и Таня Тодорова.

Продължава...
 
БСП – Разград се жалва от политически репресии
10 June 2019

Според разградските социалисти в Община Разград има политически репресия, изразяващи се в уволнение на служители, които по някакъв начин са демонстрирали симпатии към БСП. По този повод БСП-Разград разпространи до медиите декларация, чийто текст публикуваме:

„Само седмица след провелите се eвроизбори кметът на Разград Валентин Василев прояви типичния си стил на реваншизъм и на политически репресии спрямо служителите в Общината.

Продължава...
 
БСП: тръгваме на бой да си върнем Разград!
05 June 2019

„БСП е първа политическа сила в Разград. На 26 май за нас в областния град гласуваха 2094 избиратели, а за ГЕРБ – 1973. Разликата от 121 гласа си е победа. По-силни сме в 22 от 41 градски секции и в селата Гецово, Осенец, Дряновец, Балкански, Островче, Черковна, Пороище и Благоево, което ни мотивира да си поставим за цел наесен да спечелим кметските избори и да увеличим броя на съветниците си“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 307