Търсене

Начало Политика
Политика
Елена ЙОНЧЕВА: Ще направим така, че страната ни да тръгне по по-добър път
20 May 2019

Г-жо Йончева, достатъчно популярна сте, за да се връщаме към детските Ви години, но не може да не Ви попитаме изостреното чувство за справедливост генетична наследственост ли е или впоследствие придобита черта на характера?

Продължава...
 
Радан КЪНЕВ: Дошло е време България да тръгне отново по пътя на промяната
16 May 2019

„Време е да слезем от въртележката ГЕРБ – БСП, която се върти около оста Ахмед Доган. Време е дадем на хората с нашето мислене възможност за развитие, време е да дадем бъдеще на страната си и на тези избори единственото нещо, което можем да направим е една малка първа крачка в тази посока. Мисля, че е дошло време България да тръгне отново по пътя на промяната, а това няма как да стане освен с демократично център - дясно управление. Управление, което не е имитация на десница, която ни се пробутва в последните десет години. Първата крачка са европейските избори, защото не можем да допуснем, хората, които вкараха България в Европа да не представени в Европейския парламент“.

Продължава...
 
Минимум 30 000 гласа в Лудогорието е целта на ДПС
03 May 2019

Основната задача, поставена от централното ръководство за предстоящите евроизбори е, че ДПС трябва да е първа политическа сила в Разградска област и то с минимум 30 000 гласа. Уникален шанс за партията ни е, че предизборната кампания съвпада с 30-годишнината от Майските събития, която ще бъде отбелязана на традиционния митинг-събор в местността Демир баба теке на 11 май.

Продължава...
 
Учредиха местна организация на „Да, България“ в Разград
03 May 2019

Учредително събрание за изграждане на местна организация проведе снощи в Разград политическа партия „Движение Да, България“. Освен учредители, в конферентната зала на хотел „Централ“ присъстваха организационният секретар на партията Надежда Йорданова, регионалният координатор за Северна и Централна България Младен Минков и симпатизанти на формацията.

Продължава...
 
Елена ЙОНЧЕВА: Хората в Разград трябва да знаят какъв въздух дишат
12 April 2019

В понеделник народният представител и водач на листата на БСП за изборите за Европейски парламент Елена Йончева се срещна членове и симпатизанти на партията. Преди да влезе в пълната зала на хотел „Централ“ тя уточни, че един от двата повода да дойде точно сега тук са сигналите, които получила за замърсения въздух и неглижирането на проблема от страна на централната и местна власт.

Продължава...
 
БСП – Разград оспорва решението на ЦИК за състава на РИК
10 April 2019

Жалба до Върховния административен съд /ВАС/ против решението на ЦИК за състава на Районната избирателна комисия /РИК/ е подал Областният съвет на БСП – Разград. Това съобщиха вчера областният председател на партията Наско Анастасов и депутатът Денчо Бояджиев.

Спорният момент в решението е секретарският пост. Мотивът на социалистите е, че по време на консултациите при областния управител за състав на РИК, само от БСП са заявили претенции към мястото за секретар.

Продължава...
 
ГЕРБ и ДПС се заинатиха кой да ръководи РИК – Разград
29 March 2019

Вчера в Областна администрация – Разград се проведоха консултации за състава на Районната избирателна комисия /РИК/ за провеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май. Присъстваха местните ръководства на парламентарно представените партии и на коалиции и партии, които имат членове на европарламента, но не са в състава на настоящото Народно събрание.

Продължава...
 
Стефан ТАФРОВ: Тъжно ми е, че СДС се продаде на ГЕРБ
25 March 2019

Известният български дипломат Стефан Тафров се срещна в края на миналата седмица със симпатизанти в Разград. Миналия месец той спечели вътрешнопартийното гласуване на „Да, България“ за листата за кандидат-евродепутати на обединението „Демократична България“, в което влизат още Демократи за силна България и „Зелените“.

Продължава...
 
БСП в Разградско номинира 24 кандидати за евролистата
22 March 2019

Приключи кампанията в Разградски регион за номиниране на кандидати за листата на БСП за Европейските избори, съобщи вчера областният председател на социалистите Наско Анастасов на пресконференция, в която участва и общинският лидер в Разград Добрин Добрев. В цялата област са проведени събрания на основните партийни организации, след което три конференции - в Разград, Кубрат и Исперих, и четири общи събрания – в Лозница, Завет, Цар Калоян и Самуил.

Продължава...
 
БСП съсипа от критики новия бюджет на община Разград
28 January 2019

Проектът за бюджет на община Разград за 2019 година е зле пренаписано копие на предишните и няма предпоставки за устойчиво развитие. 2019-та ще бъде година на преходния бюджет, тъй като от стария се прехвърлят 4 000 000 лева. Това е знак за недобре свършена работа. Защо е нямало достатъчно ремонти на улици? Депото за твърди битови отпадъци до месеци ще се напълни, за което предупредихме. Тази година ще мирише на избори, дано да няма други зловония.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 296