Търсене

Начало Политика
Политика
Кметът Василев отвърна на удара на БСП
24 November 2017

Вчера кметът Валентин Василев отвърна на удара на БСП - Разград, чийто представители остро разкритикуваха работата на новото ръководство на Общината през последните две години. В предния брой "Екип 7" подробно описа констатациите на пресконференцията на социалистите, с която на практика те откриха предизборната си кампания за местните избори след две години.

Продължава...
 
БСП: Община Разград се управлява на автопилот
22 November 2017

С анализ на двугодишното управление на ГЕРБ в община Разград местната структура на БСП обяви началото на предизборната си кампания. В пресконференцията в понеделник участваха депутатът и бивш кмет Денчо Бояджиев, общинският лидер на партията Добрин Добрев и общинските съветници Елка Неделчева и Стоян Димитров.

Продължава...
 
Кои са най-вероятните разградски депутати?
19 March 2017

Силите на БСП и ГЕРБ продължават да са изравнени, а партиите, които влизат в парламента, са шест. Това показа обявеното вчера социологическо изследване, поръчано и финансирано от „Галъп интернешънъл“; сходни бяха и данните и на Агенция АФИС, обявени в края на миналата седмица.

Продължава...
 
Никола Николов нападна Ролев, отнемал му бил дясното
13 March 2017

На пресконференция в петък някогашният депутат от СДС Никола Николов, който сега е зад Нова република, остро нападна Теодор Ролев, водач на листата на Реформаторския блок в района.

Според Николов, цялата дясна общност в Разград била зад Нова република, листата на Реформаторския блок нямала политическо съдържание и била безпринципна, самият Ролев опитвал да цепи, злепоставя и компрометира дясното, както и да открадне достойнството и гласовете на десните хора.

Продължава...
 
Татяна БУРУДЖИЕВА: Денчо Бояджиев може и ще лобира за Разград
10 March 2017

 

Листата на БСП е от познати и доказани хора и Разград има шанса да направи добре информиран избор и да получи това, което му се полага истински. Знае се какво може и какво е направил водачът Денчо Бояджиев, когато беше кмет. Аз съм му благодарна за огромната помощ, която той ми оказа, когато бях депутат. Всичко, което се случи в Разград, се случи, защото работехме заедно и тази взаимна подкрепа беше много важна.

Продължава...
 
Теодор РОЛЕВ: Десният избирател ще има своето представителство чрез Реформаторския блок
08 March 2017

Теодор Ролев е водач на листата на Реформаторския блок в района за предстоящите парламентарни избори. 50-годишен, икономист и полиграфист, предприемач, живее и работи в Разград, собственик на „Разград Полиграф“, една от големите български печатници. Семеен, баща на три деца. На последните местни избори в Разград участва като независим кандидат, подкрепен от Реформаторския блок.

Продължава...
 
„Реформаторски блок – Глас народен“ откри кампанията си
01 March 2017

„Разград се нуждае от професионалисти, а не от парашутисти“. Под това мото вчера официално бе представена листата и на практика бе открита кампанията на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ в 18-ти Разградски избирателен район.

Продължава...
 
„Нова Република“ иска да е първа политическа сила в община Разград
27 February 2017

„Нашата задача е „Нова Република“ да бъде първа политическа сила в община Разград на предстоящите парламентарни избори“. Това обяви бившият депутат от СДС Никола Николов и неформален лидер на новата формация в Разград при представянето на кандидат-депутатската й листа.

Продължава...
 
ГЕРБ обеща толерантна кампания
23 February 2017

ГЕРБ – Разград представи кандидатската си листа за народни представители. От осемте избраници поради служебни ангажименти отсъстваше само Валентина Френкева.

Още в началото на пресконференцията областният координатор на партията Валентин Василев и водачът на листата Десислава Атанасова подчертаха, че кампанията на ГЕРБ ще бъде толерантна, без нападки и коментари към опонентите.

Продължава...
 
„АБВ-Движение 21“ ще надгражда резултатите от предишните избори
23 February 2017

Надграждане на резултатите от предишните парламентарни избори е амбицията на коалиция „АБВ-Движение 21“, заяви областният лидер на АБВ Пламен Томов по време на представяне на кандидатдепутатската листа. Той уточни, че до шесто място средната й възраст е 27 години. Водач е Кристиян Калчев от „Движение 21“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 295