Търсене

Начало Политика
Политика
Гюнай Хюсмен е номиниран за кандидат-депутат на ГЕРБ
06 February 2017

Списъкът с номинираните от общинските структури вече е изпратен в Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще определи точният 8-членен състав на кандидат-депутатската ни листа, съобщи вчера областният координатор на партията и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

Продължава...
 
Теодор Ролев влезе в ръководството на Реформаторския блок
01 February 2017

Общинският лидер на партия „Демократи за силна България“ в Разград Теодор Ролев влезе в състава на 51-членния Национален координационен съвет /НКС/ на Реформаторския блок /РБ/. Това стана по време на Първия съюзен конгрес на дясната коалиция. НКС е орган, който има правомощия да вземавсички стратегически решения за бъдещото развитие на РБ.

 

Продължава...
 
ДПС излъчи пет номинации за кмет на Кубрат
13 January 2017

Пет номинации за кмет на Кубрат излъчи на свое общинското събрание организацията на ДПС в града. Списъкът с имената ще бъде представен на областното, а после на централното ръководство на движението, което ще има тежката дума кой да е кандидата за кмет на предсрочните избори на 19 февруари.

Продължава...
 
Младежи от ГЕРБ проведоха двудневна академия в СПА комплекс „Островче“
05 December 2016

Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров откриха регионалната академия на Младежи ГЕРБ, която се проведе в събота и неделя в СПА комплекса в Островче. В работата участва и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Продължава...
 
Учредяват структура на ДРОМ в Исперих
05 December 2016

В събота народният представител от ДПС Илия Илиев бе в Исперих, където се срещна с представители на ромската общност. Илиев е лидер на политическа партия Движение за равноправен обществен модел – ДРОМ и е в Лудогорието заради изграждането на местни структури на политическата формация.

Продължава...
 
Калоян Монев и Левент Апти – зам.-председатели на ОбС -Разград
30 November 2016

Юристът Калоян Монев от „Кауза Разград“ и лекарят Левент Апти от ДПС бяха избрани за заместник-председатели на общинския съвет в Разград. За първи път от 1991 година насам и едва през седмия мандат на демократично местно самоуправление в Разград, общинската законодателна институция вече има и зам.-шефове.

Продължава...
 
БСП - Разград изхвърли от ръководството си три „другарки“
30 November 2016

На заседанието си в понеделник вечерта Общинският съвет на БСП в Разград изключи трима свои членове. Всичките отлюспените са дами, които по възрастов признак принадлежат по-скоро към по-младите активисти на социалистите. Това са общинският съветник и директор на Домашния социален патронаж Янка Георгиева, началникът на общински отдел „Социални дейности“ Росица Бончева и последната секретарка на бившия кмет Денчо Бояджиев Калина Атанасова.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен спаси ГЕРБ от пълен срив в района
09 November 2016

Ако независимият депутат Гюнай Хюсмен не бе упражнил влиянието си – основно в Исперихска, но също и в Кубратска община, и ако не работеше активно в полза на ГЕРБ, кандидатът на управляващите за президент Цецка Цачева щеше да има към 7 000 вместо сегашните 13 300 гласа в района, това показва анализът ни след първия прочит на протоколите от секционни комисии.

Продължава...
 
В събота ген. Румен Радев посети Разград
31 October 2016

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев в събота бе на предизборно посещение в Разград. Той се разходи из центъра, където по думите му най-силно се е впечатлил от паметника „Майстор Манол“.

Продължава...
 
Проф. Любомир Халачев посети Разград и Кубрат
26 October 2016

"В последните дни журналисти и социолози открито казват, че шансовете на Ивайло Калфин стават все по-големи и може би той ще е изненадата, за която всички твърдят. За нас това не е изненада, тъй като знаем, че той е най-подготвен за поста, тъй като няма друг кандидат с такива експертни качества и политическа биография. Заради сложната международна обстановка през следващите години България ще има нужда от силен дипломат като Калфин".

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 285