Начало Политика
Политика
ГЕРБ обеща толерантна кампания
23 February 2017

ГЕРБ – Разград представи кандидатската си листа за народни представители. От осемте избраници поради служебни ангажименти отсъстваше само Валентина Френкева.

Още в началото на пресконференцията областният координатор на партията Валентин Василев и водачът на листата Десислава Атанасова подчертаха, че кампанията на ГЕРБ ще бъде толерантна, без нападки и коментари към опонентите.

Продължава...
 
„АБВ-Движение 21“ ще надгражда резултатите от предишните избори
23 February 2017

Надграждане на резултатите от предишните парламентарни избори е амбицията на коалиция „АБВ-Движение 21“, заяви областният лидер на АБВ Пламен Томов по време на представяне на кандидатдепутатската листа. Той уточни, че до шесто място средната й възраст е 27 години. Водач е Кристиян Калчев от „Движение 21“.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен е номиниран за кандидат-депутат на ГЕРБ
06 February 2017

Списъкът с номинираните от общинските структури вече е изпратен в Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще определи точният 8-членен състав на кандидат-депутатската ни листа, съобщи вчера областният координатор на партията и кмет на Разград д-р Валентин Василев.

Продължава...
 
Теодор Ролев влезе в ръководството на Реформаторския блок
01 February 2017

Общинският лидер на партия „Демократи за силна България“ в Разград Теодор Ролев влезе в състава на 51-членния Национален координационен съвет /НКС/ на Реформаторския блок /РБ/. Това стана по време на Първия съюзен конгрес на дясната коалиция. НКС е орган, който има правомощия да вземавсички стратегически решения за бъдещото развитие на РБ.

 

Продължава...
 
ДПС излъчи пет номинации за кмет на Кубрат
13 January 2017

Пет номинации за кмет на Кубрат излъчи на свое общинското събрание организацията на ДПС в града. Списъкът с имената ще бъде представен на областното, а после на централното ръководство на движението, което ще има тежката дума кой да е кандидата за кмет на предсрочните избори на 19 февруари.

Продължава...
 
Младежи от ГЕРБ проведоха двудневна академия в СПА комплекс „Островче“
05 December 2016

Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров откриха регионалната академия на Младежи ГЕРБ, която се проведе в събота и неделя в СПА комплекса в Островче. В работата участва и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Продължава...
 
Учредяват структура на ДРОМ в Исперих
05 December 2016

В събота народният представител от ДПС Илия Илиев бе в Исперих, където се срещна с представители на ромската общност. Илиев е лидер на политическа партия Движение за равноправен обществен модел – ДРОМ и е в Лудогорието заради изграждането на местни структури на политическата формация.

Продължава...
 
Калоян Монев и Левент Апти – зам.-председатели на ОбС -Разград
30 November 2016

Юристът Калоян Монев от „Кауза Разград“ и лекарят Левент Апти от ДПС бяха избрани за заместник-председатели на общинския съвет в Разград. За първи път от 1991 година насам и едва през седмия мандат на демократично местно самоуправление в Разград, общинската законодателна институция вече има и зам.-шефове.

Продължава...
 
БСП - Разград изхвърли от ръководството си три „другарки“
30 November 2016

На заседанието си в понеделник вечерта Общинският съвет на БСП в Разград изключи трима свои членове. Всичките отлюспените са дами, които по възрастов признак принадлежат по-скоро към по-младите активисти на социалистите. Това са общинският съветник и директор на Домашния социален патронаж Янка Георгиева, началникът на общински отдел „Социални дейности“ Росица Бончева и последната секретарка на бившия кмет Денчо Бояджиев Калина Атанасова.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен спаси ГЕРБ от пълен срив в района
09 November 2016

Ако независимият депутат Гюнай Хюсмен не бе упражнил влиянието си – основно в Исперихска, но също и в Кубратска община, и ако не работеше активно в полза на ГЕРБ, кандидатът на управляващите за президент Цецка Цачева щеше да има към 7 000 вместо сегашните 13 300 гласа в района, това показва анализът ни след първия прочит на протоколите от секционни комисии.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 287