Търсене

Начало Политика
Политика
БСП съсипа от критики новия бюджет на община Разград
28 January 2019

Проектът за бюджет на община Разград за 2019 година е зле пренаписано копие на предишните и няма предпоставки за устойчиво развитие. 2019-та ще бъде година на преходния бюджет, тъй като от стария се прехвърлят 4 000 000 лева. Това е знак за недобре свършена работа. Защо е нямало достатъчно ремонти на улици? Депото за твърди битови отпадъци до месеци ще се напълни, за което предупредихме. Тази година ще мирише на избори, дано да няма други зловония.

Продължава...
 
Румен ХРИСТОВ: На местните избори СДС ще може да се коалира с всички, без БСП и ДПС
03 December 2018

На местните избори догодина общинските ни организации ще имат пълната свобода да се коалират с всички партии, с изключение на БСП и ДПС, заяви в събота в Разград председателят на СДС Румен Христов, който заедно с главния секретар Илия Лазаров, присъстваха на отчетно-изборната конференция на хартията на регионалната партийна структура, която включва областите в Северен централен район /СЦР/.

Продължава...
 
Кметът Василев отвърна на удара на БСП
24 November 2017

Вчера кметът Валентин Василев отвърна на удара на БСП - Разград, чийто представители остро разкритикуваха работата на новото ръководство на Общината през последните две години. В предния брой "Екип 7" подробно описа констатациите на пресконференцията на социалистите, с която на практика те откриха предизборната си кампания за местните избори след две години.

Продължава...
 
БСП: Община Разград се управлява на автопилот
22 November 2017

С анализ на двугодишното управление на ГЕРБ в община Разград местната структура на БСП обяви началото на предизборната си кампания. В пресконференцията в понеделник участваха депутатът и бивш кмет Денчо Бояджиев, общинският лидер на партията Добрин Добрев и общинските съветници Елка Неделчева и Стоян Димитров.

Продължава...
 
Кои са най-вероятните разградски депутати?
19 March 2017

Силите на БСП и ГЕРБ продължават да са изравнени, а партиите, които влизат в парламента, са шест. Това показа обявеното вчера социологическо изследване, поръчано и финансирано от „Галъп интернешънъл“; сходни бяха и данните и на Агенция АФИС, обявени в края на миналата седмица.

Продължава...
 
Никола Николов нападна Ролев, отнемал му бил дясното
13 March 2017

На пресконференция в петък някогашният депутат от СДС Никола Николов, който сега е зад Нова република, остро нападна Теодор Ролев, водач на листата на Реформаторския блок в района.

Според Николов, цялата дясна общност в Разград била зад Нова република, листата на Реформаторския блок нямала политическо съдържание и била безпринципна, самият Ролев опитвал да цепи, злепоставя и компрометира дясното, както и да открадне достойнството и гласовете на десните хора.

Продължава...
 
Татяна БУРУДЖИЕВА: Денчо Бояджиев може и ще лобира за Разград
10 March 2017

 

Листата на БСП е от познати и доказани хора и Разград има шанса да направи добре информиран избор и да получи това, което му се полага истински. Знае се какво може и какво е направил водачът Денчо Бояджиев, когато беше кмет. Аз съм му благодарна за огромната помощ, която той ми оказа, когато бях депутат. Всичко, което се случи в Разград, се случи, защото работехме заедно и тази взаимна подкрепа беше много важна.

Продължава...
 
Теодор РОЛЕВ: Десният избирател ще има своето представителство чрез Реформаторския блок
08 March 2017

Теодор Ролев е водач на листата на Реформаторския блок в района за предстоящите парламентарни избори. 50-годишен, икономист и полиграфист, предприемач, живее и работи в Разград, собственик на „Разград Полиграф“, една от големите български печатници. Семеен, баща на три деца. На последните местни избори в Разград участва като независим кандидат, подкрепен от Реформаторския блок.

Продължава...
 
„Реформаторски блок – Глас народен“ откри кампанията си
01 March 2017

„Разград се нуждае от професионалисти, а не от парашутисти“. Под това мото вчера официално бе представена листата и на практика бе открита кампанията на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ в 18-ти Разградски избирателен район.

Продължава...
 
„Нова Република“ иска да е първа политическа сила в община Разград
27 February 2017

„Нашата задача е „Нова Република“ да бъде първа политическа сила в община Разград на предстоящите парламентарни избори“. Това обяви бившият депутат от СДС Никола Николов и неформален лидер на новата формация в Разград при представянето на кандидат-депутатската й листа.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 307