Търсене

Начало Политика
Политика
Наско АНАСТАСОВ: Всички леви - заедно на изборите!
10 November 2008

 

Декларираме не само пред общинската конференция, но и пред централата на БСП, че на парламентарните избори догодина Политическо движение „Социалдемократи“ - Разград ще подкрепи правилната лява политика, която БСП предложи на България, заяви пред събранието в петък лидерът на организацията в Лудогорието Наско Анастасов.

Продължава...
 
Добринка Монева - преизбрана за четвърти път
10 November 2008

 

Четвърти мандат общински лидер на БСП да бъде Добринка Монева гласува късно в петък вечерта отчетно-изборната партийна конференция. Събранието гласува блоково и състав от 46 души Общински съвет. 35% от състава му са нови лица.

Продължава...
 
60 от Разград се включиха в Движение „Напред“
05 November 2008

 

Близо 60 делегати от Разградска област се включиха в учредяването на коалиция Движение "Напред" в неделя. На подписването на споразумението между ВМРО, ЗНС и ЛИДЕР в зала 1 на НДК региона ни представиха членове на последните две формации, водени от лидерите си Богдан Стоянов и Иван Киров.

Продължава...
 
Създадоха и женска структура на ГЕРБ в Кубрат
03 November 2008

 

Само две седмици след учредяването на ГЕРБ „Старейшини“, ПП ГЕРБ в община Кубрат отново се активизира. Над 15 жени учредиха „Жени ГЕРБ“ - Кубрат вчера.

В присъствието на г-жа Станка Якимова, областен координатор на дамската организация в Разград, и г-н Младен Мишев, общински ръководител на ПП ГЕРБ - Кубрат, бяха предложени за утвърждаване от ИК на ПП ГЕРБ: за общински ръководител - г-жа Радка Великова, инспектор в застрахователна компания, а за организационен секретар - г-жа Росица Христова, учителка.

Продължава...
 
„Атака“ къса с БСП, не спазили обещанията си
27 October 2008

 

На следващите избори „Атака“ няма да подкрепи БСП, контакти ще се търсим с всички останали български партии. Това заяви за „Екип 7“ областният лидер на партията Георги Димитров след проведеното в петък общинско отчетно-изборно събрание на „Атака“ в Разград.

Крайното решение било продиктувано от отправени към местното и централното ръководство критики от членове и симпатизанти.

Продължава...
 
Антон КУТЕВ: БСП ще остане най-мощният политически фактор в държавата
20 October 2008

 

До 7 ноември по график трябва да приключат всички общински отчетно-изборни конференции в Лудогорието. След тях е насрочен 47-ият конгрес на партията, а за него област Разград ще излъчи 23 свои делегати. Непосредствено след висшия партиен форум в региона започват да пристигат представители на изпълнителната власт. Очакваме за своя отчет тук да дойде и социалният министър Емилия Масларова.

Продължава...
 
Интересът разклати новото мнозинство
03 October 2008

 

Има ли разместване на пластовете в Общински съвет – Разград? Този въпрос възникна след заседанието на местния парламент във вторник. Както вече съобщихме, тогава три важни докладни записки на кмета Денчо Бояджиев: за новата структура, за числеността на персонала в бюджетната сфера и вдигане на заплатите на кметовете и за корекция на местния бюджет, бяха приети без много дискусии и най-вече с безрезервната подкрепа на осемте съветници от ДПС.

Продължава...
 
Оформя се ново мнозинство като предишното старо?
01 October 2008

 

Сериозни индикации за прегрупиране на политическите сили в Общинския съвет в Разград проличаха на вчерашното му първо заседание от есенната сесия. По наши наблюдения, в

няколко поредни важни гласувания се очертаха контурите на може би зараждащо се ново мнозинство в 33-местния разградски парламент. То включва основно групите на БСП /7 съветника/, ДПС /8/, Коалиция „Социалдемократи за Разград“ /3/, „Зелена България“ /2/, като неформално към него често се включва и независимият Румен Адрианов.

Продължава...
 
Фармацевт и икономист – кандидати за шеф на Жени ГЕРБ
26 September 2008

 

Учредително събрание на областната структура на Жени ГЕРБ се проведе в сряда в Разград. Ръководи го д-р Елена Евгениева, член на Националния изпълнителен съвет от нашия регион. Гост бе председателят на НИС на Жени ГЕРБ доц.Геновева Алексиева.

Продължава...
 
И в Разград ще подпишат заповед за уволнение на Станишев
05 September 2008

 

Националната подписка „Аз съм европеец”, която стартират ГЕРБ, ДСБ и СДС ще се проведе и в Разград. Тя ще започне в събота, 6 септември, като за целта ще бъде открит специален пункт на Ларгото, съобщиха организаторите.

Заявление за това ръководствата на трите партии са депозирали до кмета Денчо Бояджиев. Всеки, който желае да подпише заповедта за уволнение на Сергей Станишев ще може да го направи между 11.00 и 13.00 ч. в Деня на Съединението.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 251 - 260 от 301