Търсене

Начало Политика
Политика
НДСВ се срещна с актива си в Разград
22 August 2008

 

Работна среща на местния актив на НДСВ с представители на централното ръководство се проведе в Разград. Тук бяха отговорникът по организационната и структурна политика на партията Димитър Диманов и Владимир Даскалов – ръководител на отдел „Национална координация”. Участие в срещата взеха зам.-областният управител Евгения Кочанова, областният и регионалният координатор Виолета Великова и Славейко Генчев и колегите им от общините Цар Калоян, Самуил, Лозница, Кубрат и Разград.

Продължава...
 
Две разградчанки получиха електронните си членски карти на Бузлуджа
04 August 2008

Над 250 социалисти от Разградска област се включиха в Националния събор на левицата на връх Бузлуджа. На 2 август БСП и левицата отбелязаха 117-та годишнина от организираното социалистическо движение в България. По този повод на 117 новоприети млади социалисти от цялата страна бяха връчени новите електронни партийни книжки. Между тях бяха Диана Иванова и Даниела Стоянова от Разград.


Продължава...
 
Миризливи PRоблеми * В други държави покойникът отдавна щеше да е погребан
04 August 2008

Един мой стар приятел, който вече живее и работи в София, често ми звъни и пита: ”Нещо ново в Разград?” Последния път му отговорих така: „Само таратор, и то стар”!

 

Поразмърда се въздухът в лятната жега. И веднага в държавата замириса! Ама не от взривовете в Челопечене или от случайно изтървани газове при помпане на „балона за втори мандат”.Това са мижави PRоблеми.


Продължава...
 
Цветан ЦВЕТАНОВ: Виновните за спирането на европарите – на съд
28 July 2008

 

Има явна умисъл, довела до спирането на европарите за България. Национално отговорно решение и морално е правителството да подаде оставка. Това обяви в събота в Разград лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Брюксел налага санкции за непрозрачността и съмненията за корупционни практики в българското правителство.

Продължава...
 
Цветан Цветанов идва утре на Панаира на киселото мляко
25 July 2008

 

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов идва в Разград утре специално за Панаира на киселото мляко и фестивала на народните традиции и художествените занаяти. Лидерът на партията пристига по покана на областния ръководител на ГЕРБ Тодор Димитров и председателя на Общинския съвет в Разград Стоян Стоянов.

Продължава...
 
Разградчанка – в националното ръководство на „Жени ГЕРБ“
16 July 2008

 

Разградчанка влезе в националното ръководство на „Жени ГЕРБ“ още със самото учредяване на организацията. В неделя за член на Националния изпълнителен съвет на формацията беше избрана д-р Елена Евгениева. Дамата е ветеринарен лекар, работи в сферата на държавния контрол по безопасност на суровините и храните от животински произход, със сертификат за “разработване, внедряване и прилагане на НАССР системи”.

Продължава...
 
Двама разградчани – в националното ръководство на нова зелена партия
09 July 2008

Нов политически субект се появи на хоризонта след проведен през уикенда в Боровец обединителен конгрес на “Зелена България” и “Зелена партия”. Името на новата формация е “Зелена партия/Българските зелени“. Сериозно е разградското представителство в националното й ръководство.


Продължава...
 
ЛИДЕР стъпи в Кубрат
04 July 2008

 

Партията на бизнесмена Христо Ковачки изгради структура и в община Кубрат. Във вторник вечерта в големия салон на читалището се състоя учредителна конференция. На нея присъстваха 35 души. Тук бяха областният координатор на ЛИДЕР Иван Киров и секретарят на областното ръководство Андрей Андреев.

Продължава...
 
Сини от Разград и Търговище дискутираха новия устав на СДС
27 June 2008

 

Новият устав на СДС беше дискутиран в сряда следобед в х-л „Централ“ на разширена среща на областните ръководства на сините в Разград и Търговище. Гости на срещата бяха главният секретар на СДС Пламен Радонов и координаторът за Североизточна България Филип Асенов. Уставът ще бъде официално приет на национална конференция на СДС във Велико Търново на 26 юли.

Продължава...
 
Създадоха ГЕРБ – Старейшини в Разград
20 June 2008

 

Областна организация на Старейшините на ГЕРБ беше учредена в Разград в сряда, точно един месец след националното учредително събрание. На основаването на местната структура в х-л „Централ“ присъства Васил Пенчев – член на НИС на СГЕРБ и отговорник за нашия регион. 20 души бяха регистрирани като членове на най-новото звено на ГЕРБ в Разград на първата сбирка.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Последна >>

Резултати 261 - 270 от 301