Търсене

Начало Политика
Политика
Наско Анастасов със Станишев в Молдова
04 February 2008
 

На 14 февруари /Деня на влюбените или на лозарите/ областният управител Наско Анастасов ще лети за Молдова с премиера Станишев със същия правителствен самолет, който не стигна до Мексико с президента Първанов.

Продължава...
 
Цветан Цветанов – гост на тържествената сесия за Деня на Разград
28 January 2008

Председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов пристига днес в Разград по покана на областния лидер Тодор Димитров. Поводът за неочакваната визита е Денят на Разград и
130-годишнината от освобождението на града от османско иго.

Продължава...
 
ГЕРБ-Разград:Кметът обжалва правилника за работа, за да назначава „удобни“ комисии
28 January 2008

С една от своите жалби кметът Денчо Бояджиев е поискал от Административен съд-Разград да бъде отменен чл.94, ал.2 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет за мандат 2007–2011 г. Разпоредбата задължава кмета да включва и общински съветници в състава на всички комисии за провеждане на обществени поръчки, отдаване на концесии и разпореждане с общинско имущество. Това уточниха в петък от ГЕРБ-Разград, по повод публикуваната в последния брой на „Екип 7“ статия „Общината и Денчо Бояджиев атакуват решения на местния парламент“.

Продължава...
 
Политическа чистка в Община Самуил?
21 January 2008

20 служители и специалисти от общинската администрация в Самуил са получили допълнителни споразумения към трудовите си договори от новия кметски екип на д-р Бейтула Сали – научи в.“Екип 7“.
 

Продължава...
 
Депутатите от ДПС с постоянна приемна за граждани
11 January 2008

Четиримата лудогорски народни представители от ДПС в 40-то Народно събрание ще имат постоянна приемна за граждани. Тя ще бъде в Разград и всички жители на областта ще могат да я посещават, за да споделят своите проблеми и да търсят съдействие за разрешаването им. Така хората ще имат постоянен контакт с избраниците си от региона.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Следваща > Последна >>

Резултати 281 - 285 от 285