Търсене

Начало Политика
Политика
Учредяват структура на ДРОМ в Исперих
05 December 2016

В събота народният представител от ДПС Илия Илиев бе в Исперих, където се срещна с представители на ромската общност. Илиев е лидер на политическа партия Движение за равноправен обществен модел – ДРОМ и е в Лудогорието заради изграждането на местни структури на политическата формация.

Продължава...
 
Калоян Монев и Левент Апти – зам.-председатели на ОбС -Разград
30 November 2016

Юристът Калоян Монев от „Кауза Разград“ и лекарят Левент Апти от ДПС бяха избрани за заместник-председатели на общинския съвет в Разград. За първи път от 1991 година насам и едва през седмия мандат на демократично местно самоуправление в Разград, общинската законодателна институция вече има и зам.-шефове.

Продължава...
 
БСП - Разград изхвърли от ръководството си три „другарки“
30 November 2016

На заседанието си в понеделник вечерта Общинският съвет на БСП в Разград изключи трима свои членове. Всичките отлюспените са дами, които по възрастов признак принадлежат по-скоро към по-младите активисти на социалистите. Това са общинският съветник и директор на Домашния социален патронаж Янка Георгиева, началникът на общински отдел „Социални дейности“ Росица Бончева и последната секретарка на бившия кмет Денчо Бояджиев Калина Атанасова.

Продължава...
 
Гюнай Хюсмен спаси ГЕРБ от пълен срив в района
09 November 2016

Ако независимият депутат Гюнай Хюсмен не бе упражнил влиянието си – основно в Исперихска, но също и в Кубратска община, и ако не работеше активно в полза на ГЕРБ, кандидатът на управляващите за президент Цецка Цачева щеше да има към 7 000 вместо сегашните 13 300 гласа в района, това показва анализът ни след първия прочит на протоколите от секционни комисии.

Продължава...
 
В събота ген. Румен Радев посети Разград
31 October 2016

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев в събота бе на предизборно посещение в Разград. Той се разходи из центъра, където по думите му най-силно се е впечатлил от паметника „Майстор Манол“.

Продължава...
 
Проф. Любомир Халачев посети Разград и Кубрат
26 October 2016

"В последните дни журналисти и социолози открито казват, че шансовете на Ивайло Калфин стават все по-големи и може би той ще е изненадата, за която всички твърдят. За нас това не е изненада, тъй като знаем, че той е най-подготвен за поста, тъй като няма друг кандидат с такива експертни качества и политическа биография. Заради сложната международна обстановка през следващите години България ще има нужда от силен дипломат като Калфин".

Продължава...
 
Илияна Йотова се срещна със симпатизанти в Разград
24 October 2016

В петък кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова представи пред симпатизанти в Разград основните приоритети от предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на левицата. Срещата се проведе в конферентната зала на хотел "Централ", където евродепутатката бе приветствана от председателя на местния инициативен комитет за издигането на тандема Румен Радев/Илияна Йотова - Евгени Ганев.

Продължава...
 
Вчера Красимир Каракачанов и Явор Нотев посетиха Разград
24 October 2016

В ранния следобед вчера кандидатите за президент и вицепрезидент на "Обединени патриоти - НФСБ, "Атака" и ВМРО" Красимир Каракачанов и Явор Нотев пристигнаха в Разград за предизборна среща със симпатизанти. Тя се състоя в залата на Филхармонията, която въпреки неудобния час, бе пълна.

Продължава...
 
Вчера Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Лудогорието
18 October 2016

С разходка из центъра започна вчерашното посещение на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в Разград. След непринудени разговори с граждани и раздаване на автографи, двамата се отправиха към Общинския културен център, където започна предизборната среща, в която участва и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
Преизбраха Наско Анастасов за областен лидер на БСП
29 July 2016

Наско Анастасов е новият стар председател на БСП в Разградски регион. Бившият областен управител бе преизбран на длъжността след тайно гласуване по време на учредителното събрание на Областния съвет на партията, каквото се провежда след всеки изборен конгрес на социалистите. Анастасов бе единственият кандидат за поста. За него гласуваха 15 от присъстващите, а четирима се въздържаха.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 301