Начало Политика
Политика
Ерол ТАХСИН: Аз съм законно избраният кмет на Каменар
30 October 2015

Провокиран от материала в броя от 28 октомври "Мистериозна подмяна на 1 бюлетина променя вота в село Каменар" в сряда в редакцията, придружаван от трима души, дойде единият от главните действащи лица в него - кметът на Каменар Ерол Тахсин, който до ранните часове във вторник все още беше кандидат за кмет от ДПС.

Продължава...
 
Съветници от БСП – Исперих: Общината и 15 села са на автопилот
23 October 2015

Временно изпълняващият длъжността кмет на община Исперих Нехире Юмер отказва да изпълнява решението на общинския съвет от 16 октомври, с което тя е назначена на тази длъжност, което е отказ от изпълнение на служебни задължения. Това съобщи вчера на пресконференция председателят на комисията по законност /който е и кандидат за кмет на общината от БСП/ Даниел Димитров.

Продължава...
 
Д-р Бранимир Мичев - кандидат-кмет на Разград
18 September 2015

Първият официално регистриран кандидат за кмет на община Разград е вече факт. Това е областният лидер на партия "Български социалдемократи" Севдалин Стоянов. Той е директор на студентското общежитие, притежава магазин за промишлени стоки на кооперативния пазар.

Продължава...
 
Освен делфинариум, Маню Манев обещава на Разград 9-етажна болница и музикален фестивал „Златен Пегас
18 September 2015

„Изграждането на делфинариум е само една от 27-те точки, залегнали в моята предизборна платформа за излизане на Разград от кризата. Ето още някои от идеите ми - поевтиняване на водата с 41%; 50% съкращения в твърде раздутата общинска администрация; намаляване на местните данъци и такси с 45%; основна ревизия на общината и на общинския съвет за периода 1991 година - 2015 година;

Продължава...
 
Партиите и независимите смъкнаха предпазителите
16 September 2015

В понеделник, 14 септември, приключи първият етап от подготовката на участниците в изборната надпревара на 25 октомври - регистрацията на партиите /П/, коалициите /К/ и инициативните комитети /ИК/ в общинските избирателни комисии /ОИК/.

15 са заявките за кмет на община Разград. До 22 септември, когато изтича крайният срок за регистриране на конкретните имена на участниците в местния вот, ще стане ясно колко ще бъдат партийните кандидати.

Продължава...
 
БСП - Разград уж подкрепя Денчо Бояджиев, но си остави вратичка
14 September 2015

Днес, 14 септември, изтича крайният срок за регистрации на политически партии, коалиции и инициативни комитети за участие в местните избори.

След като първо направиха заявка само за листа за общински съветници и кметове на населени места, от местната структура на БСП почукаха за втори път на вратата на Общинската избирателна комисия в Разград.

Продължава...
 
ДПС издигна кандидат-кметове си за 7-те общини
11 September 2015

Централният предизборен щаб на ДПС утвърди кандидатите за кметове на седемте общини в Лудогорието, съобщи областният партиен лидер Ахмед Ахмедов.

За пет от общините - Исперих, Завет, Лозница, Самуил и Цар Калоян са предложени досегашните управници: Бейсим Басри, Ахтер Велиев, Айхан Хашимов, д-р Бейтула Сали и Дауд Алоявлу.

Продължава...
 
Регистрираха Инициативните комитети за Денчо Бояджиев и Теодор Ролев
11 September 2015

Вчера в Общинската избирателна комисия /ОИК/ в Разград бяха внесени документите за регистрация на два Инициативни комитета /ИК/, които издигат независими кандидати за общински кмет.

В ИК за Денчо Бояджиев влизат юристът в общинската администрация и местен младежки лидер на БСП Добрин Добрев, председателят на общинския съвет Милена Цанева и Надежда Георгиева, собственик на ателие за ръчна изработка на сувенири.

Продължава...
 
ДПС първа се записа в ОИК - Исперих
09 September 2015

Председателят на общинския съвет на ДПС в Исперих Адил Решидов внесе в ОИК документите за регистрация на партията в предстоящите местни избори. Движението за права и свободи е първата политическа сила, която официално декларира участието си в Исперихско.

Продължава...
 
БСП определи своите кандидати за кметове на Пороище, Раковски и Побит камък
04 September 2015

На заседание на Изпълнителното бюро на БСП бяха определени кандидатите на партията за кметове на населени места в Пороище, Раковски и Побит камък, които допълват списъка на кандидатурите, одобрени от Конференцията на БСП, проведена преди повече от месец.

В с.Пороище БСП издига досегашния кметски наместник Станимира Йорданова Николова, млад човек, който с работата си спечели доверието и уважението на жителите на селото.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 287