Търсене

Начало Политика
Политика
В събота ген. Румен Радев посети Разград
31 October 2016

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП кандидат за президент ген. Румен Радев в събота бе на предизборно посещение в Разград. Той се разходи из центъра, където по думите му най-силно се е впечатлил от паметника „Майстор Манол“.

Продължава...
 
Проф. Любомир Халачев посети Разград и Кубрат
26 October 2016

"В последните дни журналисти и социолози открито казват, че шансовете на Ивайло Калфин стават все по-големи и може би той ще е изненадата, за която всички твърдят. За нас това не е изненада, тъй като знаем, че той е най-подготвен за поста, тъй като няма друг кандидат с такива експертни качества и политическа биография. Заради сложната международна обстановка през следващите години България ще има нужда от силен дипломат като Калфин".

Продължава...
 
Илияна Йотова се срещна със симпатизанти в Разград
24 October 2016

В петък кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова представи пред симпатизанти в Разград основните приоритети от предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на левицата. Срещата се проведе в конферентната зала на хотел "Централ", където евродепутатката бе приветствана от председателя на местния инициативен комитет за издигането на тандема Румен Радев/Илияна Йотова - Евгени Ганев.

Продължава...
 
Вчера Красимир Каракачанов и Явор Нотев посетиха Разград
24 October 2016

В ранния следобед вчера кандидатите за президент и вицепрезидент на "Обединени патриоти - НФСБ, "Атака" и ВМРО" Красимир Каракачанов и Явор Нотев пристигнаха в Разград за предизборна среща със симпатизанти. Тя се състоя в залата на Филхармонията, която въпреки неудобния час, бе пълна.

Продължава...
 
Вчера Цецка Цачева и Пламен Манушев посетиха Лудогорието
18 October 2016

С разходка из центъра започна вчерашното посещение на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в Разград. След непринудени разговори с граждани и раздаване на автографи, двамата се отправиха към Общинския културен център, където започна предизборната среща, в която участва и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
Преизбраха Наско Анастасов за областен лидер на БСП
29 July 2016

Наско Анастасов е новият стар председател на БСП в Разградски регион. Бившият областен управител бе преизбран на длъжността след тайно гласуване по време на учредителното събрание на Областния съвет на партията, каквото се провежда след всеки изборен конгрес на социалистите. Анастасов бе единственият кандидат за поста. За него гласуваха 15 от присъстващите, а четирима се въздържаха.

Продължава...
 
Избрани сме да работим за Разград и всякакви лични амбиции и игри нямат място сред нас
23 March 2016

Уважаеми жители на община Разград, уважаеми симпатизанти и членове на ПП ГЕРБ,

Избраните общински съветници от листата на ПП ГЕРБ променихме решението си относно състава на групата към ОС Разград. С настоящето Ви уведомяваме, че в новообразуваната група не участва общинският съветник г-жа Милена Орешкова.

Продължава...
 
Българи и турци: „Само да не ни разбутват отгоре!“
08 February 2016

Доскоро тука „ДОЛУ“, което е противоположното на онова там „ОТГОРЕ“ (БАН, МОН, „висши“ чиновници и политици), понятието „турско робство“ наистина не будеше приятни чувства нито сред българи, нито сред турци, но се приемаше като част от реалността на общото им минало. И когато обективно се опитвах да проуча днешната реалност, установих, че представите за робството (а не за владичеството!) оказват все по-малко влияние върху отношенията между българи и турци.

Продължава...
 
Елка НЕДЕЛЧЕВА, лидер на БСП - Разград: Общината се управлява непрозрачно и некомпетентно
11 January 2016

 

Връчването на предизвестия за освобождаване от работа е само началото на погрома над кадрите в община Разград. На какъв принцип се подбират хората за уволнение - повечето от тях не са на ръководни длъжности, а са редови служители на трудови договори, не са партийно обвързани, не са имали забележки или оплаквания от граждани за качеството на тяхната работа. Между тях са и майки с малки деца или пък с ученици и студенти. Няма как да не си помислим, че критерият за подбор за освобождаване е един единствен - наличие на претенденти за работните им места от партията на кмета.

Продължава...
 
Изгубените бастиони – предупреждение или началото на края на ДПС в областта?
09 December 2015

 

Тежка плесница получи от гласоподавателите си в Разградска област Движението за права и свободи на отминалите местни избори. Макар че от претърпяната загуба мина повече от месец, темата все още е актуална и още дълго ще бъде такава. Защото размерите й бяха с такъв мащаб, че няма да е пресилено, ако бъде тълкувана и като началото на края на ДПС тук.

Основания за това дават два много съществени факта. На първо място това е политическата география на краха – Разградска област години наред беше определяна като един от бастионите на Движението и превземането й е равносилно на постигането на военна капитулация.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 307