Търсене

Начало Политика
Политика
БСП излъчва своя кандидат за кмет на Разград на 27 юли
15 July 2015

Конференцията на общинската организация на БСП в Разград, на която ще бъде излъчена кандидатурата за кмет, е насрочена за 27 юли. Това съобщи областният председател на „БСП – лява България“ Венелин Узунов

На партийните общински събрания са направени номинации – сред тях са настоящият кмет на община Разград Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, бившият областен управител Стоян Ненчев и председателят на общинската организация на БСП – Елка Неделчева.

Продължава...
 
Четири номинации за кандидат-кмет на Разград
12 June 2015

Четири са към момента номинациите на основни партийни организации на БСП за кмет на община Разград, научи "Екип 7" от отлично информиран източник. Според проведените досега събрания на структурите, предложенията са за председателя на общинския съвет Милена Цанева, действащия кмет Денчо Бояджиев, бившия областен управител Стоян Ненчев и общинския лидер на социалистите Елка Неделчева.

Продължава...
 
Найден Късов е кандидатът на БСП за кмет на Цар Калоян
12 June 2015

Найден Късов ще бъде кандидатът на БСП за кмет на община Цар Калоян на местните избори наесен, съобщи председателят на общинската структура на социалистите Наско Анастасов. Той уточни, че решението за Късов, който в момента е един от заместниците на кмета Дауд Аляовлу, е взето на заседанието на ОбС на БСП в сряда вечерта.

Продължава...
 
ДПС стяга редиците със стихове
18 May 2015

В събота в култовата местност Демир Баба теке край Исперих се проведе традиционният митинг-събор, на който бе отбелязана 26-годишнината от съпротивата срещу от т.нар. "възродителен процес" и майските събития през 1989 година, при които са загинали 11 души от региона. Както винаги, в проявата, която този път бе под надслова "Заедно срещу омразата", се включиха хиляди членове и симпатизанти на ДПС от Лудогорието и други части на страната, както и гости от чужбина.

Продължава...
 
Михаил МИКОВ: Хората искат силна БСП, чака ни работа
03 December 2014

 

Хората очакват от БСП да стане по-силна, но за да се реализира това трябва да има поредица от организационни действия, да се изработят политики, които ясно да очертаят лявата автентичност на партията и да съумеят да засилят влиянието й в обществото.

На парламентарните избори над 50% от хората не гласуваха, което е отражение на общото недоверие в политиката и политиците и в частност към нас.

Продължава...
 
Ще се откаже ли Гюнай Хюсмен от депутатството?
10 October 2014

 

ЦИК обяви официално резултатите от парламентарните избори и разпределението на мандатите. В 18-ти Разградски район съотношението е трима депутати от ДПС и един от ГЕРБ, за което вече съобщихме. Едновременно с това избрани с преференциален вот депутати започнаха да подават на заявления за отказ, които впоследствие са заменени с други от листите. Подобни казуси вече се случиха с трима кандидати на ГЕРБ /Плевен, Сливен и Добрич/ и един на ДПС /Варна/.

Продължава...
 
БСП – Разград: Причините за неуспеха не са само в нас
10 October 2014

 

Причините за неуспеха на БСП не са само в нас. Може да имаме грешки, но това, което тече в партията в продължение на няколко години, даде своето отражение на 5 октомври. Времето на шикалкавене, задкулисие, дребни хитринки достигна своя край и дойде време на последствията. А те се коренят в това, че БСП не намери сили още в 2009 година след първата загуба от ГЕРБ, да подмени цялото ръководство и да влязат нови хора. Лично за мен гласуването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС отприщи отрицателното отношение към нашата партията. Това заяви вчера на пресконференция областният лидер на БСП Венелин Узунов. Така той отговори предварително на въпроса ни дали ще подаде оставка, каквото намерение имат негови колеги в страната.

Продължава...
 
Шокираща несправедливост: токът не поскъпва само с 10 %, а с много повече
10 October 2014

Преди дни Фондация „Бертелсман“ обяви България за страната, в която цари най-голяма несправедливост в Европа. Поскъпването на електроенергията с 10% е една от най-големите и отчайващи неправди спрямо българското население.

Първо, за всички нас е ясно, че поскъпването е заради далаверата с алтернативните екологични енергоизточници, от които приближените до властта и самите управляващи печелят луди пари, продавайки на населението ток на безумно високи цени, както и заради много други афери в енергетиката.

 

Второ, на българите отдавна е известен номерът с несправедливия износ на електроенергия на цени, които са много по-ниски от цените за българското население вътре в страната; от този хитър номер тези същите хора получават огромни комисиони в офшорните си сметки.

Продължава...
 
ДПС пак разби конкуренцията
08 October 2014

 

Ахмед Ахмедов, д-р Хасан Адемов и Гюнай Хюсмен от ДПС и д-р Валентин Василев от ГЕРБ са най-вероятните нови депутати от 18-ти Разградски избирателен район, стана ясно, след като РИК обработи 100% от протоколите на секционните комисии от областта. Все още обаче това не е официално, тъй като ЦИК ще обяви окончателните резултати от парламентарните избори утре, 9 октомври, а имената на новите депутати ще бъдат оповестени в неделя.

Продължава...
 
Ръст от 120% за пет месеца отчита Реформаторският блок
08 October 2014


В сравнение с европейските избори през май, на 5 октомври Реформаторският блок постигна 120% ръст в Разградска област. Благодарим на всички избиратели, които ни подкрепиха и повярваха в нас и на посланията в нашата позитивна кампания.

Това заявиха на първата си пресконференция след парламентарните избори трима от листата на реформаторите в 18 МИР – Теодор Ролев, Мирослав Цанев и Исмаил Касабов. Според изчисленията на местния предизборен щаб, на коалицията само 150 гласа не са достигнали за спечелването на депутатски мандат в Лудогорието.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 285