Търсене

Начало Политика
Политика
ДПС издигна кандидат-кметове си за 7-те общини
11 September 2015

Централният предизборен щаб на ДПС утвърди кандидатите за кметове на седемте общини в Лудогорието, съобщи областният партиен лидер Ахмед Ахмедов.

За пет от общините - Исперих, Завет, Лозница, Самуил и Цар Калоян са предложени досегашните управници: Бейсим Басри, Ахтер Велиев, Айхан Хашимов, д-р Бейтула Сали и Дауд Алоявлу.

Продължава...
 
Регистрираха Инициативните комитети за Денчо Бояджиев и Теодор Ролев
11 September 2015

Вчера в Общинската избирателна комисия /ОИК/ в Разград бяха внесени документите за регистрация на два Инициативни комитета /ИК/, които издигат независими кандидати за общински кмет.

В ИК за Денчо Бояджиев влизат юристът в общинската администрация и местен младежки лидер на БСП Добрин Добрев, председателят на общинския съвет Милена Цанева и Надежда Георгиева, собственик на ателие за ръчна изработка на сувенири.

Продължава...
 
ДПС първа се записа в ОИК - Исперих
09 September 2015

Председателят на общинския съвет на ДПС в Исперих Адил Решидов внесе в ОИК документите за регистрация на партията в предстоящите местни избори. Движението за права и свободи е първата политическа сила, която официално декларира участието си в Исперихско.

Продължава...
 
БСП определи своите кандидати за кметове на Пороище, Раковски и Побит камък
04 September 2015

На заседание на Изпълнителното бюро на БСП бяха определени кандидатите на партията за кметове на населени места в Пороище, Раковски и Побит камък, които допълват списъка на кандидатурите, одобрени от Конференцията на БСП, проведена преди повече от месец.

В с.Пороище БСП издига досегашния кметски наместник Станимира Йорданова Николова, млад човек, който с работата си спечели доверието и уважението на жителите на селото.

Продължава...
 
От ГЕРБ обявиха още трима кандидат-кметове
02 September 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ д-р Валентин Василев представи още трима кандидат-кметове на партията.

За поста в Самуил от гражданската квота е номиниран Абтула Абтула, който беше кмет на общината в мандата 1995-1999 година. 50-годишният Абтула е завършил Великотърновския университет, специалност "Български език и история".

Продължава...
 
Даниел Димитров е кандидат на БСП за кмет на Исперих
31 August 2015

Адвокат Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих на местните избори през октомври. Димитров е общински съветник и сега, председател е на общинската организация на БСП в Исперих, член на националния съвет на партията.

Социалистите от Исперих са излъчили и своите кандидати за общински съветници.

Продължава...
 
ДПС номинира 43-ма за кандидат-кметове на 7-те общини
31 August 2015

Общо 43 са номинираните от ДПС кандидати за кметове на седемте общини в Лудогорието, стана ясно след заседанието на Областния съвет на партията.

Предложенията за община Разград са четири: областният лидер Ахмед Ахмедов, общинският председател Левент Апти, Хами Хамиев и Хасан Хасанов. Както съобщихме, първите двама предварително си направиха отвод, но вътрешнопартийните правила изискват поне по трима кандидати за всяка община.

Продължава...
 
ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си в 9 села
28 August 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ Валентин Василев представи кандидатите на партията за девет населени места в община Разград. В началото той уточни, че в три села: Гецово, Топчии и Дряновец, ще се разчита отново на настоящите кметове Пламен Пантилеев, Мирена Симова и Христинка Колева.

Продължава...
 
БСП - Исперих стартира предизборната си кампания
21 August 2015

На 28 август общинската конференция ще реши кой да бъде кандидатът на БСП за кмет на общината, кметове на населени места и листата за съветници, съобщи общинският лидер на социалистите в Исперих Даниел Димитров. Той допълни, че партията ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в никакви предизборни коалиции, но не уточни от кого БСП ще очаква подкрепа, ако се стигне до балотаж за кметския пост.

Продължава...
 
Жена става областен управител на Разград
14 August 2015

 

За първи път в своята история Разград ще има областен управител жена.

В сряда с решение на Министерски съвет за титуляр на поста е назначена Галина Георгиева-Маринова, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Георгиева е познато лице от етажа на държавната власт в Разград, в периодите 2003-2005 година и 2009- 2013 година тя бе заместник областен управител.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 301