Търсене

Начало Политика
Политика
От ГЕРБ обявиха още трима кандидат-кметове
02 September 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ д-р Валентин Василев представи още трима кандидат-кметове на партията.

За поста в Самуил от гражданската квота е номиниран Абтула Абтула, който беше кмет на общината в мандата 1995-1999 година. 50-годишният Абтула е завършил Великотърновския университет, специалност "Български език и история".

Продължава...
 
Даниел Димитров е кандидат на БСП за кмет на Исперих
31 August 2015

Адвокат Даниел Димитров е кандидатът на БСП за кмет на Исперих на местните избори през октомври. Димитров е общински съветник и сега, председател е на общинската организация на БСП в Исперих, член на националния съвет на партията.

Социалистите от Исперих са излъчили и своите кандидати за общински съветници.

Продължава...
 
ДПС номинира 43-ма за кандидат-кметове на 7-те общини
31 August 2015

Общо 43 са номинираните от ДПС кандидати за кметове на седемте общини в Лудогорието, стана ясно след заседанието на Областния съвет на партията.

Предложенията за община Разград са четири: областният лидер Ахмед Ахмедов, общинският председател Левент Апти, Хами Хамиев и Хасан Хасанов. Както съобщихме, първите двама предварително си направиха отвод, но вътрешнопартийните правила изискват поне по трима кандидати за всяка община.

Продължава...
 
ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си в 9 села
28 August 2015

Вчера областният лидер на ГЕРБ Валентин Василев представи кандидатите на партията за девет населени места в община Разград. В началото той уточни, че в три села: Гецово, Топчии и Дряновец, ще се разчита отново на настоящите кметове Пламен Пантилеев, Мирена Симова и Христинка Колева.

Продължава...
 
БСП - Исперих стартира предизборната си кампания
21 August 2015

На 28 август общинската конференция ще реши кой да бъде кандидатът на БСП за кмет на общината, кметове на населени места и листата за съветници, съобщи общинският лидер на социалистите в Исперих Даниел Димитров. Той допълни, че партията ще се яви самостоятелно на местните избори и няма да участва в никакви предизборни коалиции, но не уточни от кого БСП ще очаква подкрепа, ако се стигне до балотаж за кметския пост.

Продължава...
 
Жена става областен управител на Разград
14 August 2015

 

За първи път в своята история Разград ще има областен управител жена.

В сряда с решение на Министерски съвет за титуляр на поста е назначена Галина Георгиева-Маринова, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Георгиева е познато лице от етажа на държавната власт в Разград, в периодите 2003-2005 година и 2009- 2013 година тя бе заместник областен управител.

Продължава...
 
Четири номинации на ДПС за кмет на Разград
10 August 2015

Четирима кандидати за кмет на Разград на предстоящите местни избори излъчи градската организация на ДПС, един от тях предстои да бъде одобрен от централното ръководство на партията, заяви за „Екип 7“ председателят на структурата Фатме Селим. Издигнатите са Ахмед Ахмедов, д-р Левент Апти, Хами Хамиев и Хасан Хасанов.

Продължава...
 
„Кауза Разград“ влиза в политиката
31 July 2015

За първи път гражданското общество в Разград ще има своя листа с представители в местните избори – това е обявената в сряда официална заявка на „Кауза Разград“ за участие в предстоящата надпревара наесен.

Кандидат за кмет на сдружението с нестопанска цел е председателят му Божинел Христов. Той ще е водач на листата за общински съветници, в която под №2 и №3 са другите двама членове на управителния съвет – адвокат Калоян Монев и д-р Селиме Карагьозова.

Продължава...
 
БСП - Разград утвърди листата си за общински съветници
29 July 2015

В понеделник, 27 юли, се проведе общинска конференция на БСП в Разград, посветена на предстоящите местни избори. В началото председателят на партийната структура Елка Неделчева връчи букет с червени рози на областния лидер на социалистите Венелин Узунов, който празнуваше рожден ден.

Продължава...
 
ГЕРБ обяви кандидат-кметовете си в пет общини
27 July 2015

В събота председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви официално кандидат-кметовете на партията за пет от седемте общини в областта. Както "Екип 7" вече съобщи, номинацията за Разград е на народния представител д-р Валентин Василев. Според Цветанов, Василев вече е натрупал достатъчно опит първо като областен управител, а сега като депутат и може да отговори на очакванията на хората.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 307