Търсене

Начало Политика
Политика
Кандидатите за парламента спориха пред синдикалисти и граждани
19 September 2014

В оживени дебати и представяне на политически програми прерасна организираната от РС на КНСБ вчера в Разград среща на политическите сили, участващи в парламентарните избори 2014-та, със синдикалисти, профсъюзни членове и граждани.

 

Продължава...
 
Стоян НЕНЧЕВ: Няма да подавам оставка
03 September 2014

Така както моят предшественик не подаде оставка по време на маналагодишните парламентарни избори, така и аз не виждам причина да го направя. В отпуск съм и на практика съм преустановил служебните си задължения.

Това заяви за „Екип 7“ губернаторът Стоян Ненчев по повод призива на министър – председателя Георги Близнашки областните управители, които активно ще се включат в предизборната надпревара сами да освободят постовете си.

Продължава...
 
Реформаторският блок представи листата си
03 September 2014

По примера на „Лудогорец“, ние имаме амбицията да направим Разград член на шампионската лига на демокрацията. Ще водим позитивна, открита и честна кампания.

Това заяви вчера водачът на осемчленната листа на Реформаторския блок в 18-ти многомандатен избирателен район Мюйессер Солак. Тя е заместник-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“, отличник на випуск на ПМГ „Акад.Н.Обрешков“ в Разград, доктор по икономика, експерт в областта на образованието и европейското финансиране.

Продължава...
 
8 кандидат-депутати има Патриотичният фронт в Разградско
03 September 2014

Димитър Димитров от Исперих е водачът на листата на Патриотичния фронт в 18-ти избирателен район. 61-годишният инженер е бивш шеф на ДАИ – Разград и Търговище, областен координатор на Националния фронт за спасение на България.

Втори е областният лидер на ВМРО Евгени Драганов, магистър по финансов мениджмънт, бивш директор на общинско предприятие „Обреден дом – Разград“.

Продължава...
 
ГЕРБ представи листата си в Разград
01 September 2014

В 12.12 часа вчера ПП ГЕРБ подаде документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград. Минути след това в офиса на партията бе представена и осемчленната листа. Както вече съобщихме неин водач е досегашният депутат и бивш областен управител д-р Валентин Василев. На второ място е поставен младият финансист, общински съветник и бивш председател на РИК Михаил Тодоров.

Продължава...
 
Жена е начело в листата на Реформаторския блок
01 September 2014

Мюйессер Солак ще води листата на Реформаторския блок в 18-ти Разградски избирателен район. Водачите на листи бяха обявени в събота в София, след като Гражданският съвет към блока утвърди първите места, с които десните ще се явят на вота на 5 октомври.

Продължава...
 
7 партии се записаха за кандидат-депутатската битка в Разград
01 September 2014

До редакционното приключване на броя вчера 7 политически сили внесоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/ – Разград. Вече съобщихме за първата регистрация – на ДПС. На следващия ден, петък, през комисията минаха последователно представители на три структури. Първо бе АБВ, чията седемчленна листа се води от бизнесмена от Кубрат Пламен Томов. След това листа представи и Български национален съюз „Нова демокрация“, начело на която е също предприемач - Антон Пеев от Разград.

Продължава...
 
Партиите в община Разград се разбраха за състава на СИК
29 August 2014

Консултациите за състав и ръководства на секционните избирателни комисии /СИК/ в община Разград преминаха гладко и без излишно напрежение от страна на парламентално представените политически сили и тези, които имат членове в Европейския парламент. В началото водещият консултациите зам.-кмет Любомир Цонев припомни, че на 5 октомври на територията на общината ще отворят 68 СИК.

Продължава...
 
ДПС се регистрира първа в РИК – Разград
29 August 2014

ДПС е първата партия, която се регистрира в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград за участие в парламентарните избори. Това стана в рання следобед вчера. В стаята на РИК влязоха четирима от осемчленната листа, начело с водача инж. Ахмед Ахмедов, който е и областен лидер на движението. Заедно с него бяха дошли д-р Хасан Адемов /2/, д-р Нигяр Сахлим /3/ и седмият в листата Юксел Алиев от Самуил.

Продължава...
 
Д-р Валентин Василев отново повежда листата на ГЕРБ
27 August 2014

Областният координатор на ГЕРБ и досегашен депутат д-р Валентин Василев отново е водач на листата на партията в 18-ти Разградски избирателен район. Вчера името му бе съобщено официално от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 284