Търсене

Начало Политика
Политика
Радан Кънев дойде в Разград, за да обяви подкрепа на Теодор Ролев
20 July 2015

Лидерът на Демократи за силна България и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев вчера обяви пълната подкрепа на партията и коалицията за предприемача Теодор Ролев, който неотдавна заяви, че ще се яви като независим кандидат за кмет на Разград на предстоящите избори.

Продължава...
 
АБВ откри свой клуб в Разград
20 July 2015

На 27 юли политическа партия АБВ ще учреди своя структура в община Разград. На конференцията ще бъде решено как формацията ще участва в местните избори - дали ще издигне свой кандидат-кмет, ще подкрепи някого или ще се състезава само с листа за общински съветници.

Продължава...
 
БСП излъчва своя кандидат за кмет на Разград на 27 юли
15 July 2015

Конференцията на общинската организация на БСП в Разград, на която ще бъде излъчена кандидатурата за кмет, е насрочена за 27 юли. Това съобщи областният председател на „БСП – лява България“ Венелин Узунов

На партийните общински събрания са направени номинации – сред тях са настоящият кмет на община Разград Денчо Бояджиев, председателят на Общинския съвет Милена Цанева, бившият областен управител Стоян Ненчев и председателят на общинската организация на БСП – Елка Неделчева.

Продължава...
 
Четири номинации за кандидат-кмет на Разград
12 June 2015

Четири са към момента номинациите на основни партийни организации на БСП за кмет на община Разград, научи "Екип 7" от отлично информиран източник. Според проведените досега събрания на структурите, предложенията са за председателя на общинския съвет Милена Цанева, действащия кмет Денчо Бояджиев, бившия областен управител Стоян Ненчев и общинския лидер на социалистите Елка Неделчева.

Продължава...
 
Найден Късов е кандидатът на БСП за кмет на Цар Калоян
12 June 2015

Найден Късов ще бъде кандидатът на БСП за кмет на община Цар Калоян на местните избори наесен, съобщи председателят на общинската структура на социалистите Наско Анастасов. Той уточни, че решението за Късов, който в момента е един от заместниците на кмета Дауд Аляовлу, е взето на заседанието на ОбС на БСП в сряда вечерта.

Продължава...
 
ДПС стяга редиците със стихове
18 May 2015

В събота в култовата местност Демир Баба теке край Исперих се проведе традиционният митинг-събор, на който бе отбелязана 26-годишнината от съпротивата срещу от т.нар. "възродителен процес" и майските събития през 1989 година, при които са загинали 11 души от региона. Както винаги, в проявата, която този път бе под надслова "Заедно срещу омразата", се включиха хиляди членове и симпатизанти на ДПС от Лудогорието и други части на страната, както и гости от чужбина.

Продължава...
 
Михаил МИКОВ: Хората искат силна БСП, чака ни работа
03 December 2014

 

Хората очакват от БСП да стане по-силна, но за да се реализира това трябва да има поредица от организационни действия, да се изработят политики, които ясно да очертаят лявата автентичност на партията и да съумеят да засилят влиянието й в обществото.

На парламентарните избори над 50% от хората не гласуваха, което е отражение на общото недоверие в политиката и политиците и в частност към нас.

Продължава...
 
Ще се откаже ли Гюнай Хюсмен от депутатството?
10 October 2014

 

ЦИК обяви официално резултатите от парламентарните избори и разпределението на мандатите. В 18-ти Разградски район съотношението е трима депутати от ДПС и един от ГЕРБ, за което вече съобщихме. Едновременно с това избрани с преференциален вот депутати започнаха да подават на заявления за отказ, които впоследствие са заменени с други от листите. Подобни казуси вече се случиха с трима кандидати на ГЕРБ /Плевен, Сливен и Добрич/ и един на ДПС /Варна/.

Продължава...
 
БСП – Разград: Причините за неуспеха не са само в нас
10 October 2014

 

Причините за неуспеха на БСП не са само в нас. Може да имаме грешки, но това, което тече в партията в продължение на няколко години, даде своето отражение на 5 октомври. Времето на шикалкавене, задкулисие, дребни хитринки достигна своя край и дойде време на последствията. А те се коренят в това, че БСП не намери сили още в 2009 година след първата загуба от ГЕРБ, да подмени цялото ръководство и да влязат нови хора. Лично за мен гласуването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС отприщи отрицателното отношение към нашата партията. Това заяви вчера на пресконференция областният лидер на БСП Венелин Узунов. Така той отговори предварително на въпроса ни дали ще подаде оставка, каквото намерение имат негови колеги в страната.

Продължава...
 
Шокираща несправедливост: токът не поскъпва само с 10 %, а с много повече
10 October 2014

Преди дни Фондация „Бертелсман“ обяви България за страната, в която цари най-голяма несправедливост в Европа. Поскъпването на електроенергията с 10% е една от най-големите и отчайващи неправди спрямо българското население.

Първо, за всички нас е ясно, че поскъпването е заради далаверата с алтернативните екологични енергоизточници, от които приближените до властта и самите управляващи печелят луди пари, продавайки на населението ток на безумно високи цени, както и заради много други афери в енергетиката.

 

Второ, на българите отдавна е известен номерът с несправедливия износ на електроенергия на цени, които са много по-ниски от цените за българското население вътре в страната; от този хитър номер тези същите хора получават огромни комисиони в офшорните си сметки.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 307