Търсене

Начало Политика
Политика
Д-р Валентин ВАСИЛЕВ: ГЕРБ е категоричният победител в град Разград
27 May 2014

 

ГЕРБ е категоричен изборен победител в град Разград с 2877 гласа, изпреварвайки БСП - 1720 и ДПС - 1024 взети заедно, съобщи вчера на пресконференция областният координатор на партията депутатът д-р Валентин Василев. Той уточни, че във всички общини, с изключение на Цар Калоян, партията му има по-добри резултати от БСП, а на областно ниво за пореден път ГЕРБ е втора политическа сила.

Продължава...
 
Ще гласувате ли на 25 май? Да? А знаете ли за какво всъщност ще гласувате?
07 May 2014

На 25 май в България ще се състоят избори за парламент на Европейския съюз. Тези конкретни избори ще бъдат интересни с това, че нито един от гласоподавателите няма да гласува за парламент на Европейския съюз. Хората в България (и не само), които знаят за какво точно служи европейския парламент, сигурно се побират в една зала. Хората, които знаят за какво служи която и да е европейска институция, може би са също толкова. А тези, които знаят какво точно правят българските евродепутати в европейския парламент, се побират не в зала, а в тоалетна.

Продължава...
 
ДПС в Разградско откри предизборната си кампания
29 April 2014

Вчера, 29 април, точно в 10.29 часа ДПС в Разградско официално откри кампанията си за изборите за Европейски парламент. След като поясни, че цифрата 29 символизира номера на бюлетината, областният лидер на партията Ахмед Ахмедов заяви, че амбициозната задача, която си е поставило Движението за права и свободи в Лудогорието, е да внесе в националната „кошница“ 33 000 гласа, като по този начин да допринесе за избирането за евродепутат и на четвъртия в листата.

Продължава...
 
Изборите за Европарламент са измама
29 April 2014

Според ГД „ГРАО“ общият брой гласоподаватели, включени в избирателните списъци за националния референдум на 27 януари 2013 г., са били 6 949 120 души. Според говорителя на ЦИК Камелия Нейкова сега, една година и три месеца по-късно, в избирателните списъци са включени 6 553 000 души.

Лисват близо 400 000 души.

Къде са те? Или, по-точно, какво е била причината тези хора да фигурират в списъците, а после да ги няма в тях.

Продължава...
 
Проф. Петър ИВАНОВ: Последният българин ще изчезне през март 2134 година
28 April 2014

Демографската криза в България отдавна вече има размерите на катастрофа. Новото е, че в последните години тази демографска бездна вече се превръща в капан, а както се знае капанът е нещо, от което няма излизане.

Това заяви зам.-председателят на Центъра за демографска политика проф. Петър Иванов по време на лекция в Разград.

Продължава...
 
Илияна Йотова дойде в Разград преди шефа си Станишев
25 April 2014

Втората в листата на „Коалиция за България“ за участие в евровота Илияна Йотова първа бе на предизборно посещение в Разград. Вчера, преди да разговаря с журналисти, тя посети детският център за рехабилитация и социална интеграция „Емилиян“.

Продължава...
 
Структура на ВМРО учредиха в Разград
14 April 2014

В петък вечерта в залата на хотел „Интеррум“ бе учредена отново местна структура на ВМРО /старата структура бе преустановила своето съществуване/.

Срещата бе водена от Калин Григоров, организатор на ВМРО за Русенска, Разградска и Силистренска област, който откри учредителното събрание със следните думи: „Вече 120 години ВМРО е оцелявала в борбата за българщината и е най-българската и най-родолюбивата партия в страната ни.

Продължава...
 
Меглена КУНЕВА: Искаме реформаторско правителство и работим за тази цел
11 April 2014

Ние искаме реформаторско правителство и работим за тази цел. За следващия програмен период отговорно ще бъде настоящето правителство, защото то договаря сега средствата. В Европа се говори все повече за интелигентно земеделие, транспорт, икономика. Ние сме интелигентна нация и очакваме такова управление. Ако образованието се реформира, ще сме

известни с него, а не с корупцията си. Потребни са дългосрочни реформи в образованието и здравеопазването, в правосъдието и бизнес-средата.

Продължава...
 
Активът на ГЕРБ в Североизтока стяга редиците
07 April 2014

В събота в СПА комплекс „Островче” над 100 представители от структурите на ПП ГЕРБ от 4 смесени района: Разград, Търговище, Силистра и Шумен взеха участие в работна среща под наслов „Предизвикателства в смесените райони“.

Продължава...
 
„България без цензура“ учреди структура в Разград
02 April 2014

С участие в учредителното събрание на общинската организация на партията започна вчера посещението на лидера на „България без цензура“ /ББЦ/ Николай Бареков в Разград. На форума присъстваха основно млади хора. Такива влязоха и в ръководството. За общински председател делегатите единодушно избраха 25-годишният разградчанин Ангел Янков.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 287