Търсене

Начало Политика
Политика
ДПС пак разби конкуренцията
08 October 2014

 

Ахмед Ахмедов, д-р Хасан Адемов и Гюнай Хюсмен от ДПС и д-р Валентин Василев от ГЕРБ са най-вероятните нови депутати от 18-ти Разградски избирателен район, стана ясно, след като РИК обработи 100% от протоколите на секционните комисии от областта. Все още обаче това не е официално, тъй като ЦИК ще обяви окончателните резултати от парламентарните избори утре, 9 октомври, а имената на новите депутати ще бъдат оповестени в неделя.

Продължава...
 
Ръст от 120% за пет месеца отчита Реформаторският блок
08 October 2014


В сравнение с европейските избори през май, на 5 октомври Реформаторският блок постигна 120% ръст в Разградска област. Благодарим на всички избиратели, които ни подкрепиха и повярваха в нас и на посланията в нашата позитивна кампания.

Това заявиха на първата си пресконференция след парламентарните избори трима от листата на реформаторите в 18 МИР – Теодор Ролев, Мирослав Цанев и Исмаил Касабов. Според изчисленията на местния предизборен щаб, на коалицията само 150 гласа не са достигнали за спечелването на депутатски мандат в Лудогорието.

Продължава...
 
149 000 бюлетини за 18-и МИР – Разград
30 September 2014

 

По график, днес в 9 часа от печатницата на БНБ, ескортиран от полицаи, жандармеристи и представители на РИК и областна администрация, би трябвало да е потеглил камионът, натоварен със 149 000 бюлетини и изборни книжа за 18-и Разградски избирателен район. Те ще се съхраняват в областна администрация, откъдето в сряда ще бъдат разпределени по общини.

Количествата са: Разград – 57 500, Исперих – 29 000, Кубрат – 21 000, Завет – 12 500, Лозница – 11 500, Самуил – 10 000 и Цар Калоян – 7000. Според Изборния кодекс, 500 бюлетини са резервни и ще са в областната управа.

Продължава...
 
Кандидатите за парламента спориха пред синдикалисти и граждани
19 September 2014

В оживени дебати и представяне на политически програми прерасна организираната от РС на КНСБ вчера в Разград среща на политическите сили, участващи в парламентарните избори 2014-та, със синдикалисти, профсъюзни членове и граждани.

 

Продължава...
 
Стоян НЕНЧЕВ: Няма да подавам оставка
03 September 2014

Така както моят предшественик не подаде оставка по време на маналагодишните парламентарни избори, така и аз не виждам причина да го направя. В отпуск съм и на практика съм преустановил служебните си задължения.

Това заяви за „Екип 7“ губернаторът Стоян Ненчев по повод призива на министър – председателя Георги Близнашки областните управители, които активно ще се включат в предизборната надпревара сами да освободят постовете си.

Продължава...
 
Реформаторският блок представи листата си
03 September 2014

По примера на „Лудогорец“, ние имаме амбицията да направим Разград член на шампионската лига на демокрацията. Ще водим позитивна, открита и честна кампания.

Това заяви вчера водачът на осемчленната листа на Реформаторския блок в 18-ти многомандатен избирателен район Мюйессер Солак. Тя е заместник-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“, отличник на випуск на ПМГ „Акад.Н.Обрешков“ в Разград, доктор по икономика, експерт в областта на образованието и европейското финансиране.

Продължава...
 
8 кандидат-депутати има Патриотичният фронт в Разградско
03 September 2014

Димитър Димитров от Исперих е водачът на листата на Патриотичния фронт в 18-ти избирателен район. 61-годишният инженер е бивш шеф на ДАИ – Разград и Търговище, областен координатор на Националния фронт за спасение на България.

Втори е областният лидер на ВМРО Евгени Драганов, магистър по финансов мениджмънт, бивш директор на общинско предприятие „Обреден дом – Разград“.

Продължава...
 
ГЕРБ представи листата си в Разград
01 September 2014

В 12.12 часа вчера ПП ГЕРБ подаде документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград. Минути след това в офиса на партията бе представена и осемчленната листа. Както вече съобщихме неин водач е досегашният депутат и бивш областен управител д-р Валентин Василев. На второ място е поставен младият финансист, общински съветник и бивш председател на РИК Михаил Тодоров.

Продължава...
 
Жена е начело в листата на Реформаторския блок
01 September 2014

Мюйессер Солак ще води листата на Реформаторския блок в 18-ти Разградски избирателен район. Водачите на листи бяха обявени в събота в София, след като Гражданският съвет към блока утвърди първите места, с които десните ще се явят на вота на 5 октомври.

Продължава...
 
7 партии се записаха за кандидат-депутатската битка в Разград
01 September 2014

До редакционното приключване на броя вчера 7 политически сили внесоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/ – Разград. Вече съобщихме за първата регистрация – на ДПС. На следващия ден, петък, през комисията минаха последователно представители на три структури. Първо бе АБВ, чията седемчленна листа се води от бизнесмена от Кубрат Пламен Томов. След това листа представи и Български национален съюз „Нова демокрация“, начело на която е също предприемач - Антон Пеев от Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 307