Търсене

Начало Политика
Политика
Проф. Петър ИВАНОВ: Управляват ни хора с психични проблеми
19 February 2014

Според Евростат 38% от европейците имат проблеми с психичното си здраве. Нямаме никакви основания да смятаме, че при българите нещата са по-добре. Напротив, заради безкрайния мъчителен преход, заради мизерията, безработицата, лошото здравеопазване, престъпността и др. хората с психични страдания у нас са много повече. По данни на Центъра за демографска политика този процент за българите е между 55-60%. Точно такъв е той и при тези народни избраници, които ни управляват, даже може да е по-голям.

Продължава...
 
Венелин УЗУНОВ: За мен партийната азбука не започва с АБВ, а с БСП
15 January 2014

Въпреки че при избора ми за председател на областния съвет на БСП, който два пъти беше касиран, Сергей Станишев имаше укорно отношение и поведение спрямо мен, аз нямам намерение да използвам създадената ситуация, за да търся реванш. Не съм бил нито на предварителната среща за АБВ, нито днес /б.р вторник, 14 януари/ съм в София. За мен партийната азбука не започва с АБВ, а с БСП.

Продължава...
 
Пет партии влизат в Реформаторския блок в Разград
14 October 2013

Сформираме граждански съвет към Реформаторския блок в Разград, съобщиха лидерите на партиите от състава на дясното обединение. Той ще бъде създаден до месец първо в областния град и след това ще заработят структури в по-малките общини.

Пет политически сили засега включва Реформаторският блок в областта.

Продължава...
 
Правителството стимулира циганизирането на обществото за сметка на българите
30 August 2013

Уважаеми г-н премиер,

Настоящите аргументи са по повод предложената от Вас и приета от Народното събрание актуализация на бюджета на Република България за тази година, за която изразихме нашето мнение в специално отворено писмо до Вас.

Считаме, че в бюджета не се отчита в достатъчна степен актуалната проблематика на държавата, довела до продължаващата месеци наред остра политическа криза и протести у нас.

Продължава...
 
Софийският регионализъм срещу Разград
16 August 2013


София не е България. Столицата се различава много от останалите части на България по отношение на развитието си и стандарта на живот. Отдавна нашият Разградски регион в сравнение със столицата е малтретиран и низвергнат. За столицата има проекти за усвояване на европейски и български държавни пари в общ размер на 2,5 млрд. лв, при положение, че 32 малки български града, включително Разград, ще получат по-малко от една четвърт от тази сума – 600 млн. лв., средно по 20 милиона
Продължава...
 
Меглена КУНЕВА: Правителството имаше прекрасен шанс, но се издъни
12 July 2013

Това правителство не оправда очакванията на българските граждани и въпреки че имаше прекрасен шанс, то се издъни, заяви в сряда в Разград председателят на „Движение България на гражданите“ /ДБГ/ Меглена Кунева. Тя допълни, че настроението след протестите през февруари е било много ясно - хората са искали промяна и справедливост, но се оказва, че са грозно излъгани. Според нея предстоят нови предсрочни избори, но още не е ясно кога ще са те.

Продължава...
 
Татяна Буруджиева отвърна на удара
26 June 2013

Недопустимо е народен представител, който по време на предизборната кампания е твърдял, че ще работи за увеличаване на детските надбавки, за намаляване на цената на тока, да не е в зала, когато по тези теми се дебатира и гласува. Надявам се, че по всички други важни въпроси, за които г-н Василев е говорил с гражданите, оттук нататък той да взема отношение по тях.

Продължава...
 
Татяна Буруджиева влезе в мандата на бързи обороти
05 June 2013

Невиждана в последните години депутатска активност в Разградско демонстрира в началото на мандата народният представител от Коалиция за България Татяна Буруджиева, стана ясно по време на пресконференция в понеделник, която тя даде заедно с колегата си от Добричкия избирателен район Явор Гечев.

Продължава...
 
БСП с изпълнена програма минимум на изборите
20 May 2013

Нашата програма минимум бе изпълнена и успяхме да постигнем един депутат от Коалиция за България. Безкрайно съжаляваме, че един достоен човек като Стоян Димитров остава вън от парламента, заяви на пресконференция в събота областният председател на социалистите в Разград Венелин Узунов.

Гласовете на БСП са само с 528 по-малко от тези на ГЕРБ в Разградски многомандатен избирателен район, отчете още Узунов.

Продължава...
 
Милен МИНЧЕВ: Само десницата може да извади България от пропастта, в която ни хвърли ГЕРБ
22 April 2013

Господин Минчев, кандидатирате се за депутат на предстоящите избори. Вие сте човек на бизнеса, какъв смисъл намирате в заниманията с политика?

Аз съм човек на принципите и ги отстоявам последователно. Влязох в политиката преди 10 години, убеден, че на Разград му трябва промяна. И тогава, и сега считам, че само работещата икономика, може да осигури на хората добър живот, прилични доходи, бъдеще и перспектива за децата ни.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 287