Търсене

Начало Политика
Политика
Партиите в община Разград се разбраха за състава на СИК
29 August 2014

Консултациите за състав и ръководства на секционните избирателни комисии /СИК/ в община Разград преминаха гладко и без излишно напрежение от страна на парламентално представените политически сили и тези, които имат членове в Европейския парламент. В началото водещият консултациите зам.-кмет Любомир Цонев припомни, че на 5 октомври на територията на общината ще отворят 68 СИК.

Продължава...
 
ДПС се регистрира първа в РИК – Разград
29 August 2014

ДПС е първата партия, която се регистрира в Районната избирателна комисия /РИК/в Разград за участие в парламентарните избори. Това стана в рання следобед вчера. В стаята на РИК влязоха четирима от осемчленната листа, начело с водача инж. Ахмед Ахмедов, който е и областен лидер на движението. Заедно с него бяха дошли д-р Хасан Адемов /2/, д-р Нигяр Сахлим /3/ и седмият в листата Юксел Алиев от Самуил.

Продължава...
 
Д-р Валентин Василев отново повежда листата на ГЕРБ
27 August 2014

Областният координатор на ГЕРБ и досегашен депутат д-р Валентин Василев отново е водач на листата на партията в 18-ти Разградски избирателен район. Вчера името му бе съобщено официално от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Продължава...
 
Инж.Ахмед Ахмедов е №1 в листата на ДПС
27 August 2014

Кметът на община Цар Калоян и областен лидер на ДПС инж. Ахмед Ахмедов ще бъде водач на 8-членната партийна листа за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври. Централното ръководство на движението е отредило второто място на дългогодишния депутат и доскорошен министър на труда и социалната политика д-р Хасан Адемов.

Продължава...
 
БСП в Разград подреди листата си за парламентарните избори
22 August 2014

На проведеното на 20 август заседание на областния съвет на БСП в Разград бе подредена листата за народни представители за района от коалиция „БСП - лява България“ за предстоящите на 5 октомври парламентарни избори.


В разградската листа на коалицията са включени преобладаващо млади хора - социалисти, с висше образование и разнообразни специалности - юристи, учители, лекар, индустриален мениджмънт. Трима от участниците са от младежкото обединение на БСП в областта.

Продължава...
 
До утре номинират кандидат-депутатите на ДПС
08 August 2014

Лютви Местан, д-р Хасан Адемов, д-р Нигяр Сахлим и областният председател на партията Ахмед Ахмедов са най-често предлаганите имена при номинирането на кандидат-депутатите на ДПС от Разградски избирателен район. До вчера са проведе събрания в три общини. В Исперих номинациите са шест, като освен Местан, Адемов и Ахмедов са посочени общинският лидер Гюнай Хюсмен, шефът на ДАИ и бивш народен представител Белгин Шукри и доскорошният зам.-министър на културата Велислава Кръстева.

Продължава...
 
Димитър Аврамов – първи водач на кандидат-депутатска листа в Разград
01 August 2014

Два месеца преди предсрочните парламентарни избори стана ясен и първият водач на кандидат-депутатска листа. Както бе съобщено, това ще е вече бившият народен представител от ПП „Атака“ Димитър Аврамов. В последните дни на живота на настоящото Народно събрание дългогодишният последовател на Волен Сидеров и журналист във вестник „Атака“ и телевизия „Алфа“ припозна идеите на Николай Бареков и влезе в редиците на „България без цензура“.

Продължава...
 
ДПС стартира номинациите за кандидат-депутати
30 July 2014

Утре, 31 юли, от 17 часа ще се проведе заседание на Областния съвет на ДПС с една единствена точка – запознаване с решението на Централния съвет на движението относно критериите за номиниране на кандидати за депутати от 18-ти Разградски район, съобщи областният лидер на партията Ахмед Ахмедов.

Продължава...
 
Волен Сидеров се срещна със симпатизанти в Разград, Осенец и Гецово
25 July 2014

В сряда председателят на „Атака“ Волен Сидеров се срещна с членове и симпатизанти на партията в Разградска община. Първите сбирки бяха в Осенец и Гецово. На третата среща – в конферентната зала на хотел „Централ“ бе съобщено, че в двете села хората, дошли да видят и чуят лидера на националистите били в пъти повече от присъстващите на сбирките на социалистите.

Продължава...
 
БСП - Разград номинира петима за нов лидер
21 July 2014

Корнелия Нинова – 19 номинации, Янаки Стоилов – 18, Драгомир Стойнев – 17, Георги Кадиев – 7 и Михаил Михов – 5. Това са предпочитанията на общинската организация на БСП в Разград за нов партиен лидер, които станаха ясни на извънредната конференция на структурата в събота. Имената са подредени според становищата на основните партийни организации, които са обсъждали още кандидатури.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 307