Търсене

Начало Институции
Институции
Прокуратурата ще оспорва новия данък МПС в Разград
19 July 2019

Окръжната прокуратура е изготвила протест срещу решението на Общинския съвет в Разград, с което в края на януари тази година бяха гласувани новите данъци за автомобили.

Оспорването става факт, след като от държавното обвинение са намерили за основателни претенциите на съветниците от „Кауза Разград“ Калоян Монев и Божинел Христов, независимата Милена Орешкова, Иво Димитров от групата на Реформаторския блок и Стоян Димитров от БСП.

Продължава...
 
Обсъждаха как се вземат евросредства за управление на отпадъците
19 July 2019

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) ‒ Разград организира среща с ръководители и експерти, отговарящи за околната среда от общинските администрации в региона, представители на областната управа и подпомагащи бизнеса организации.

Продължава...
 
С 1 654 901 лева са асфалтирани 110 855 кв. метра в селата на община Разград
19 July 2019

Приключи асфалтиране на улици в населените места в община Разград, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Стартът на обществената поръчка „Ремонт на улици в населените места в община Разград“ бе даден с асфалтиране на село Ушинци и приключи с Раковски. Договорът обхваща всичките 21 населени места в общината на обща стойност 1 654 901 лв. с ДДС. Средствата бяха отпуснати целево от Министерски съвет.

Продължава...
 
Община Разград асфалтира улици в Черковна, ама как?
19 July 2019

За лошо качество и изпълнение на новата асфалтова настилка в Черковна алармира редакцията на „Екип 7“ адвокат Младен Енчев. Той има къща тъкмо на една от ремонтираните улици в селото – „Недьо Лицов“. Вместо да е доволен, че шосето пред дома му най-после е обновено обаче, юристът с огорчение признава, че преди ремонта то е било много по-функционално и безопасно.

Продължава...
 
Нова инициатива на КНСБ срещу сивата икономика
15 July 2019

В петък в Разград с личното участие на президента на КНСБ Пламен Димитров бе открита информационната кампания на синдикалната организация „Сивото убива!“. Инициативата има за цел за цел да повиши обществената осведоменост и да насърчи гражданското участие в процесите и политиките за ограничаване и превенция на недекларираната заетост в България.

Продължава...
 
Асфалт за лична употреба
08 July 2019

Живеещи в разградското село Недоклан сигнализираха за някои малки, но не маловажни нередности, свързани със скорошното асфалтиране. На хората им направило впечатление, че освен на отредените улични участъци, около двайсетина квадрата асфалт е положен пред семеен имот на кметицата Хафизе Хасанова.

Продължава...
 
125 775 720 лева от проекти привлечени в Лудогорието
08 July 2019

264 проекта на обща стойност 125 775 720 лева са одобрени до момента в Разградска област по оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони, съобщиха от Областния информационен център .

Продължава...
 
Проектът за озеленяването на жк „Орел“ е опорочен
03 July 2019

Както предупредихме преди две години, проектът за озеленяването на жк „Орел“ е опорочен още в самото му начало - при избора на изпълнител, а впоследствие се оказа и лошо изпълнен.

Това заявиха на пресконференция в понеделник съветниците от Реформаторския блок Иво Димитров и Джипо Джипов и независимата съветничка Милена Орешкова.

Продължава...
 
Общината помогна на граждани след публикация в „Екип 7“
28 June 2019

В броя от понеделник съобщихме за проблема на живеещите в къщата на ул. „Бели Лом“ № 23-23 „А“ в Разград три семейства. Чрез „Екип 7“ те публично алармираха за високо дърво точно пред дома им, което опира в покрива и създава реална опасност да го увреди при една буря.

Продължава...
 
Обсъдиха годишен отчет за изпълнение на бюджета на Община Разград за 2018-та
28 June 2019

В Разград се проведе публично обсъждане на годишен отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от европейски фондове на Общината за 2018 година. Публичното обсъждането бе организирано и открито от председателя на Общински съвет – Разград Надежда Радославова и се проведе в удобен за гражданите час и на място без пропускателен режим.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 422