Търсене

Начало Институции
Институции
Вече няма сериозни нарушения в разградската прокуратура
16 January 2008

Няма сериозни нарушения в работата на Окръжна прокуратура – Разград /РОП/. Пропуски са констатирани в качеството на част от изготвените през миналата година обвинителни актове и в работата на деловодството. Това показват резултатите от доклада за извършената през ноември ревизия от представители на Апелативна прокуратура – Варна, съобщи окръжният прокурор на Разград Огнян Дамянов.
 

Продължава...
 
МОН:Матури ще има категорично
14 January 2008

Матури тази година ще има категорично, заявиха в Разград пратеници на Министерството на образованието и науката. Веселина Ганева – държавен експерт в дирекция „Политика в общото образование“, и Ридван Мехмедов – старши експерт в същата дирекция, се срещнаха в петък с директори на училища от региона, за да ги запознаят с нормативната база при провеждането на държавните зрелостни изпити.
 

Продължава...
 
ДАИ-Разград:Превозвачите в областта ползват рискова техника
09 January 2008

По данни на ДАИ-Разград, голяма част от автомобилния парк в областта е значително остарял и амортизиран и не отговоря на европейските стандарти. Все още има превозвачи, използващи рискова техника, по-голямата част от която са товарни автомобили, показват анализите на службата.

Продължава...
 
Петя Стефанова е новият секретар на Община Разград, засега временно
09 January 2008

Вчера, със заповед на кмета Денчо Бояджиев, за временно изпълняващ длъжността секретар на Община Разград е назначена Петя Стефанова, настоящ директор на дирекция „Гражданска регистрация,организационни и административни дейности“ /ГРОАД/ в местната администрация. Точната формулировка на назначението, което е на основание чл. 16 от Закона за държавния служители, е „по вътрешно съвместителство до назначаване на служител на незаетата длъжност, но за срок не по дълъг от 6 месеца, считано от 8 януари 2008 г.“
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Следваща > Последна >>

Резултати 381 - 384 от 384