Търсене

Начало Институции
Институции
Глоба и за разградска фирма за непочистен през зимата път
08 February 2012

С над 424 000 лева ще бъдат санкционирани 10 фирми, отговарящи за зимното почистване на републиканските пътища през ноември и декември 2011 година, обявиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

След проверка на получените от фирмите сертификати и анализ на резултатите станало ясно, че ще бъдат санкционирани фирми, отговарящи за зимното поддържане в 10 областни пътни управления – сред тях и Разград.


Продължава...
 
Фикрет Реджебов от Самуил осъди КАТ
16 December 2011

От притеснения и нерви приятелят ми се разболя и сега лежи в болница в Турция, но той успя да докаже, че беше несправедливо обвинен. Ето решението на Ямболския административен съд, което е безспорно доказателство, че Фикрет не е нарушил с нищо Закона за движение по пътищата, за което беше набеден. Още тогава той говореше истината, но някой упорито искаше да го накисне.


Продължава...
 
Спряха месечните помощи на бедна, не ги отработвала
02 December 2011

За две години спряха ежемесечните социални помощи на бедна жена. Зелиха Хюсеинова от Разград вземала нищожната сума от 24 лева, но за сметка на това редовно.

„Получих отказ от Дирекция „Социално подпомагане“, спират ми парите за срок от две години, а аз нито съм пенсионерка, нито имам работа“, проплака пред нас 58-годишната жена.


Продължава...
 
Кметът Бояджиев си преназначи наместниците в 8 села
18 November 2011

В отминалата изборна шумотевица на заден план някакси останаха населените места, които имат по-малко от 350 жители. В тях според новите изборни правила не се гласуваше за кмет.

В Разградска община това са осем села, чиито кметства са закрити. Те обаче се управляват от наместници, които персонално се назначават от кмета на общината. Тъй като самият Денчо Бояджиев бе преизбран, той също заложи на предишните титуляри.


Продължава...
 
Грешка на призовкар отложи отново делото за данъчни измами с горива
18 November 2011

За пореден път се отложи в сряда наказателното дело срещу 37-годишния Антон Иванов Арнаудов от Варна. Припомняме ви, че срещу него е повдигнато обвинение за това, че като собственик и управител на „Трансойл трейдинг“ – Кубрат е извършил фиктивна сделка, с която е нанесъл вреда на държавата в размер на 60 000 лева.


Продължава...
 
Делото на комисията „Кушлев“ срещу Фикрет Хасанов приключи
14 November 2011

 

Година и половина след като комисията, известна като „Кушлев“ - по името на бившия си председател, внесе съдебен иск за 1 218 401.43 лева срещу бившия общински съветник от ДПС в Попово Фикрет Йонузов Хасанов и съпругата му Шехризаде, делото в Разградския окръжен съд приключи.

Продължава...
 
Двудневна екскурзия – крачка в новата съдба на самотните майки
04 November 2011

За петнайсет самотни майки от Разград и околните села бе организирана незабравима двудневна екскурзия до близки нам исторически обекти. Жените, придружавани от своите деца, посетиха старите български столици Плиска и Преслав, разходиха се до Мадара, разгледаха барелефа на едноименния конник, обявен за паметник на световното наследство от ЮНЕСКО, Историко-археологическия резерват „Кабиюк“ и Музея на коня, разгледаха историческите забележителности на Шумен...


Продължава...
 
Ще стане ли поделението до Вятово бежански лагер?
04 November 2011

Ще се превърне ли бившето военно поделение, базирано в гората непосредствено след фирма „Каолин“, в бежански център, където да се приютяват заловените нарушители на държавната граница на път към Западна Европа? Това се питат напоследък безработните жители на Вятово и бивши военни, уволнени след закриването на поделението.


Продължава...
 
Шефът на прокуратурата в Исперих поиска стола на Огнян Дамянов
17 October 2011

Настоящият шеф на Районна прокуратура-Исперих Сезгин Османов е кандидатствал за поста „административен ръководител на Окръжна прокуратура-Разград“.

Припомням, че мястото беше обявено за свободно, а за него стартира конкурс, поради изтичане на 5-годишния мандат на настоящия обвинител №1 на областта Огнян Дамянов.


Продължава...
 
Има отношение към дъщерите ми, те не могат да бъдат назначени като учителки
03 October 2011

Директорката на ОУ „Отец Паисий“ в село Дянково Ваня Васева има отношение към семейството ми, затова и двете ми дъщери не могат да започнат работа в училището, оплака се в редакцията Садифе Осман.

Личното отношение датирало от преди години, когато Садифе била инициаторка на подписка, с която дискотеките в учебното заведение били прекратени.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 371