Търсене

Начало Крими
Крими
Осъдиха условно братя химици за производство на дрога
23 February 2016

 

Условни присъди постанови състав на Разградски районен съд за братята - преподаватели по химия, Владислав и Момчил Йотови, които преди близо три години бяха арестувани за производство на дрога.

Срещу тях бяха повдигнати обвинения за това, че в периода от януари до 30 юли 2013 година в съучастие са извършили действия по приготовление за производство на високорискови наркотични вещества – меткатинон, наркотични вещества от амфетаминов тип, както и наркотични вещества от групата на синтетичните канабиноиди, с цел разпространение.

Продължава...
 
42-годишен пастир се жалва, че бил отвлечен
19 February 2016

 

42-годишен мъж от село Каменово се жалва в полицията, че е бил отвлечен около 19.00 часа в понеделник.

Владислав В. живее в Разград, но в деня на инцидента бил на гости в кубратското село. Пред разследващите разказал, че няколко човека нахлули в имота на домакина му и със сила и заплахи го принудили да влезе в багажното отделение на лек автомобил с неустановена марка.

Продължава...
 
Осъдиха ефективно шофьора, убил младоженци в катастрофа
11 January 2016

 

Ефективна присъда постанови Окръжен съд-Разград за шофьор, убил младоженци в катастрофа.

Подсъдим в процеса бе 27-годишният Феиз Османов Феизов от село Езерче. Срещу него бе повдигнато обвинение за това, че около 16.00 часа на 14 юли миналата година, управлявайки „Фолксваген Голф“, нарушил четири от правилата за движение по пътищата и по непредпазливост причинил смъртта на 22-годишния си братовчед Феиз Бейсим Феиз и 21-годишната му съпруга Алиме Феиз.

Продължава...
 
Върнаха за ново разглеждане едно от делата срещу Габриела Петрова
11 January 2016

 

За ново разглеждане беше върнато на Окръжен съд-Разград едно от ДДС делата срещу търговката на зърно Габриела Петрова.

Процесът в Окръжен съд-Разград приключи през октомври миналата година с две ефективни присъди – една година затвор за Петрова и година и три месеца за Красен Неделчев.

Продължава...
 
Осъден за убийство поиска да намалят присъдата му
11 January 2016

 

Осъден за умишлено убийство в Цар Калоян обжалва 8-годишната си ефективна присъда пред Апелативен съд-Варна.

От втората инстанция 26-годишният Мустафа Мутаф е поискал наказанието му да бъде намалено, както и да се занижи размерът на присъдените от Окръжен съд-Разград обезщетения, които той трябва да плати на роднините на жертвата си Юнал Новман.

Продължава...
 
Криминалисти от Исперих разкриха три телефонни измами
18 September 2015

След няколко месеца усилена работа, криминалисти от Исперих успяха да разкрият три телефонни измами, извършени на територията на общината.

Първият случай е от 22 февруари, когато 69-годишна жена от Лъвино предала на непознат сумата от 7200 лева. Няколко дни по-късно, на 3 март 84-годишна жителка на Исперих дала на измамниците 5000 лева.

Продължава...
 
22-годишно момиче от Желязковец изчезна, близките й я издирват
29 July 2015

22-годишно момиче от самуилското село Желязковец е в неизвестност вече близо две седмици. За това алармираха редакцията на „Екип 7“ близки на Катя Андреева Асенова.

Последно тя е била видяна на 17 юли около 21 часа от по-голямата си сестра, след което изчезнала и вече е обявена за общодържавно издирване.

Продължава...
 
16-годишен би съученик с метална призма от кабинета по математика
05 June 2015

 

16-годишно момче от Исперих беше настанено в местната болница, след като негов съученик го удари по главата с метална учебна призма. Инцидентът е станал на 2 юни по време на междучасие в гимназия „Васил Левски” в града.

Р.П., също 16-годишен, се нахвърлил на М.М. и му нанесъл удар с помощното пособие, което преподавателите използват в часа по математика.

Продължава...
 
Хванаха тийнейджъри с дрога в двора на училище
05 June 2015

Двама тийнейджъри бяха заловени с наркотици в двора на СОУ „Христо Ботев“ в Кубрат.

16-годишните С.Ф. и Б.П. били забелязани от полицейски служител, който около 11 часа на 2 юни правел обход на района по улица „Ю. Гагарин”.

Продължава...
 
Крадци тършуваха офиса на Ловно-рибарското сдружение
22 May 2015

Неизвестни все още крадци тършуваха офиса на Ловно-рибарското сдружение „Сокол“ в Разград в сряда срещу четвъртък през нощта. От кабинета на специалиста по лова инж. Людмил Лилов липсват 65 лева, които са били извън касата

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 665