Търсене

Начало Крими
Крими
Върнаха за ново разглеждане едно от делата срещу Габриела Петрова
11 January 2016

 

За ново разглеждане беше върнато на Окръжен съд-Разград едно от ДДС делата срещу търговката на зърно Габриела Петрова.

Процесът в Окръжен съд-Разград приключи през октомври миналата година с две ефективни присъди – една година затвор за Петрова и година и три месеца за Красен Неделчев.

Продължава...
 
Осъден за убийство поиска да намалят присъдата му
11 January 2016

 

Осъден за умишлено убийство в Цар Калоян обжалва 8-годишната си ефективна присъда пред Апелативен съд-Варна.

От втората инстанция 26-годишният Мустафа Мутаф е поискал наказанието му да бъде намалено, както и да се занижи размерът на присъдените от Окръжен съд-Разград обезщетения, които той трябва да плати на роднините на жертвата си Юнал Новман.

Продължава...
 
Криминалисти от Исперих разкриха три телефонни измами
18 September 2015

След няколко месеца усилена работа, криминалисти от Исперих успяха да разкрият три телефонни измами, извършени на територията на общината.

Първият случай е от 22 февруари, когато 69-годишна жена от Лъвино предала на непознат сумата от 7200 лева. Няколко дни по-късно, на 3 март 84-годишна жителка на Исперих дала на измамниците 5000 лева.

Продължава...
 
22-годишно момиче от Желязковец изчезна, близките й я издирват
29 July 2015

22-годишно момиче от самуилското село Желязковец е в неизвестност вече близо две седмици. За това алармираха редакцията на „Екип 7“ близки на Катя Андреева Асенова.

Последно тя е била видяна на 17 юли около 21 часа от по-голямата си сестра, след което изчезнала и вече е обявена за общодържавно издирване.

Продължава...
 
16-годишен би съученик с метална призма от кабинета по математика
05 June 2015

 

16-годишно момче от Исперих беше настанено в местната болница, след като негов съученик го удари по главата с метална учебна призма. Инцидентът е станал на 2 юни по време на междучасие в гимназия „Васил Левски” в града.

Р.П., също 16-годишен, се нахвърлил на М.М. и му нанесъл удар с помощното пособие, което преподавателите използват в часа по математика.

Продължава...
 
Хванаха тийнейджъри с дрога в двора на училище
05 June 2015

Двама тийнейджъри бяха заловени с наркотици в двора на СОУ „Христо Ботев“ в Кубрат.

16-годишните С.Ф. и Б.П. били забелязани от полицейски служител, който около 11 часа на 2 юни правел обход на района по улица „Ю. Гагарин”.

Продължава...
 
Крадци тършуваха офиса на Ловно-рибарското сдружение
22 May 2015

Неизвестни все още крадци тършуваха офиса на Ловно-рибарското сдружение „Сокол“ в Разград в сряда срещу четвъртък през нощта. От кабинета на специалиста по лова инж. Людмил Лилов липсват 65 лева, които са били извън касата

Продължава...
 
Болен обвиняем и дефицит на вещи лица отложиха делото срещу лознишките първенци
10 October 2014

Болен обвиняем и проблем с привличането на вещи лица по строително-техническата експертиза станаха причина за пореден път да бъде отложено делото срещу лознишките първенци.

На насроченото за вчера заседание подсъдимият Шоаиб Зинорейн чрез адвоката си депозира петдневен болничен лист, а страните в процеса изразиха становище, че неявяването му в зала е пречка за даване ход на делото. От какво е боледува Зинорейн така и не стана ясно.

Оказа се, че процесът не може да стартира и по още една причина – назначената нова тройна строително-техническа експертиза не била готова, тъй като определените вещи лица отказали

да работят по нея. Тримата специалисти, които тепърва ще започнат да я изготвят бяха назначени от съда вчера.

От последните двама свидетели останали за разпит пък, единият отново не се яви в залата -

кметът на Студенец Ахмед Ахмед от близо две години е в неплатен отпуск и е в Македония.

Продължава...
 
Дете на година и седем месеца почина във Веселец
10 October 2014

Дете на година и седем месеца почина в първите часове на сряда.

Около 1.30 часа същата нощ здравословното състояние на момиченцето рязко се влошило. 19-годишната му майка Емине Ахмед го взела и от дома си във Веселец потеглила към

Филиала за спешна медицинска помощ в Исперих. За съжаление лекарите там само констатирали смъртта му.

От пресцентъра на ОД на МВР-Разград съобщиха, че при направения оглед на трупа следи от насилие не са били констатирани. Тялото на детето е било транспортирано в МБАЛ-Разград за аутопсия. Резултатите от заключението на съдебния медик сочат, че причина за смъртта е ентероколит на червата, интоксикация, оток на мозъка и белия дроб с последваща сърдечна недостатъчност.

Продължава...
 
По два сигнала за нарушения работи полицията по изборите
08 October 2014

 

По два сигнала за нарушения е работила полицията в Разградска област по изборите.

В деня за размисъл представител на ДПС съобщил в Районното управление в Исперих, че неизвестни лица обикалят из село Подайва и предлагат различни суми с цел гласуване за определена политическа сила. Подателят на сигнала обаче не уточнил за коя партията са работели купувачите на гласове, не дал и никакви други подробности и насоки, освен населеното място, в което се развива действието.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 691