Търсене

Начало Крими
Крими
Три години и половина затвор за трафик на хероин
30 November 2012

Ефективна присъда получи 49-годишният Бейхан Садула Ибрям, който на 18 срещу 19 юли тази година бе задържан в момент на предаване на контролирана доставка на твърди наркотици.

Тогава от полицията съобщиха, че в Разград е пресечен канал за трафик на хероин при съвместна операция на отдел „Наркотици“ при ГДБОП, колегите им от Областната дирекция на МВР и представители на ДЕА-САЩ.

Продължава...
 
Двайсет месеца затвор за блудство с 9-годишно дете
26 November 2012

34-годишен мъж, блудствал с 9-годишно момиченце, беше осъден на двайсет месеца затвор от Районния съд в Кубрат.

Срещу Младен Илиев от Попово беше повдигнато обвинение за това, че на 2 юли тази година е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на ненавършила 14-годишна възраст жертва.

Продължава...
 
Пленникът от Апенините: Кошмарът и тормозът в Нова Сири не могат да се опишат
26 November 2012

Преживях най-кошмарните десет дни в живота си. Хора, не поемайте риска да търсите работа в чужбина, доверявайки се на случайни и непроверени посредници за работа. Сторих тази грешка заедно със съпругата си. В Италия, за където бяхме тръгнали, и откъдето мислехме, че ще се върнем с добра печалба, ни ограбиха и ни държаха като заложници. Тормозът бе неописуем, а напрежението, на което бяхме подложени, не може да се опише с думи.

Продължава...
 
„Фолксваген Пасат“ осъмна потрошен и с нарязани гуми
14 November 2012

„Фолксваген Пасат“ вчера осъмна с нарязани гуми и потрошени фарове и стопове на паркинга до старата спортна зала в Разград.

По документи собственик на колата е Георги Благоев. Реално обаче я кара синът му, бившият състезател по културизъм Владимир Благоев.

Продължава...
 
62-годишна забрави чанта с дрога, у сина й откриха към кило трева
07 November 2012

Близо кило марихуана откри полицията от млад разградчанин, след като 62-годишната му майка забрави чанта с дрога на улицата.

Около 17 часа в понеделник жената седяла на пейка на улица „Г. Бенковски“. Ставайки обаче, пропуснала да си вземе чантата. Впоследствие вътре били открити лична карта, лекарства, здравна книжка и две пакетчета със суха зелена тревиста маса с тегло 5,5 грама.

Продължава...
 
Обявиха за издирване обвинена в измами земеделска производителка
26 October 2012

Жена, обвинена в измами със земи, беше обявена за общодържавно издирване с разпореждане на Окръжен съд-Разград. Вчера Галина Александренко трябваше да застане на подсъдимата скамейка и да отговоря за няколко престъпления, извършени в периода 2010-2011 година.

Продължава...
 
Канал за търговия с фалшиви документи пресякоха в Разград
19 October 2012

Канал за търговия с фалшиви документи беше пресечен от служители на ТЗ ”Борба с организираната престъпност” – Разград. В сряда вечерта при полицейска операция, проведена съвместно с ОД на МВР, е претърсено жилище в ЕПЖБ-4, което се намира точно срещу магазин „Билла“ в Разград.

Продължава...
 
Още една присъда за инвалид менте
19 October 2012

Още едно дело за неправомерно получавана инвалидна пенсия приключи с присъда в Районен съд-Разград. След постигнато споразумение с прокуратурата в Исперих, 47-годишната Юмгюл Чакър от Езерче беше осъдена на половина година лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.

Продължава...
 
Наркодилърът от Гецово прие споразумение
12 October 2012

Задържаният преди близо пет месеца наркодилър в Гецово в сряда сключи споразумение с Окръжната прокуратура в Разград. Срещу 22-годишния Григор Живков бяха повдигнати две обвинения - за притежание на наркотици с цел разпространение и за пране на пари.

Продължава...
 
Наркодилърът от Гецово отказа споразумение
21 September 2012

Задържаният преди четири месеца наркодилър в Гецово отказа да сключи споразумение с Окръжната прокуратура в Разград. Срещу 22-годишния Григор Живков са повдигнати две обвинения - за притежание на наркотици с цел разпространение и за пране на пари.

На 29 май тази година при полицейска операция в къщата му беше намерена и иззета 149 грама суха растителна маса, която при направен по-късно полеви тест реагира положително на марихуана.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 671