Търсене

Начало Крими
Крими
Документация от фирма на Ковачки бави дело за ДДС измами
27 June 2012

 

За пореден път беше отложено в понеделник делото за данъчни измами, обвиняеми по което са 41-годишният Даниел Димитров от Шумен и 43-годишният Мариян Стоянов от Кубрат.

Вече няколко пъти процесът се спъва, заради трудности с изготвянето на финансово-икономическата експертиза, назначена от съда. На предходното заседание вещите лица обясниха, че се бавят, тъй като не могат да открият координатите на някои фирми, с които подсъдимите са работили, други не им предоставяли нужната документация. Председателят на съдебния състав обаче им наложи глоба, санкционира и един от адвокатите, който не се яви на заседанието.

Продължава...
 
Запалиха колата на шефката на „Юта маркет“
11 May 2012

Ново „БМВ“ изгоря в първите часове на сряда в Разград. Сигналът, че гори автомобил на ул. „Грънчарска“24 е приет в РСПБЗН в 2.11 часа. До пристигането на дежурния екип пожарникари огънят успял да унищожи целия двигателен отсек, предното стъкло и гумите на колата.


Продължава...
 
Наши заварчици се трудят в Германия, лъжат ги за заплатите
27 April 2012

Днес четете последната от публикуваните общо десет истории за тъжното завръщане у дома на гурбетчии от Разградско, потърсили изход от кризата в нелегалната трудова емиграция, но станали жертва на злоупотреба от страна на трафиканти, работодатели или измамници. Журналистическите разследвания са част от проекта „Никой не чака Одисей“, спечелил финансиране в рамките на конкурса „Повече плурализъм във време на криза“, организиран от Институт „Отворено общество“ – София.

Продължава...
 
С боен патрон стрелял по приятеля си 62-годишният Румен от Каменово
18 April 2012

Газовият пистолет, с който е стреляно от 56-годишния Цоньо Цонев от Каменово, е бил зареден със забранения за употреба в България змийски патрон. В момента на инцидента

оръжието е било и без задължителния защитен дифузьор. Това обясни в съда Иван Атанасов от полицията в Разград, който е изготвил балистичната експертиза по делото срещу 62-годишния Румен Христов.

Продължава...
 
Германия осъди наш трафикант на хора
04 April 2012

Германия осъди и прати у нас да лежи съдържател на незаконен публичен дом.

45-годишният Евгени Невенов Зафиров е наказан за тежка форма на търговия с хора с цел многократна сексуална експлоатация, за сводничество и два случая на изнасилване.

На 26 март Разградският окръжен съд приравни присъдата от 3 години и 9 месеца затвор, издадена от Окръжния съд на свободния хайзенски град Бремен, и изпрати Зафиров да доизлежи наказанието в Белене.


Продължава...
 
Жена измами 10-годишно дете
30 March 2012

Жена измами 10-годишно дете и така за пореден път доказа, че за престъпниците спирачки и скрупули няма. Случката се разиграла във вторник около 13.30 часа в градинката до Здравната каса в Разград, където малолетната В.В. от Стражец уплътнявала свободното време след края на учебните занятия.

Продължава...
 
Осъден в Германия наш сводник ще доизлежи присъдата си в Белене
28 March 2012

45-годишен сводник от кубратското село Беловец, осъден в Германия на 3 години и 9 месеца затвор, ще доизлежи присъдата си Белене. Това определи състав на Окръжен съд-Разград в понеделник.

Наказанието на Евгени Зафиров влязло в сила на 19 април миналата година, то е за извършени от него три престъпления - търговия с хора с цел многократна сексуална експлоатация, сводничество и изнасилване.

Продължава...
 
Пребиха баща, син и внук в дома им
21 March 2012

Баща, син и внук от Сеслав бяха пребити в дома си в неделя. Наглото нападение станало около 16.30 часа в почивния ден, когато непознатите биячи влезли в къщата на семейството.

В резултат на нанесените удари, с различни телесни повреди са 65-годишният дядо Ахмед Емурла, 37-годишният му син Метин и 16-годишният му внук Онур.

По случая има образувана проверка по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс.

Продължава...
 
Осъдиха престъпна група за трафик на хора
21 March 2012

Организаторите на един от най-големите канали за трафик на хора за Гърция останаха извън играта. Но не само заради условните им присъди в България, а и поради факта, че Селяйдин Шабан влезе в гръцки затвор. Неговото наказание е ефективно и е за разпространение на наркотици.

Каналът за трафик на хора за Гърция е действал поне 5 години.

Продължава...
 
Разградска фирма фантом „ужили“ шуменец с 370 000 лева
12 March 2012

Посредник в земеделска фирма „изгоря“ с 370 000 лева при фиктивна сделка със слънчогледово семе. 41-годишният В.Б. - служител в шуменската фирма „Пестицид“ ЕООД, уговорил с разградска фирма сделка навръх Деня на жената. За парите мъжът трябвало да купи 400 тона слънчогледово семе.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 674