Търсене

Начало Крими
Крими
Разградчани, шофьори на тирове, чакат стари заплати от белгийски работодател
01 February 2012

Двама разградчани, гастарбайтери в Кралство Белгия, имат да получават пари заради нелеката си работа като шофьори на тирове. И двамата мъже чакат повече от три месеца възнагражденията си и никак не им се иска да вярват, че вместо да ги получат, ще пият по една студена вода...


Продължава...
 
Рашид работил 38 месеца без пари в село до Серес
25 January 2012

До края на април на страниците на вестника ще прочетете 10 истории за тъжното завръщане у дома на гурбетчии от Разградско /днешната публикация е втора поред/, потърсили изход от кризата в нелегалната трудова емиграция, но станали жертва на злоупотреба от страна на трафиканти, работодатели или измамници. Журналистическите разследвания са в рамките на проекта „Никой не чака Одисей“, спечелил финансиране в рамките на конкурса „Повече плурализъм във време на криза“, организиран от Институт „Отворено общество“ – София.


Продължава...
 
Маскирани опитаха да оберат още два магазина
20 January 2012

Блъснали са продавачката ни Геновева на земята, удряли са я по главата, лявото й око е синьо, много се е уплашила. Днес не е на работа, почива си вкъщи. Огледали са се за пари, но ние бяхме оставили само дребни. Явно са им се видели малко, защото не са ги пипнали.

Това разказа пред екипа ни вчера собственичката на търговския обект, в който се е разиграла драмата, Милена Николова.


Продължава...
 
Измамени от разградски бизнесмен гурбетчии търсят справедливост
18 January 2012

В следващите месеци до края на април на страниците на вестника ще прочетете 10 истории за тъжното завръщане у дома на гурбетчии от Разградско, потърсили изход от кризата в нелегалната трудова емиграция, но станали жертва на злоупотреба от страна на трафиканти, работодатели или измамници. Журналистическите разследвания са в рамките на проекта “Никой не чака Одисей”, спечелил финансиране в рамките на конкурса “Повече плурализъм във време на криза”, организиран от Институт “Отворено общество” – София.


Продължава...
 
Разбиха девет коли за денонощие
09 January 2012

Седем автомобила бяха взломени, а част от тях и ограбени, в нощта срещу четвъртък. Дръзкото посегателство е станало на паркинг в междублоково пространство на улица „Г. С. Раковски“ в Разград, под ОУ „Васил Левски“.


Продължава...
 
Осем години затвор за убийство от любов
09 January 2012

На осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието беше осъден в петък от състав на Окръжен съд-Разград 28-годишният Васил Ангелов от Китанчево.

Срещу него беше повдигнато обвинение по чл.115 от Наказателния кодекс за умишлено убийство.


Продължава...
 
Заловиха исперихчанин с дрога
09 January 2012

 

24-годишният Чавдар Черников от Исперих беше задържан за разпространение на наркотици. Това е втори подобен случай с негово участие за последните шест месеца.

В четвъртък при полицейска проверка в управлявана от него „Лада Нива“ са били открити два полиетиленови плика с 1,2 грама канабис. Малко по-късно при оглед между гаражите зад жилищен блок на улица “Лудогорие” в Исперих под ламаринен покрив полицаите са намерили пакет с 51,9 грама марихуана.

Продължава...
 
Задържаха двама с дрога
05 December 2011

Двама криминално проявени мъже са задържани при специализирана полицейска операция в Разград. При извършения обиск в събота около 18.30 часа у 19-годишния Н.К.са намерени 0.8 грама суха листна маса, която при тестване реагира на канабис. В апартамента на 45-годишната му майка пък са открити и иззети 30 капсули амфетамин и гладкоцевна пушка с неустановени марка и номер.


Продължава...
 
Тръгна делото за пиянското убийство в Завет
02 December 2011

Пет месеца, след като 60-годишният Тодор Маринов беше намерен мъртъв в Завет, разширен състав на Окръжен съд-Разград даде ход на делото срещу обвинения за убийството му Румен Асенов.

Четири вещи лица, в това число съдебен лекар, психолози и биолог, и общо 11 свидетели бяха призовани да дадат показания в съдебната зала. Трима от тях не се явиха на първото заседание по процеса.


Продължава...
 
Съпрузи биха жена пред дома й
28 November 2011

Съпрузи отнесоха акт по Указа за борба с дребното хулиганство, след като набиха жена пред дома й. Драмата се е разиграла на улица „Чавдар“ в кубратското село Беловец посред бял ден.

Около 10.00 часа в четвъртък 34-годишният Ашкън Алишев и съпругата му Нехрибан отишли пред къщата на съселянката си Райфе Хасан.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 674