Търсене

Начало Интервю
Интервю
Иван КРАЧУНОВ: Свинекомплексът в Исперих е най-сигурният в България
02 August 2019

По решение на Областния щаб при бедствия и аварии в сряда бе обявено бедствено положение на териториите на общините Исперих, Самуил и Завет, поради обстоятелството, че част от населените места в тези общини попадат в обхвата на 20-километровата санитарна зона около свинекомплекса на „Агротайм“ ЕООД – Исперих. Мярката е предприета с цел ограничаване и ликвидиране на болестта Африканска чума по свинете /АЧС/ чрез пълна координация и взаимодействие за предотвратяване на възможностите от възникване на огнища на АЧС. Бедственото положение е до 6 август.

Продължава...
 
Мс Пламен ПАНЧЕВ: В момента баскетболът в Разград е кит, поставен буркан
24 July 2019

Неотдавна СКБ „Вълци-Разград“ даде повод на едно място, рамо до рамо, да се съберат незабравими имена от славното баскетболно миналото на града ни – Пламен Панчев, Румен Ганев, Георги Стефанов, Илиян Йорданов - Пилето, Марин Кинов.

За закриването на първата си спортна година Вълците поканиха в Разград национала Алекс Везенков, баща му Сашо Везенков - шеф на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта на „Лукойл-България“ и фигура със солидна визитка в баскетбола, както и 205-сантиметровия син на Пилето Мартин Йорданов, състезател на „Черно море Тича“.

Продължава...
 
Явор ДАНАИЛОВ: Език се учи докато палиш огън, печеш курабийки, общуваш и играеш
19 July 2019

Преди дни възпитаникът на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ Явор Данаилов се завърна от национален езиков лагер – голямата награда в състезанието „Spelling Bee“. Той стана първи в Разградска област в дебюта си на това състезание, което по едно съвпадение бе първото, организирано в Математическата гимназия в Разград.

Продължава...
 
Николай МИЛАНОВ, експерт в РУО: Добра година за ученическия спорт в областта
10 July 2019

В края на всяка учебна година традиционно разговаряме с експерта по физическо възпитание и спорт в Регионалното управление на образованието в Разград Николай Миланов. И този път разговорът ни е за постиженията на младите спортисти през годината, за промените в програмите по физическо възпитание и за резултатите от обучението.

Продължава...
 
Д-р Андрей ВЕЛЕВ: Големият проблем е, че боледува душата ни, а ние не искаме да я разберем
24 June 2019

Д-р Андрей Велев е роден в Добрич. Детството му минава в село Бисерци, където обича да се връща. Тачи бащиния си дом, където днес живее майка му. Завършва гимназия в Кубрат. Кандидатства медицина в Пловдив и е приет на първо класиране. През 2004 година завършва университета с отличен успех. Четири години по-късно е най-младият невролог в България. Започва работа в отделението на „Бърза помощ“ в Хисаря.

Продължава...
 
Жордан Икоко: Искам „Лудогорец“ да доведе Мбапе и Азар в България
19 June 2019

Жордан Икоко е едно от четирите нови попълнения на „Лудогорец“ това лято. При представянето си даде първото си интервю за българските медии. Пожела си „Лудогорец“ да доведе в България „Реал“ /Мадрид/ и ПСЖ за мачове от Шампионската лига, без да знае вероятно, че точно тези отбори вече са гостували у нас за мачове с разградчани в турнира.


Продължава...
 
Александър ВЕЗЕНКОВ: Не е най-важното да стигнеш NBA, а своите 100%
16 June 2019

Напредъкът на „Вълци“ е много голям за краткото време, в което я има школата, смята един от най-успелите ни баскетболисти

Продължава...
 
Румен ГАНЕВ: Земята трябва да изровим, но на 1 ноември Разград да има спортна зала
16 June 2019

Днес разбрах, че баскетболът в града ни не е минало, ще направя всичко възможно тези деца да имат дом, зарече се след шоуто на „Вълците“ бившият баскетболист на „Лудогорец“ и шеф на „Вътрешна сигурност“ в МВР

Продължава...
 
Боуен терапията отключва изцелителните сили на тялото
14 June 2019

Д-р Димитър Парушев завършва специалност „Рехабилитация в Медицинския колеж „И. Филаретова“ към Медицинския университет в София. Дипломира се като боуен терапевт през 2011 година с най-високата степен и е един от първите в това направление в България. Съосновател е на „Боуен център“, в който се възстановяват спортисти и звезди. През 2015 година става главен секретар на Българска асоциация по боуен терапия. По какъв начин методът активира способността на тялото за възстановяване, как протича един сеанс и при какви здравословни проблеми помага боуен терапията, разказва Димитър Парушев в интервю за вестник „Екип 7.

Продължава...
 
Диана ПЪРВАНОВА, директор на ОУ „В. Левски“: Лего роботиката в училището е стъпка в бъдещето
03 June 2019

Госпожо Първанова, в края на миналата седмица училище „Васил Левски“ беше домакин на национално състезание по роботика „Робо Сръчко“. Защо се заехте с тази инициатива?

Вече шеста година в нашето училище работи клуб по роботика, който става все по популярен сред децата и като форма на извънкласна работа е горещо одобряван и от родителите. За краткото време на съществуването си отборът по роботика на нашето училище QWERTY – RAZGRAD успя да се наложи и у нас, и в чужбина.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 616