Начало Интервю
Интервю
Трето поколение лекар се върна да работи в родния си град
03 August 2018

 

Д-р Ангел Русанов завършва Медицинския университет във Варна, след което специализира кардиология в CБАЛK „Медика Кор“ – Русе. През 2016 година придобива специалност и работи в отделението по инвазивна кардиология на русенската болница и в ДКЦ-2 в дунавския град.

Продължава...
 
Моята философия е не да лекувам пациентите, а да ги науча да се грижат за тялото си
20 July 2018

Остеопатията е холистичен метод, въведен от американския лекар Андрю Тейлър Стил, който разглежда човешкото тяло като механизъм, в който всички органи работят в хармония. Фокусът е поставен върху коригиране на структурните проблеми на мускулно-скелетната система с цел подобряване на цялостното функциониране на организма. Все още остеопатията не е достатъчно популярна в България, но е много развита в Австралия.

Продължава...
 
Стилиян КОСТОВ: Ще набия лошо Йосиф Панов
16 July 2018

Стилиян Костов е един от най-успешните български професионални боксьори през последните 10 години. Той е печелил титлата на България в средна категория и славянската титла в суперполусредна категория. 32-годишният ветеран от Разград има 21 победи (16 с нокаут) и 8 загуби.

Преди броени дни Костов получи директно предизвикателство за мач от Йосиф Панов - Пепелянката (12 победи - 6 с нокаут и 3 загуби). Кога и дали ще се състои този сблъсък, ето отговорът на Стилиян Костов.

Продължава...
 
Хипнозата отваря врата от съзнаваното към несъзнаваното
11 July 2018

Ирина Стоянова е експертен наставник по житейски въпроси – лайф коучър и хипнотизатор. Има сертификати за мастърско ниво в направленията след завършени професионални курсове, организирани от института на Роберт Симик. Член е на Международната федерация по невро-лингвистично програмиране. Живяла е дълги години в Катар, а сега упражнява професията си в родния Разград, където има частна практика.

Продължава...
 
Пробацията е по средата на пътя – между затвора и престъплението или между затвора и свободата
09 July 2018

Главен инспектор Драгомир Златев e началник на РС „Изпълнение на наказанията“ – Разград, обединяваща секторите „Пробация“ и „Арести“. Оглавява я от 2012 година, дотогава работи в Пробационна служба, където е от създаването й през 2005 година. Магистър е по педагогика, специалност „История“, на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, социална педагогика на ШУ„Св. Константин Преславски“ и финанси на УНСС – София, има следдипломна квалификация по правна дейност.

Продължава...
 
Йордан ДЖИПОВ, емблематично име за хандбала в Кубрат: Спортът е мироглед и начин на живот...
02 July 2018

Кубрат е синоним на хандбала. С този спорт е свързано името и на Йордан Джипов, управител на новата спортна зала в Кубрат, която отвори врати през юни 2016 година. На официалното откриване присъства и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Продължава...
 
Светлана ПЕТКОВА, психолог: Тормозът се случва на хора с различна възраст, професия и статут
29 June 2018

Светлана Петкова е от Разград, завършила е Математическата гимназия и въпреки че е на 23 години, вече работи като успешен арттерапевт в Център за деца със специални образователни потребности в София. Тя проведе тренинг за тормоза в училище в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“, в началото на който директорът Мануел Василев сподели, че всички я помнят като „момичето, което върти огън“.

Продължава...
 
Даниела КУРТЕВА, директор на ЦПЛР-ЦРД: Успехите не се измерват само в първи места, грамоти и дипломи
27 June 2018

Даниела Куртева е директор на Център за подкрепа на личностното развитие – Център за работа с деца в Разград от 19 години. Завършила е специалност „История“ във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“ и има 33-годишен педагогически опит. В интервю за „Екип 7“ разказва за мястото и ролята на центъра в извънкласната и извънучилищна възпитателна работа, като част от системата на образованието, за методите на работа и въздействие, за предизвикателствата в ежедневието на педагозите и децата от центъра.


Продължава...
 
Николай МИЛАНОВ, експерт по физическо възпитание и спорт в РУО: Успешна година за ученическия спорт
27 June 2018

Господин Миланов, как изпращаме поредната учебна година в областта на ученическия спорт?

 

Изключително успешна година. Не толкова от постигнатите класирания на финалните състезания от „Ученически игри 2018“, а от броя на отборите от областта, намерили място на този последен етап. Цели 16 училищни отбора – това наистина е изключително високо постижение за нашата малка област.

Продължава...
 
Али ПАРЪШМОЛЛА: Разград създаде отлична организация за Държавния шампионат за момчета
11 June 2018

Али Паръшмолла, който бе главен секретар на проведения миналата седмица Държавен шампионат по борба за момчета, е родом от село Езерче, което е с традиции в борбата. От там е Димитър Добрев - първият олимпийски шампион на България по борба класически стил на Олимпиадата през 1960 година в Рим.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 601