Търсене

Начало Интервю
Интервю
Милен БЕНКОВ: Благодаря на всички мои възпитаници и на хората, които ни помагат!
22 November 2017

Срещаме се с Милен Бенков в залата за репетиции на оркестъра, където той още от вратата ми връчва един тромпет с думите: „Момче, свириш ли на инструмент? Без да знаеш какво е усещането да свириш, няма как да напишеш адекватна статия за нас!“. Е, опитах се да свиря на тромпет, после опитах и на баритон, но нещо не се получи.

Продължава...
 
Николай МИЛАНОВ: Ученическите игри за новата учебна година вече имат своите правила
22 November 2017

От новата учебна година изминаха два месеца, обикновено по това време става ясно какво е предвидено в областта на ученическия спорт. За това разговаряхме с експерта от РУО – Разград Николай Миланов.

Продължава...
 
Яцек ГОРАЛСКИ: Не съм очаквал, че в „Лудогорец“ нещата са толкова професионални
17 November 2017

Халфът на „Лудогорец“ - Яцек Горалски игра 70 минути в контролата на Полша срещу Уругвай във Варшава на 10 ноември, която завърши 0:0. Той пострада в мача - още във втората минута бе ударен в лицето от съперник, който на всичкото отгоре му бръкна в окото. Затова и след мача заяви, че прилича на току-що слязал от ринга боксьор. По-късно в двубоя Яцек бе настъпен от звездата на ПСЖ Единсон Кавани. Пред przegladsportowy.pl полузащитникът каза и няколко любопитни неща за „Лудогорец“.

Продължава...
 
Ангел ВАСИЛЕВ: Производителите прекалено много разчитат на субсидиите, а това е пагубно
13 November 2017

Ангел Василев е икономист по образование. От 1993 година се занимава само със земеделие. Започнал е с 300 декара заедно с покойния вече свой съдружник Ивелин Висков. В момента цялото негово семейство и това на Даринка Романска продължават съдружието си във фирма „Агротида“. Ползвал е услугите на чуждестранни консултанти и продължава да черпи опит от доказани специалисти. Мнението му винаги е било уважавано и ценено от земеделците.

Продължава...
 
Проф. Диана ГЕРГОВА: Сборяново трябва да бъде световен парк вместо да тъне в тръни
01 November 2017

Проф.Диана Гергова бе гост и водещ на проведената Национална научна конференция „Културно-историческо наследство – памет за бъдещето“, която се проведе в Разград миналата седмица по повод на 130 години от началото на музейното дело в града. Тя изнесе и доклад на тема „Проблеми на културно-историческото наследство. Националният резерват Сборяново - 35 години проучвания и предизвикателства“. Постигналата редица успехи археоложка бе отзивчива да даде интервю специално за „Екип 7“.

Продължава...
 
Веселина ЙОТОВА, старши учител в ЦУТНТ: Любовта и признанието на децата са моята най-голяма награда
29 October 2017

За първи път научих за дейностите на Веселина Йотова в края на 90-те години, когато бях ученик в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”. Един ден учителката ни по български език и литература заведе целия клас на театрална постановка в салона на училище „Васил Левски“. Спомням си, че тогава гледахме театрална драматизация по „Криворазбраната цивилизация“ на Добри Войников и интересното в нея беше, че всички актьори бяха ученици.

Продължава...
 
Старши комисар Румен ГАНЕВ: Честен богат полицай няма...
19 October 2017

„Вътрешна сигурност“ на МВР арестува 5 гранични полицаи за трафик на нелегални емигранти“, „Арестуваха корумпирани полицаи за връзки с наркодилъри“, „Арестуваха полицейски началници в Плевен“, „Арестуваха полицейски шеф заради схема за телефонни измами“.

Продължава...
 
Ивайло ИВАНОВ, часовникар: С часовник на ръка човек по си тежи на мястото
13 October 2017

С Иво се познаваме от времето, когато самият аз си закупих и започнах да нося часовник. Беше вероятно преди около 7-8 години. През всичкото това време с Иво сме се виждали редовно, защото или ще ми падне батерията, или ще ми се скъса верижката (а аз нося само кожени, металните ми убиват, но пък кожените се късат), или ще ми избяга датата, тъй като часовникът автоматично включва 31 дни, а понякога в месеца има само 30.

Продължава...
 
Козмин МОЦИ: На терена сме много сплотени, затова побеждаваме
11 October 2017

С Моци се запознахме в бар „Феймъс“. Ние от Клуб „Репортери“ към ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество и нашата учителка Веселина Йотова, решихме да се съберем и да се почерпим през ваканцията, както често го правим, защото през ваканционните дни си липсваме, а сме много задружен колектив. И изведнъж пред нас – Моци! И емоции, снимки! И разбира се, уговорка за интервю.

Продължава...
 
Таня КИДАКОВА: Човек подхожда към груповата терапия, така както преминава под дъжда
06 October 2017

Таня Кидакова е магистър психолог с диплома от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Преминала е четиригодишно обучение за гещалттерапевт в Българския институт по гещалттерапия в София /б.р. - гещалттерапията приема отношение на равенство между терапевт и клиент, като между две равни човешки същества. Взаимоотношението не е на лекар-пациент или ученик-учител, т.е вертикално, а хоризонтално – като среща на двама души, които са равни помежду си/.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 587