Търсене

Начало Интервю
Интервю
Любка СТОЯНОВА: Човек е удовлетворен, когато върши добро и вижда резултати от това, което прави
09 March 2018

Емоционална, енергична, борбена, отговорна, търсеща и вършеща добро – като такава познават хората Любка Стоянова, председател на Управителния съвет на Федерацията на жените. Родена е на 12.061938 година в Пловдив. От 1967 г. работи в Разград последователно в Окръжен отдел „Статистика", нормировчик в Завода за антибиотици, главен инспектор в „Инспекция по труда" към ОНС, зам.-председател на Общински народен съвет - Разград /зам.- кмет/, главен директор на СД „Търговия".

Продължава...
 
Ники Неделчев – бъдещи надежди за големия тенис...
09 March 2018

След изключителните изяви на Григор Димитров през последните години интересът към тениса нарасна много сред младежката аудитория. Все повече и повече млади хора започват да му се възхищават и с основание Гришо се превръща в техен идол и стимул да се занимават с тенис.

Продължава...
 
Проф. д-р Ценка ИВАНОВА: Не е вярно, че качествено образование може да се получи само в чужбина
21 February 2018

Проф. д-р Ценка Иванова е родом от Разград, завършила е Политехническата гимназия „Никола Вапцаров“, чиито наследник днес е ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“. Завършила е специалност „Славянска филология“ и аспирантура по история на новобългарския книжовен език в Софийския университет „Свети Климент Охридски“.

Продължава...
 
Георги МИЛЧЕВ, майстор часовникар: При нас прецизността е изведена в култ
14 February 2018

Неделя е, малко след 14 часа. Обедно време, почивен ден. Повечето хора са си вкъщи. Някои сигурно са си полегнали. Ние сме пред ниския сводест вход на 27-метровата Часовникова кула в Разград. Катинарът е отключен. Чукаме на вратата. Отваря ни майсторът часовникар от София Георги Милчев, който се нагърби с нелеката задача да реставрира замлъкналия преди година и половина градски часовник.

Продължава...
 
Новите почетните граждани на Разград
02 February 2018

Красен ИВАНОВ: Изкуството трябва да нарежда дневния ред

Иван ДЖЕБАРОВ: Лекарството против културното безвремие е едно – съпротива с участие на неподкупното изкуство

Продължава...
 
Кирил ДОМУСЧИЕВ: Очакваме "Лудогорец" да направи поредното чудо
02 February 2018

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев даде обширно интервю за предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той коментира актуални теми около клуба, предстоящите мачове с "Милан", очакванията му за развитието на шампионата в България, за треньора, за стадиона, за емоцията във футбола.

Продължава...
 
Павел МАТЕЕВ: Музиката е като матрица, в която живея
31 January 2018

„Музиката е стенограма на емоциите“, от тези думи на руския писател Лев Толстой се ръководи младият изпълнител Павел Матеев от Разград, който покорява с таланта си българските и международните сцени.

16-годишният певец е бивш възпитаник на вокалния педагог Марияна Дучева, а от две години се обучава при Снежана Полихронова от арт център „Кърнолски“ – София.

Продължава...
 
Андрей АНДРЕЕВ, културист и фитнес инструктор: Тялото се извайва с времето, не става с чук и тесла
29 January 2018

29-годишният Андрей Андреев е неколкократен държавен шампион по културизъм и носител на званието „Майстор на спорта“. Професионалният състезател има солидна визитка от участията си в турнирите и първенствата от календара на Българската федерация по културизъм и фитнес.

 

Повече за постиженията в спортната му кариера, натрупания опит като персонален фитнес инструктор и принципите, които стоят в основата на здравословното хранене и оформянето на красива фигура, разказва културистът в интервю за вестник „Екип 7“.

Продължава...
 
Инж. Кирил КОЛЕВ: Трофейният отстрел за 2018 година във „Воден-Ири Хисар“ вече е капариран
26 January 2018

Изложби на рога и трофеи и непрестанна борба с бракониерите – това са първите неща, с които свързваме напоследък Държавното ловно стопанство „Воден – Ири Хисар“.

По какво друго обаче се работи в резервата, който е трикратен световен рекордьор на трофей от благороден елен, за да привлича туристи, за това поговорихме с директора му инж. Кирил Колев.

Продължава...
 
Инж. Стоян ИВАНОВ: Със или без "Система Дунав" режим на водата няма да има
26 January 2018

Г-н Иванов, по време на извънредното Общо събрание на Асоциацията по ВиК на територията, обслужвана от "Водоснабдяване - Дунав" ЕООД Вие предупредихте, че е възможно до 10 месеца система "Дунав" да преустанови дейността си. Каква е причината за да е налице такава вероятност? Ако това стане, местните водоизточници имат ли капацитет да задоволят нуждите от питейна вода? Защото помним честите спирания на водата преди трийсетина години.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 614