Търсене

Начало Интервю
Интервю
Яков ПАПАРКОВ: Подсилихме се с 10 нови попълнения
10 February 2017

Г-н Папарков, по традиция „Лудогорец“ води активна и адекватна трансферна политика, какви са резултатите от нея за Детско-юношеската школа на клуба през зимния трансферен прозорец?

 

Привлякохме 10 деца в различните възрастови групи. Това са все млади таланти, у които нашите скаути са видели сериозен потенциал. Ние разчитаме да развием техните качества и се надяваме, че един ден ще бъдат част от първия отбор, за да радват всички нас и феновете ни.

Продължава...
 
Диян СИМЕОНОВ: В Закона за движение по пътищата има драстични промени, добре е шофьорите да ги знаят
03 February 2017

От 21 януари тази година в сила влязоха близо 90 промени в Закона за движение по пътищата. Част от тях са само козметични, други обаче са изключително сериозни, предвиждат солидни санкции и принудително-административни мерки и пряко касаят ежедневното ни поведение на пътя.

Продължава...
 
Д-р Галина АРЪШЕВА: Има над 100 папилома вируса, но не всички причиняват рак на маточната шийка
01 February 2017

Д-р Галина Аръшева е завършила Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ във Варна през 1992 година, а след това е придобила специалност „Акушерство и гинекология“. През 1998 година е започнала работа в МБАЛ „Юлия Вревска“ в русенския град Бяла, а през 2001 година е оглавила АГ отделението. В края на миналата година тя бе привлечена в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград, където зае длъжността – началник на отделението по акушерство и гинекология.

Продължава...
 
Ангел ПЕТРИЧЕВ: „Лудогорец“ е шампион със сърце!
27 January 2017

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев е роден във Велинград. Като ученик е бил и музикант. 8 години свири в емблематичния духов оркестър на Велинград, с който обикаля цяла България. След това става студент във Велико Търново. Специалността му е „Български език и история“. В старопрестолния град се запалва по журналистиката и впоследствие работи за „Дарик“, а преди да дойде в Разград е главен редактор на варненския вестник „Народно дело“. Присъединява се към екипа на Лудогорец през 2011 година и оттогава е сред хората, които имат огромна заслуга за успехите на клуба.

Продължава...
 
Ирина СТОЯНОВА: Всеки сам пише книгата на живота си
25 January 2017

Ирина Стоянова е експертен наставник по житейски въпроси – лайф коучър и експерт хипнотизатор. Завършила е професионални курсове в школата на Роберт Симик в Дубай и е член на Международната федерация по невро-лингвистично програмиране. Живяла е дълги години в Катар, а сега упражнява професията си в родния Разград, където има частна практика.

Продължава...
 
Бернд ДРЕЕР: „Лудогорец“ е страхотен клуб, в който искам да се докажа
11 January 2017

Новият треньор на вратарите в „Лудогорец“ Бернд Дреер е роден на 2 ноември 1966 г. в Опланден, Германия. Започва като юноша в „Байер“ /Леверкузен/, където е и дебютът му при мъжете. С този отбор става носител на Купата на УЕФА за 1988 г. След това изиграва 201 мача в „Байер“ /Юрдинген/. От 1996 до 2003 година е в „Байерн“ /Мюнхен/ като резерва на Оливер Кан. В един момент паралелно започва работа като треньор на вратарите под ръководството на Сеп Майер, но в някои мачове е резерва на първия отбор.

Продължава...
 
Георги ДЕРМЕНДЖИЕВ: Бъдете здрави, фенове на „Лудогорец“, и подкрепяйте отбора си!
09 January 2017

ПФК „Лудогорец“ обра овациите и наградите на престижната класация за най-добре представилите се в българското първенство за 2016 година.

За най-добър вратар бе определен Владислав Стоянов, халф - Марселиньо, най-добър чужденец в българското първенство - Кафу. Светослав Дяков стана втори като футболист на годината, на 3 точки зад първия.

Продължава...
 
Проф. Нели БОЯДЖИЕВА: Полицаите имат високо ниво на емпатия към жертвите на насилие
12 December 2016

Проф. д-р Нели Бояджиева е преподавател във факултета по начална и предучилищна педагогика на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Член е на ръководствата на Българското педагогическо дружество, Дружеството на психолозите в България, Международната мрежа по философия на образованието, Балканското общество по образование, Асоциацията на професорите от славянските страни.

Продължава...
 
Георги ДЕРМЕНДЖИЕВ: Ще подходим с необходимия респект към съперника и ще се опитаме да спечелим
30 November 2016

- Г-н Дерменджиев, напоследък отборът Ви печели безпроблемно в България, очаквате ли така да бъде и срещу „Левски“?

Това е един мач между първия и втория, има още много след него, така че един нормален двубой от кръга. Ние ще подходим с необходимия респект и се надявам да спечелим.

Предстои много важен мач срещу „ПСЖ“, може ли това да повлияе на играчите Ви, да се стигне до някакво пестене на терена?

Продължава...
 
Желяз ТУРЛАКОВ: Зависимостта от дрогата е сигнал за семейна дисфункция
28 November 2016

41-годишният Желяз Турлаков е основател и ръководител на терапевтичната общност „Ново начало“. Самият той е бил наркозависим и прекарва десет години в различни центрове за лечение в Германия, Испания и Италия. Пътуването му през деветте кръга на ада се превръща в отправна точка в живота му и така започва да помага на хора, попаднали в капана за дрогата.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 569