Търсене

Начало Интервю
Интервю
Светослав ДЯКОВ: Най-сладка бе четвъртата шампионска титла, най-горчи отпадането от „Милсами“
16 December 2015

Бурна година беше, с доста положителни неща, както и с един истински кошмар - отпадането ни от Европа. Може би една добра година, но със сигурност не най-добрата. Отпадането от европейските турнири ще ни тежи доста. Лично мен доста ме боли заради това. Националната купа и Суперкупата ги загубихме по много нещастен начин, особено полуфинала с „Левски“.

Продължава...
 
Младата певица Патриция Колева навърши 15 години
07 December 2015

Не може да не сте чували за Патриция. Младата Паци, както я наричат приятелите й, навърши 15 години на 6 декември. Тя представя Разград на музикалната сцена и е носител на призове и грамоти от много конкурси и участия. Пеенето й се отдава с лекота, но тя си признава, че много обича книгите, а също така сме я виждали и като мажоретка по улиците на града ни.

Продължава...
 
Георги Дерменджиев: „Лудогорец“ се доближава до познатата си класа
02 December 2015

Старши треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев даде интервю за официалния сайт на клуба два дни преди двубоя с „Ботев“ (Пд). Ето какво очаква специалистът от гостуването в Коматево в сряда.

Продължава...
 
Професор д-р Пламен РАДЕВ: Разградските управници са длъжници на образованието
30 November 2015

Проф. Радев, интересен спор се разгоря в някои медии и социалните мрежи в навечерието на 8 декември – само Софийският университет ли може да се смята за Алма Матер или и всички останали? Това някаква академична ревност ли е, конкуренция, мерене на авторитети или нещо друго?

Продължава...
 
Скулпторът Любомир ДОБРЕВ: Кой ще плати за архитектурните престъпления в Разград?
27 November 2015

Над 20 скулптури, пластики и постери с монументи на скулптора Любомир Добрев и сина му Рафаил Георгиев разгледаха любителите на изкуството по време на изложбата, експонирана в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“.

Авторът Любомир Добрев, който е родом от Разград, представи част от мемориалните си композиции, посветени на герои на войните, християнски светци и покровители на български градове, в които е вложил чувствеността си към формата и естетическия си усет към към детайла. Изящните му произведения са завладявали ценителите на изкуството в Москва, Брюксел, Мюнхен, Равена, Истанбул. Какви спомени и чувства връхлетяха автора след изложбата в галерията, откъдето всъщност започва творческия му път - разказва ни самият Любомир Добрев в интервюто, което направихме с него.

Продължава...
 
Бях като вълк единак в изкуството, сега съм между „правилните“ и „неправилните“ хора...
28 October 2015

Може би ще си спомните случая за картината „Тайната вечеря“, нарисувана в чест на самия Георги Обретенов, директор на ПГТ „Шандор Петьофи“. Тази картина, заедно с лика на Денчо Бояджиев и този на Илиян Дочков, началник на Регионалния инспекторат по образованието, са все дело на младия Нуркан Нуф от Разград.

Продължава...
 
Росен АВРАМОВ: От началото на годината услугите ни са ползвали 116 деца и родители
16 October 2015

Г-н Аврамов, с какво точно се занимава Центърът за обществена подкрепа в Разград, какви са неговите задачи, цели, клиенти?

Центърът за обществена подкрепа предоставя социални услуги, предназначени за деца и семейства с цел предотвратяване на изоставянето на децата и настаняването им в специализирани институции, превенция на насилието и отпадане от училище, деинституционализация и реинтеграция на деца, обучение в умения за самостоятелен живот и социална интеграция на деца от институции, консултиране и подкрепа на семейства в риск, оценяване, обучение и подкрепа на приемни родители и осиновители, консултиране и подкрепа на деца с поведенчески проблеми и прояви.

Продължава...
 
Александър ВАСИЛЕВ: Чест е да носиш фланелката на „Лудогорец“!
09 October 2015

Александър Василев е поредният играч на „Лудогорец“, който участва в рубриката „Задай въпрос на любимия си футболист“. 20-годишният талант, който често намира място в първия отбор, отговори на въпросите, зададени му от феновете във Фейсбук.

Продължава...
 
Светослав Дяков: Скоро „Лудогорец“ отново ще играе своя стил
02 October 2015

Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков коментира жребия за осминафинала в турнира за Купата на България. Националът, който пропуска квалификациите с Хърватия и Азербайджан, сподели очакванията си и за предстоящия мач с „Черно море“ от XI кръг на „А“ група в официалния сайт на клуба.

Продължава...
 
Едуард Ераносян: Искам победа над „Черно море“ с добра игра
02 October 2015

Г-н Ераносян, каква е нагласата Ви за предстоящия мач срещу „Черно море“ - един от не особено приятните съперници за „Лудогорец“ от гледна точка на статистиката?

Статистиките съществуват, за да се променят. Да се надяваме, че след двубоя в събота статистиката ще е по-добра за нас. Нагласата ни е винаги да побеждаваме. Не можем да го правим във всеки мач, но целта ни са трите точки. Дано се получи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 520