Търсене

Начало Интервю
Интервю
Ангел ПЕТРИЧЕВ: „Лудогорец“ е шампион със сърце!
27 January 2017

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев е роден във Велинград. Като ученик е бил и музикант. 8 години свири в емблематичния духов оркестър на Велинград, с който обикаля цяла България. След това става студент във Велико Търново. Специалността му е „Български език и история“. В старопрестолния град се запалва по журналистиката и впоследствие работи за „Дарик“, а преди да дойде в Разград е главен редактор на варненския вестник „Народно дело“. Присъединява се към екипа на Лудогорец през 2011 година и оттогава е сред хората, които имат огромна заслуга за успехите на клуба.

Продължава...
 
Ирина СТОЯНОВА: Всеки сам пише книгата на живота си
25 January 2017

Ирина Стоянова е експертен наставник по житейски въпроси – лайф коучър и експерт хипнотизатор. Завършила е професионални курсове в школата на Роберт Симик в Дубай и е член на Международната федерация по невро-лингвистично програмиране. Живяла е дълги години в Катар, а сега упражнява професията си в родния Разград, където има частна практика.

Продължава...
 
Бернд ДРЕЕР: „Лудогорец“ е страхотен клуб, в който искам да се докажа
11 January 2017

Новият треньор на вратарите в „Лудогорец“ Бернд Дреер е роден на 2 ноември 1966 г. в Опланден, Германия. Започва като юноша в „Байер“ /Леверкузен/, където е и дебютът му при мъжете. С този отбор става носител на Купата на УЕФА за 1988 г. След това изиграва 201 мача в „Байер“ /Юрдинген/. От 1996 до 2003 година е в „Байерн“ /Мюнхен/ като резерва на Оливер Кан. В един момент паралелно започва работа като треньор на вратарите под ръководството на Сеп Майер, но в някои мачове е резерва на първия отбор.

Продължава...
 
Георги ДЕРМЕНДЖИЕВ: Бъдете здрави, фенове на „Лудогорец“, и подкрепяйте отбора си!
09 January 2017

ПФК „Лудогорец“ обра овациите и наградите на престижната класация за най-добре представилите се в българското първенство за 2016 година.

За най-добър вратар бе определен Владислав Стоянов, халф - Марселиньо, най-добър чужденец в българското първенство - Кафу. Светослав Дяков стана втори като футболист на годината, на 3 точки зад първия.

Продължава...
 
Проф. Нели БОЯДЖИЕВА: Полицаите имат високо ниво на емпатия към жертвите на насилие
12 December 2016

Проф. д-р Нели Бояджиева е преподавател във факултета по начална и предучилищна педагогика на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Член е на ръководствата на Българското педагогическо дружество, Дружеството на психолозите в България, Международната мрежа по философия на образованието, Балканското общество по образование, Асоциацията на професорите от славянските страни.

Продължава...
 
Георги ДЕРМЕНДЖИЕВ: Ще подходим с необходимия респект към съперника и ще се опитаме да спечелим
30 November 2016

- Г-н Дерменджиев, напоследък отборът Ви печели безпроблемно в България, очаквате ли така да бъде и срещу „Левски“?

Това е един мач между първия и втория, има още много след него, така че един нормален двубой от кръга. Ние ще подходим с необходимия респект и се надявам да спечелим.

Предстои много важен мач срещу „ПСЖ“, може ли това да повлияе на играчите Ви, да се стигне до някакво пестене на терена?

Продължава...
 
Желяз ТУРЛАКОВ: Зависимостта от дрогата е сигнал за семейна дисфункция
28 November 2016

41-годишният Желяз Турлаков е основател и ръководител на терапевтичната общност „Ново начало“. Самият той е бил наркозависим и прекарва десет години в различни центрове за лечение в Германия, Испания и Италия. Пътуването му през деветте кръга на ада се превръща в отправна точка в живота му и така започва да помага на хора, попаднали в капана за дрогата.

Продължава...
 
Станимир СЪБЕВ, един млад човек от Разград: Нека живеем тук и сега, но с мисли за бъдещето…
25 November 2016

Той е на 28 години, безработен разградчанин. Казва, че не работи поради това, че не може да реализира капацитета си в процеса на работа, която се предлага. Девизът му е „Не кради, не лъжи и не убивай!“. Не лъжи, защото лъжеш себе си. Не убивай! Ако убиваш /животни, разбира се - б.а./, за да се нахраниш, макар че можеш и без това, го намали до минимум.

Продължава...
 
Боксьорът Стилиян КОСТОВ: Целта ми е винаги да съм шампион
07 November 2016

Той е най-известният и успял професионален боксьор от Разград. Още при аматьорите бе многократен медалист от републикански първенства по бокс и кикбокс. В професионалния бокс е три пъти шампион на България на 69,8 кг (два пъти) и на 72,5 кг, балкански шампион при 72,5 кг и шампион на WBC версия CISBB 69,8 кг. От 2011 година е лицензиран мениджър промотор и професионален боксьор към БПБС.

Продължава...
 
Женета АЛЕКСАНДРОВА: Съвременната библиотека няма нищо общо с тази от миналото
04 November 2016

Женета Александрова е директор на Регионална библиотека „Професор Боян Пенев“ от четири години. Завършила е Държавен библиотекарски институт, след което е следвала във Великотърновския университет. Оттам тя е магистър по „Библиотекознание и библиография“, а после следва и в Софийският университет, където се дипломира като магистър по „Библиотечно-информационни науки и културна политика“. Гордее се, че нейната работа е пряко свързана с това, за което е учила, и за нея библиотечната професия е призвание, а не просто един от многото житейски пътя. Обича своята работа, както обича и книгите и е зодия „Лъв”. С нея се срещнахме точно на 1 ноември, в деня на нейния професионален празник, за да си говорим за книгите, будителите, самиздата, програмирането...

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 576