Търсене

Начало Интервю
Интервю
Георги ДЕРМЕНДЖИЕВ: Горим от желание пак да влезем в Шампионската лига
12 August 2016

Г-н Дерменджиев, какво мислете за жребия, който отреди съперник на „Лудогорец“ в плейофния кръг на Шампионската лига да е чешкият „Виктория“ /Пилзен/?

Жребий като жребий. Както винаги съм казвал, който и съперник да ни се падне, ще се подготвим да му се противопоставим по най-добрия начин.

Продължава...
 
Даниел Димитров: Стараем се да контролираме и спомагаме реализирането на местните политики
29 July 2016

Адвокат Даниел Димитров е на 47 години. Женен, с две деца. Завършил е юридическия факултет на Русенския университет. Дългогодишен председател на общинската структура на БСП в Исперих и активен общественик. Зад гърба си има стаж като журналист и успешна адвокатска практика. Председател е на МИГ-Исперих. От 1999 година неизменно е общински съветник в Исперих. От ноември 2015 година е председател на Общинския съвет в града.

Продължава...
 
Сенсей Цветелин ХРИСТОВ: Философията на японците е такава, че търсят съвършенството във всичко
29 July 2016

Представяме ви сенсей Цветелин Христов, 3-ти дан, председател на Спортен клуб „Будо - карате киокушинкай“ - Разград. С най-популярното източно бойно изкуство той се занимава вече 25 години. Визитката му е солидна - състезател, треньор, международен съдия, „баща“ на десетки шампиони, сребърни и бронзови медалисти.

Без изненада, с него днес си говорим за карате.

Продължава...
 
Петър ГЕОРГИЕВ: Българският фолклор е уникален, той тече във вените ни и трябва да го запазим
22 July 2016

Петър Георгиев е на 32 години, роден е в село Писарево, живее в Долна Оряховица. Запален съхранител на стари, народни костюми от всички краища на страната, създател и ръководител на група за автентичен фолклор, музикант гайдар. На Панаира на киселото мляко в Разград той представи етно ревю, на което показа над 20 автентични народни носии.

Продължава...
 
Проф. Христо МЕРМЕРСКИ: Яжте мляко, пектин и мед и ще живеете 140 години
22 July 2016

Проф. Христо Мермерски е роден през 1934 година в село Ботево, Врачанско. Завършва Селскостопанската академия през 1962 година. Първата си докторантура е защитил в Москва. Специализирал е в Илинойския университет, САЩ, през 1980 година. Бил е заместник-министър на земеделието и съветник по биологичните науки, технологиите и селското стопанство в българското посолство във Вашингтон.

Продължава...
 
Георги Дерменджиев: „Цървена звезда“ са много силен отбор, но шансовете ни са 50 на 50
22 July 2016

Г-н Дерменджиев как оценявате „Цървена звезда“

 

Това е един много силен отбор. Те направиха почти нов отбор за една година, сега взеха още няколко футболисти, които са много класни. Искат да направят пробив в Шампионската лига, ние също искаме, така че тръгваме с равен старт 50 на 50.

Продължава...
 
Николай МИЛАНОВ: Добра година за ученическия спорт в Разградска област
15 July 2016

Г-н Миланов, как преминаха етапите от ученическите игри през учебната 2015/2016 г. в областта?

 

На всички е известно, че основната изява в областта на ученическия спорт са ученическите игри, в които са включени осем вида спорт, разпределени в три възрастови групи. Новото за тази учебна година е, че на общинско ниво в спортните календари бяха включени абсолютно всички спортове и в трите възрастови групи.

Продължава...
 
Георги Дерменджиев: Подхождаме с голям респект към „Младост“
13 July 2016

Г-н Дерменджиев, това ли е най-дълго чаканият мач след провала срещу „Милсами“ миналото лято?

И преди съм казвал, че отдавна сме оставили зад гърба си случилото се миналата година. Гледаме напред. Направихме една добра подготовка. Чакаме този мач да дойде. Да се надяваме, че след него ще изиграем и други срещи в европейските клубни турнири.

Продължава...
 
Цветан КАЗАНДЖИЕВ: Реалността е противовес на мистиката, а нашият пленер ги обединява
11 July 2016

Цветан Казанджиев е роден в Ямбол на 17 октомври 1960 г. Член е на Съюза на българските художници – секция „Графика“. Представя свои произведения у нас и в чужбина от 1985 г. Участвал е в над 70 международни изложби. Правил е самостоятелни експозиции в Испания, Япония и Словения. Носител е на общо 12 престижни награди от форуми у нас, Полша, Испания, Франция, Япония, Тайван, Корея и Турция. Един от участниците в започналия в Разград на 5 юли пленер „Мистика и реалност“ с участието на десет художници от различни държави.

Продължава...
 
Владо СТОЯНОВ: По-силни сме от „Младост“, ако дадем всичко от себе си, ще ги отстраним
11 July 2016

Два дни остават до първия мач на „Лудогорец“ от втория предварителен кръг на квалификациите за Шампионската лига, в какво състояние е отборът според теб?

Не съм аз човекът който трябва да прави анализи, това е работа на треньора и на спортно-техническото ръководство. Важното е, че тази година нямаме право на грешки, особено на този ранен етап от турнира. Всички в отбора осъзнаваме това и знаем, че голямата цел е пак да пробием в груповата фаза на Шампионската лига. Надявам се дори отборът да не е готов на 100 процента, което е нормално, защото това са първите мачове, да компенсираме с желание, да сме концентрирани и да гоним целта си.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 558