Търсене

Начало Спорт
Спорт
Лъчезар Вълчев – първи в Европа по скок на височина
12 September 2018

В град Бърно, Чехия се провеждат Европейските детски игри по лека атлетика, които са със статут на неофициално европейско първенство при най-младите. Във внушителната проява участват състезатели от 16 държави. Сред представителите на България са и четирима лекоатлети от СКЛА „Лудогорец“ - Разград.

Продължава...
 
Валентин Симеонов спечели септемврийския турнир „Разград Оупън“
12 September 2018

Традиционният ежемесечен турнир по тенис на маса „Разград Оупън“ се проведе в неделя залата на ОУ „Никола Икономов“. В септемврийското издание на откритата индивидуална надпревара участваха 20 състезатели, включително гости от Търговище, Кубрат, Ловско и Глоджево. Те бяха разделени в три групи, като първите четирима от всяка група продължиха в елиминационна схема до финална тройка.

Продължава...
 
122-ма участници в народните борби в Исперих
10 September 2018

В рамките на тържествата за празника на Исперих в събота на градския стадион се състояха народни борби в памет на прославения борез от близкото минало Осман Дуралиев.

Тазгодишното издание на борбите се състоя със съдействието на бившите борци от близкото минало Бехчет Хамид и Ариф Васви, които са от ръководството на СКБ „Осман Дуралиев“.

Продължава...
 
Кон на кмета на Исперих победи на състезанията край града
10 September 2018

Жокеи със 70 елитни коня от цялата страна участваха традиционните конни състезания, организирани от Община Исперих. Над 2000 души наблюдаваха зрелищното състезание.

Надпреварата бе в пет гари – от 600 до 3200 метра.

Продължава...
 
Нови успехи и награди за стрелците на „Антибиотик“
10 September 2018

На турнира за деца „Дунавски стрели“ в Русе възпитаниците на треньора Боян Бонев от разградския клуб „Антибиотик“ спечелиха три златни, един сребърен, два бронзови медала и две отборни купи за момичета до 11 и 14 г.

При най-малките - до 11 години Георги Иванов и Мартина Марчева спечелиха златото.

Продължава...
 
Успех на младите състезатели от Разград на Балканиадата по борба
10 September 2018

На състоялата се в Сараево, Босна и Херцеговина, Балканиадата по борба за момчета и кадети, медали спечелиха двамата разградски участници – учениците от Спортното училище Хамди Октай и Мустафа Мозак, с треньор Дениз Хамид.

Продължава...
 
Благотворителен турнир за възстановяване на болен спортист
07 September 2018

В подкрепа на болен спортист утре на базата на „Лудогорец“ в Разград се организира благотворителен турнир по футбол.

Преди 4 години нелеп инцидент и счупване на шести шиен прешлен оставя обещаващия тежкоатлет Севдалин Иванов от Нови пазар парализиран и обездвижен от врата надолу.

Продължава...
 
Четирима разградчани на Европейските детски игри
07 September 2018

Четирима състезатели на СКЛА „Лудогорец“ и техният треньор Красен Цонев ще участват в следващата седмица в Европейските игри за деца от 11 до 17 години в Бърно, Чехия. Участниците ще бъдат над 1600.

Продължава...
 
Разградчанин взе лиценз за съдия на международни рали състезания
07 September 2018

Разградчанин взе лиценз за съдия на големи международни рали състезания.

Христо Панов от години е запален по офроуда и се занимава с организацията на подобен род шампионати и съпътстващите ги подготовка на трасета, асистенции на закъсали автомобили и други подобни.

Продължава...
 
Британски атлет спечели трансграничния маратон Via Pontica
05 September 2018

Британецът Нейтън Флиър спечели трансграничния маратон между България и Румъния, провел се тази неделя на крайбрежието на Черно море. Уелсецът пробяга разстоянието от 42 километра по черни пътища, заринати с пясък, за 3 часа, 17 минути и 30 секунди. При жените най-бърза бе българката Боряна Николчева с 4:01:02 часа.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 4761