Търсене

Начало Спорт
Спорт
От сряда 18 национали на подготовка в Разград
18 August 2008

 

От 20-ти август национален лагер-сбор за юноши и девойки ще проведе Българската федерация по бокс в Разград. В него са включени 8 юноши до 15 години и 8 девойки до 21 години. Заниманията с националите ще водят треньорите Алексей Василев и Стефан Стефанов. Лагерът ще продължи 12 дни.

Продължава...
 
Момчета от “Олимпия” на демонстрационни мачове в Омуртаг
18 August 2008

 

През уикенда четирима боксьори ОТ “Олимпия”- Разград бяха поканени на тържествата по случай сбора на Омуртаг. Петър Петров, Мариус Адриану, Станислав Атанасов и Кристиян Маринов се включиха в спортната част на всенародната веселба с демонстративни мачове.

Продължава...
 
Мирослав Минчев четвърти в Лом
18 August 2008

 

Едно място по-високо в класирането постигна в поредния 3-ти кръг на републиканското първенство в Лом младата ни надежда във водомоторния спорт Мирослав Минчев. В своя клас SC 550 кубика той се класира четвърти.

Продължава...
 
Величка Димитрова шеста в Дебелт
18 August 2008

 

На 16 и17 август в Дебелт се проведе поредният кръг от националния шампионат по рали крос. В надпреварата първоначално щяха да участват двама разградски пилоти. Но след избистряне на някои стратегически съображения решението беше друго.

Продължава...
 
Италианци на откриването на лова в Лудогорието
18 August 2008

 

През почивните дни в България беше открит ловният сезон на пернат дивеч. Около 120 000 ловци от страната хванаха пушките и тръгнаха по ловните полета да стрелят гургулици и пъдпъдъци. Между тях бяха и ловците на 23-та дружинка от разградското дружество "Сокол”.

Продължава...
 
Рев на рокерски машини огласи Пчелина
18 August 2008

 

От откриването на тазгодишния сезон на мотосъборите, разградските рокери от мотоклуб „Лудогорски братя” гостуваха на много подобни изяви в различни краища на страната. Най-сетне дойде и техният ред да бъдат домакини. И така, в разгара на лятото, в петък следобед рокери от цялата страна и от чужбина заприиждаха на Пчелина. Рев на мотори и миризма на бензин се стелеха над града през трите денонощия, през които продължи дългоочакваната рокерска среща.

Продължава...
 
Федерацията благослови СКТМ “Лудогорец”
15 August 2008

Дългоочакваното решение на УС на БФТМ най-после бе публикувано в сайта на федерацията. То отреди място на СКТМ "Лудогорец" в "А" група. В миналия спортно-състезателен сезон клубът се състезаваше в "Б" група. В края на сезона отборът на шуменци и нашият завършиха с еднакъв брой точки и само с един гейм по-добра геймова разлика шуменци влязоха директно в "А" група, а нашите трябваше да изчака благословията на федерацията.

Продължава...
 
Три дни рокери от страната ще бръмчат на Пчелина
15 August 2008

За поредна година местността Пчелина край Разград ще събере рокери от цялата страна, включително и гости от съседните на България държави.

Националната мотосреща е от календара на Българската мотоциклетна асоциация с шеф Димо Димов /Бандита/. Мотосрещата се организира от разградския рокерски клуб "Лудогорски братя" с шеф Десислава Петкова.


Продължава...
 
АСК „Абритус“ на рали крос в Дебелт
15 August 2008

На 16-17 август в Дебелт, на 15 км от Бургас, ще се проведе състезание по рали крос. Той трябваше да се проведе в съседен Средец, но бе преместен. Надпреварата е трети кръг от националния шампионат и автомобилите ще се “гонят” на стадиона на градчето.

По заявки ще вземат участие състезатели от 8 клуба в страната, които ще бъдат разделени в 4 класа.


Продължава...
 
Ивайло Енчев играе според очакванията
15 August 2008

Три победни партии, пет ремита и три загуби има в актива си след 11-я кръг разградският шахматист Ивайло Енчев, който представя България на световното индивидуално първенство за младежи до 20 години в Турция. С 5.5 точки той е в средата на таблицата с временното класиране. Водач е германският международен майстор Арик Браун.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Следваща > Последна >>

Резултати 4201 - 4210 от 4590