Търсене

Начало Спорт
Спорт
"Разград 2000" обръща мача в Две могили
20 August 2008


"Разград 2000": Ив.Станчев, Ив.Кръстев, Г.Цонев, К.Алексиев, Д.Чендев, А.Янков, А.Недев, А.Ахмед, С.Вели, Г.Иванов, М.Спасов /М.Азмиев, Ж.Панайотов, Т.Бебров/

Голмайстори: Г.Иванов /6 мин./, С.Вели /66/, М.Спасов /74/


Продължава...
 
Областният управител награди третият в света от Истанбул
20 August 2008

 

Вчера, по тертип на всички български държавници, и областният управител Наско Анастасов прие в тържествена обстановка пред медиите бронзовия медалист от световното първенство по свободна борба за юноши Стоян Цонев. 20-годишният юноша от Цар Калоян дойде заедно с председателя на местният клуб “Спартак” Дечко Петров и треньора си Дауд Ибрям.

Продължава...
 
Откриха сауната в спортното училище
20 August 2008

 

Дългоочакваната сауна в спортното училище вече е факт. По проекта на Община Разград, която кандидатства за средства от МОН за изграждане на сауна към школото, парите са усвоени. Сауната е монтирана. Тя е изработена по стандарт на Европейския съюз. И е с достатъчен капацитет за спортистите от училището по всички видове спорт.

Продължава...
 
От сряда 18 национали на подготовка в Разград
18 August 2008

 

От 20-ти август национален лагер-сбор за юноши и девойки ще проведе Българската федерация по бокс в Разград. В него са включени 8 юноши до 15 години и 8 девойки до 21 години. Заниманията с националите ще водят треньорите Алексей Василев и Стефан Стефанов. Лагерът ще продължи 12 дни.

Продължава...
 
Момчета от “Олимпия” на демонстрационни мачове в Омуртаг
18 August 2008

 

През уикенда четирима боксьори ОТ “Олимпия”- Разград бяха поканени на тържествата по случай сбора на Омуртаг. Петър Петров, Мариус Адриану, Станислав Атанасов и Кристиян Маринов се включиха в спортната част на всенародната веселба с демонстративни мачове.

Продължава...
 
Мирослав Минчев четвърти в Лом
18 August 2008

 

Едно място по-високо в класирането постигна в поредния 3-ти кръг на републиканското първенство в Лом младата ни надежда във водомоторния спорт Мирослав Минчев. В своя клас SC 550 кубика той се класира четвърти.

Продължава...
 
Величка Димитрова шеста в Дебелт
18 August 2008

 

На 16 и17 август в Дебелт се проведе поредният кръг от националния шампионат по рали крос. В надпреварата първоначално щяха да участват двама разградски пилоти. Но след избистряне на някои стратегически съображения решението беше друго.

Продължава...
 
Италианци на откриването на лова в Лудогорието
18 August 2008

 

През почивните дни в България беше открит ловният сезон на пернат дивеч. Около 120 000 ловци от страната хванаха пушките и тръгнаха по ловните полета да стрелят гургулици и пъдпъдъци. Между тях бяха и ловците на 23-та дружинка от разградското дружество "Сокол”.

Продължава...
 
Рев на рокерски машини огласи Пчелина
18 August 2008

 

От откриването на тазгодишния сезон на мотосъборите, разградските рокери от мотоклуб „Лудогорски братя” гостуваха на много подобни изяви в различни краища на страната. Най-сетне дойде и техният ред да бъдат домакини. И така, в разгара на лятото, в петък следобед рокери от цялата страна и от чужбина заприиждаха на Пчелина. Рев на мотори и миризма на бензин се стелеха над града през трите денонощия, през които продължи дългоочакваната рокерска среща.

Продължава...
 
Федерацията благослови СКТМ “Лудогорец”
15 August 2008

Дългоочакваното решение на УС на БФТМ най-после бе публикувано в сайта на федерацията. То отреди място на СКТМ "Лудогорец" в "А" група. В миналия спортно-състезателен сезон клубът се състезаваше в "Б" група. В края на сезона отборът на шуменци и нашият завършиха с еднакъв брой точки и само с един гейм по-добра геймова разлика шуменци влязоха директно в "А" група, а нашите трябваше да изчака благословията на федерацията.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Следваща > Последна >>

Резултати 4231 - 4240 от 4623