Търсене

Начало Спорт
Спорт
През уикенда 9 гладиатори на републиканско в Г.Оряховица
22 February 2008
 

В събота и неделя в Горна Оряховица ще се проведе първият кръг от републиканския шампионат по силов трибой за мъже. Клуб "Гладиатор" ще участва с 9 състезатели.

Продължава...
 
Играчи на ШК „Абритус“ пред нови изпитания
22 February 2008
 

В близките дни разградски шахматисти отново ще имат нови три възможности да проверят „остриетата на оръжията си". Първата е насрочена за днес от 18 часа в залата на ШК „Абритус" на ул.„Бузлуджа"5 в Разград. Това е третият блицтурнир от традиционната верига състезания на клуба по мълниеносен шах, в която се излъчва най-бързият играч на града за годината. Очаква се в него да се включат почти всички най-силни местни майстори на този спорт. Припомняме, че според регламента до края на годината ще се проведат общо 10 подобни турнира, но за генералното класиране ще се вземат под внимание само най-добрите класирания на всеки в шест от тях.

Продължава...
 
Елитът на България ще спори за медалите в Разград
22 February 2008
 

По календара на БФБ вчера от цялата страна в Разград пристигнаха спортните клубове по свободна борба със състезателите си момчета /14-15 год./ за участие на държавно лично първенство. В шампионата се включват борците, които ще разпределят 44 медала в 11 теглови категории.

Продължава...
 
Рекорден брой участници на областното по тенис на маса
22 February 2008
 

Рекорден брой училищни отбори се явиха вчера на областното първенство по тенис на маса от „Ученически игри 2008". Изключителното си задоволство от многото отбори изрази пред всички участници на откриването Николай Миланов - ст.експерт по ФВС в РИО-Разград и председател на ОК „Спорт в училище-Разград", които са и главните организатори на този етап.

Продължава...
 
Община Разград изсипва 100 000 лева за градския стадион
20 February 2008
 

Големи пари се кани да отдели Община Разград за своята собственост - градския стадион. В понеделник на общинска комисия мина предложението да се дадат 100 000 лева за терена и прилежащите към него съоръжения.

Продължава...
 
От днес Мехмед Абтулов е в националния отбор
20 February 2008
 

От днес във Варна се събира четата на националния селекционер Валентин Гецов по свободна борба - юноши. В морската столица най-добрите ни състезатели ще се подготвят за европейското и световното първенство, които са насрочени за втората половина на юли съответно в Кошице /Словакия/ и Истанбул /Турция/.

Продължава...
 
Бен Гетеманс и Людмил Цонев – с лични резултати на гюле и в бягането на 60 метра
20 February 2008
 

В събота и неделя столичната зала „Фестивална" бе домакин на последното състезание под покрив от календара на БФЛА - държавното първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 20 год. Участваха над 400 състезатели от близо 70 клуба като сред тях бяха и 5 представители СКЛА „Лудогорец".

Продължава...
 
Двама разградчани най-добри от българите в Копенхаген
20 February 2008
 

Започнаха добрите изяви на двамата разградчани - студенти в НСА, колоездачите Мирослав Минчев и Ахмед Метин. Двамата в момента въртят за бургаския колоездачен клуб. Последната им изява бе в датската столица Копенхаген.

Продължава...
 
Утре в Разград се събира елитът на свободната борба-момчета
20 February 2008
 

Утре в столицата на Лудогорието се очакват да се явят над 200 борци от цялата страна. Ще се определят шампионите при момчетата /14-15 г./ в 11 теглови категории.

Още отсега можем да кажем, че представителите на СКБ „Л.Ахмедов"/Разград/, които са ученици в новооткритото спортно училище, водени от младите треньори Исмаил Фикретов и Гюлхан Руфат и старши преподавателя Али Салиев, са фаворити за отличията.

Продължава...
 
Отборите на ОУ “В.Левски” - първенци
18 February 2008

Както преди седмица, така и сега двете ученически футболни формации на ОУ „В.Левски“ спечелиха купите за първото място в турнирите за деца от 3-ти и 5-ти клас. 8 тима от двете възрастови групи играха в ХV издание на проявите, посветени на патронния празник на училището.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Следваща > Последна >>

Резултати 4261 - 4270 от 4343