Търсене

Начало Спорт
Спорт
Снощи националите се събраха на лагер в Разград
22 August 2008

 

Най-после колоездачите от представителния отбор на България се събраха в Разград. Снощи на градския колодрум те проведоха първата си тренировка от подготовката за европървенството в Полша.

Няколко пъти лагер-сборът на националите бе отлаган, тъй като не се знаеше дали ще се проведе насрочената за края на този месец Балканиада.

Продължава...
 
Пламен Стоянов и Величка Димитрова на старт в "Криводол 2008"
22 August 2008


Тази събота и неделя ще се проведе IV кръг на националния шампионат на България по рали крос и IX шампионат по автокрос Криводол. Състезанието се провежда под патронажа на кмета на община Криводол инж.Николай Иванов, а организатори са Община Криводол, БФАС, „Мото Pfohe“, АСК "Старт-Н".

Продължава...
 
„Спорт в училище“ - инициатор на състезания за деца лишени от родителски грижи
20 August 2008

 

От председателя на ОК "Спорт в училище-Разград" Николай Миланов и от гл.експерт на ДАМС за Разградска област Музафер Мустан стана ясно, че областният клуб е представил нови два проекта в агенцията. Става въпрос за организирането на петите по ред зонови състезания за ученици от домовете за деца, лишени от родителски грижи, чийто домакин е областният център.

Проявите са насрочени за 3-5 октомври и са по три вида спорт - тенис на маса, стрийтбол и футбол. За първи път са предвидени надпревари в две възрастови групи - 5-8 клас и 9-12 клас.

Продължава...
 
"Разград 2000" обръща мача в Две могили
20 August 2008


"Разград 2000": Ив.Станчев, Ив.Кръстев, Г.Цонев, К.Алексиев, Д.Чендев, А.Янков, А.Недев, А.Ахмед, С.Вели, Г.Иванов, М.Спасов /М.Азмиев, Ж.Панайотов, Т.Бебров/

Голмайстори: Г.Иванов /6 мин./, С.Вели /66/, М.Спасов /74/


Продължава...
 
Областният управител награди третият в света от Истанбул
20 August 2008

 

Вчера, по тертип на всички български държавници, и областният управител Наско Анастасов прие в тържествена обстановка пред медиите бронзовия медалист от световното първенство по свободна борба за юноши Стоян Цонев. 20-годишният юноша от Цар Калоян дойде заедно с председателя на местният клуб “Спартак” Дечко Петров и треньора си Дауд Ибрям.

Продължава...
 
Откриха сауната в спортното училище
20 August 2008

 

Дългоочакваната сауна в спортното училище вече е факт. По проекта на Община Разград, която кандидатства за средства от МОН за изграждане на сауна към школото, парите са усвоени. Сауната е монтирана. Тя е изработена по стандарт на Европейския съюз. И е с достатъчен капацитет за спортистите от училището по всички видове спорт.

Продължава...
 
От сряда 18 национали на подготовка в Разград
18 August 2008

 

От 20-ти август национален лагер-сбор за юноши и девойки ще проведе Българската федерация по бокс в Разград. В него са включени 8 юноши до 15 години и 8 девойки до 21 години. Заниманията с националите ще водят треньорите Алексей Василев и Стефан Стефанов. Лагерът ще продължи 12 дни.

Продължава...
 
Момчета от “Олимпия” на демонстрационни мачове в Омуртаг
18 August 2008

 

През уикенда четирима боксьори ОТ “Олимпия”- Разград бяха поканени на тържествата по случай сбора на Омуртаг. Петър Петров, Мариус Адриану, Станислав Атанасов и Кристиян Маринов се включиха в спортната част на всенародната веселба с демонстративни мачове.

Продължава...
 
Мирослав Минчев четвърти в Лом
18 August 2008

 

Едно място по-високо в класирането постигна в поредния 3-ти кръг на републиканското първенство в Лом младата ни надежда във водомоторния спорт Мирослав Минчев. В своя клас SC 550 кубика той се класира четвърти.

Продължава...
 
Величка Димитрова шеста в Дебелт
18 August 2008

 

На 16 и17 август в Дебелт се проведе поредният кръг от националния шампионат по рали крос. В надпреварата първоначално щяха да участват двама разградски пилоти. Но след избистряне на някои стратегически съображения решението беше друго.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Следваща > Последна >>

Резултати 4261 - 4270 от 4656