Търсене

Начало Спорт
Спорт
Карата посреща новия полусезон в болницата
29 February 2008
 

В началото на тази седмица беше опериран кракът на ст.треньора на „Разград 2000" Николай Петков, благодарение на сърцати футболни хора, които събраха сумата от 1500 лева Карата вече има нова швейцарска тазобедрена става за близо 3000 лева. От тях здравната каса поема само 900 лева.

Продължава...
 
Трима младежи на ШК „Абритус“ местят в държавното първенство
27 February 2008

Трима състезатели на ШК „Абритус“-Разград отпътуваха вчера за Добрич, където в продължение на повече от седмица ще се проведе държавното индивидуално първенство по класически шах за младежи до 20 години. На база постигнати резултати в последните месеци с най-добри шансове за успешно класиране е Ивайло Енчев.


Продължава...
 
Катерин Стоилов седми на държавното първенство
27 February 2008

250 атлети от цяла България взеха участие в държавното първенство по кросови бягания. Състезанието се проведе в събота в Шумен по трасето на миналогодишния Балкански крос. Състезанието се проведе във всички възрастови групи от 14-годишни момичета и момчета до мъже и жени.


Продължава...
 
Павлин Василев с бронз от републиканското в Горна Оряховица
27 February 2008

 

В събота, освен състезателите по силов трибой на “Гладиатор”, в Горна Оряховица бяха и момчетата на Мишо Колев от “Боди спорт груп” – Кубрат. В категория до 56 кг бронзов медал спечели Павлин Василев с трибой 332.5 кг.

Продължава...
 
„Левскарите” - с купата за най-резултатно нападение
27 February 2008

Футболният отбор /VІ клас/ на ОУ „В.Левски“ спечели купата за най-резултатно нападение на проведен в Ловеч турнир. Жури под председателството на треньора на мъжкия отбор на „Литекс“ Ферарио Спасов определи капитана на разградчани Мехмед Уралов за най-добър играч.


Продължава...
 
Злато, бронз и два рекорда в актива на разградчани
27 February 2008

 

В събота и неделя в Русе се проведе ДЛОП за мъже и жени. В зала “Дунав” се събра елитът на стрелбата с лък - 51 състезатели от 8 клуба. Мизата бе висока – квоти за европейското първенство в зала в Италия през март. СК”Антибиотик” участва с 9 състезатели.

Продължава...
 
Тодор ТОДОРОВ - технически директор на БФБ:Пак станахме свидетели на един перфектно организиран турн
25 February 2008
 

През изминалата седмица в Разград се състоя ДЛП по свободна борба за момчета /репортаж за турнира виж на стр.16/. Главен отговорник на проявата бе техническият директор на БФБ Тодор Тодоров. Той бе любезен да отговори на въпроси на „Екип 7":

Продължава...
 
Иво Адреанов оглави ФК „Разград 2000“
25 February 2008
 

В петък в бар „Силвена" в Разград се проведе общо събрание на членовете на ФК „Разград 2000". В него взеха участие 17 от общо 20 членове на футболния клуб. Беше приет отчетът на председателя на управителния съвет Тодор Алексиев за изминалия период.

След това беше променен и съставът на управителния съвет на клуба от 5 на 7 членове. След гласуване, присъстващите избраха за председател Иво Адреанов. А негов заместник остана досегашният председател Тодор Алексиев. Останалите членове са Станимир Йорданов, Владимир Димитров, Милен Киров, Владимир Бонев, Йордан Тачев.

Продължава...
 
Медали от републиканското по силов трибой за разградското спортно училище
25 February 2008
 

Голям успех постигнаха състезателите по силов трибой на "Гладиатор" - Разград. През уикенда те участваха в първия за годината републикански турнир по силов трибой в Горна Оряховица. Особено плодотворна бе съботата. В категория до 56 кг Дончо Бонев е девети. В същата категория Хълми Рейханов е седми, но с бронз в мъртвата тяга с резултат 145 кг.

Продължава...
 
Ахмед Юсуф и Дилявер Заид с шампионски титли
25 February 2008
 

Рекорден брой състезатели 230 от 38 клуба участваха в проведеното в Разград държавно лично първенство по свободна борба за момчета /14-15 г./. От нашата област се включиха клубовете от Разград, Лозница, Бисерци и Самуил с общо 37 спортисти.

Много внушителен беше отборът на СКБ „Л.Ахмедов" - 22 души, които са възпитаници на новооткритото спортно училище с директор мс Иван Илиев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Следваща > Последна >>

Резултати 4491 - 4500 от 4584