Търсене

Начало Спорт
Спорт
Иво Адреанов оглави ФК „Разград 2000“
25 February 2008
 

В петък в бар „Силвена" в Разград се проведе общо събрание на членовете на ФК „Разград 2000". В него взеха участие 17 от общо 20 членове на футболния клуб. Беше приет отчетът на председателя на управителния съвет Тодор Алексиев за изминалия период.

След това беше променен и съставът на управителния съвет на клуба от 5 на 7 членове. След гласуване, присъстващите избраха за председател Иво Адреанов. А негов заместник остана досегашният председател Тодор Алексиев. Останалите членове са Станимир Йорданов, Владимир Димитров, Милен Киров, Владимир Бонев, Йордан Тачев.

Продължава...
 
Медали от републиканското по силов трибой за разградското спортно училище
25 February 2008
 

Голям успех постигнаха състезателите по силов трибой на "Гладиатор" - Разград. През уикенда те участваха в първия за годината републикански турнир по силов трибой в Горна Оряховица. Особено плодотворна бе съботата. В категория до 56 кг Дончо Бонев е девети. В същата категория Хълми Рейханов е седми, но с бронз в мъртвата тяга с резултат 145 кг.

Продължава...
 
Ахмед Юсуф и Дилявер Заид с шампионски титли
25 February 2008
 

Рекорден брой състезатели 230 от 38 клуба участваха в проведеното в Разград държавно лично първенство по свободна борба за момчета /14-15 г./. От нашата област се включиха клубовете от Разград, Лозница, Бисерци и Самуил с общо 37 спортисти.

Много внушителен беше отборът на СКБ „Л.Ахмедов" - 22 души, които са възпитаници на новооткритото спортно училище с директор мс Иван Илиев.

Продължава...
 
„Разград 2000“ картотекира Деян Ангелов
22 February 2008
 

В сряда стана известно, че най-успелият зад граница разградски футболист Деян Ангелов ще бъде картотекиран в "Разград 2000". Дебютът му ще бъде в събота в предстоящата контрола между разградчани и тима на Кубрат.

Продължава...
 
През уикенда 9 гладиатори на републиканско в Г.Оряховица
22 February 2008
 

В събота и неделя в Горна Оряховица ще се проведе първият кръг от републиканския шампионат по силов трибой за мъже. Клуб "Гладиатор" ще участва с 9 състезатели.

Продължава...
 
Играчи на ШК „Абритус“ пред нови изпитания
22 February 2008
 

В близките дни разградски шахматисти отново ще имат нови три възможности да проверят „остриетата на оръжията си". Първата е насрочена за днес от 18 часа в залата на ШК „Абритус" на ул.„Бузлуджа"5 в Разград. Това е третият блицтурнир от традиционната верига състезания на клуба по мълниеносен шах, в която се излъчва най-бързият играч на града за годината. Очаква се в него да се включат почти всички най-силни местни майстори на този спорт. Припомняме, че според регламента до края на годината ще се проведат общо 10 подобни турнира, но за генералното класиране ще се вземат под внимание само най-добрите класирания на всеки в шест от тях.

Продължава...
 
Елитът на България ще спори за медалите в Разград
22 February 2008
 

По календара на БФБ вчера от цялата страна в Разград пристигнаха спортните клубове по свободна борба със състезателите си момчета /14-15 год./ за участие на държавно лично първенство. В шампионата се включват борците, които ще разпределят 44 медала в 11 теглови категории.

Продължава...
 
Рекорден брой участници на областното по тенис на маса
22 February 2008
 

Рекорден брой училищни отбори се явиха вчера на областното първенство по тенис на маса от „Ученически игри 2008". Изключителното си задоволство от многото отбори изрази пред всички участници на откриването Николай Миланов - ст.експерт по ФВС в РИО-Разград и председател на ОК „Спорт в училище-Разград", които са и главните организатори на този етап.

Продължава...
 
Община Разград изсипва 100 000 лева за градския стадион
20 February 2008
 

Големи пари се кани да отдели Община Разград за своята собственост - градския стадион. В понеделник на общинска комисия мина предложението да се дадат 100 000 лева за терена и прилежащите към него съоръжения.

Продължава...
 
От днес Мехмед Абтулов е в националния отбор
20 February 2008
 

От днес във Варна се събира четата на националния селекционер Валентин Гецов по свободна борба - юноши. В морската столица най-добрите ни състезатели ще се подготвят за европейското и световното първенство, които са насрочени за втората половина на юли съответно в Кошице /Словакия/ и Истанбул /Турция/.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Следваща > Последна >>

Резултати 4531 - 4540 от 4617