Търсене

Начало Спорт
Спорт
Златният Коко ВЕЛИКОВ:Най-важното ми състезание през новата година ще е европървенството
07 January 2008

Г-н Великов, с какво настроение изпратихте състезателната 2007-ма ?

За мен състезателната 2007-ма протече много добре. Постарах се дам всичко от себе си на двете световни първенства, в които участвах. В Белград жребият не бе благосклонен към мен. Все пак играх с най-добрия състезател в категорията, който по-късно стана световен шампион. В Португалия пък бях ощетен от съдиите. Мисля, че по-всички показатели надиграх съперника си – нанесох много повече удари от него, но реферите ме лишиха от победата и ми отнеха почти спечеления медал. Що се отнася до представянето ми на родна земя, мисля, че всичко мина нормално. От държавното първенство по кикбокс имам вицешампионска титла за мъже, както и два златни медала за младежи. Освен това през 2007-ма спечелих две шампионски титли по кикбокс за мъже и прибавих в актива си два златни медала по бокс за мъже

Продължава...
 
МОН даде 100 000 лв. за спортното училище
04 January 2008
Община Разград защити успешно проекта си за ремонт на материалната база на спортното училище, съобщи вчера зам.-кметът Кина Дякова. Тя уточни, че средствата в размер на 100 000 лв. са вече отпуснати от Министерството на образованието и науката по линия на програмата за оптимизация на училищната база.
 
Продължава...
 
Днес стартира веригата от 10 блицтурнира
04 January 2008

Днес в залата на ШК „Абритус“ стартира блицверигата за най-бърз шахматист на Разград за 2008 г. Началото е в 18.00 часа.
Очаква се на поканата на организаторите да се отзоват всички най-изявени спортисти от Лудогорието. Състезанието включва поредица от 10 блицтурнира. Всеки един от тях е с отделно класиране. За участващите шахматисти обаче е много важно на какво място ще финишират в съответния турнир, тъй като крайният лидер в маратона се определя на база шест най-добри класирания от десетте блица.
 

Продължава...
 
Пейчо ГЕОРГИЕВ, председател на СК „Бадминтон - Разград“:Подготвяме международно състезание за Деня н
04 January 2008

Г-н Георгиев, каква е равносметката за 2007-ма година?

Наскоро в една друга публикация за „Екип 7” казах, че 2007-ма е една добра година за СК „Бадмитон – Разград”. Ако ми позволите, бих изброил успехите на нашите състезатели. Христо Неделчев има един сребърен медал от Балканското първенство, както и две златни отличия от държавните шампионати за двойки и смесени двойки. Освен това, Христо е с бронзов медал от индивидуалната надпревара и е носител на две отличия от международния турнир в Русе. Константин Русев е с шампионска титла на двойки. Радослав Русев е вицешампион при смесените двойки. Той има в актива си още сребро с отбора под 15 години и бронз в надпреварата по двойки. Марин Маринов е с две отличия – сребърно и бронзово. Емил Танев и Тодор Тодоров са сребърни медалисти отборно под 15 години. Десислава Танева, Теодора Колева, Лидия Русева и Камелия Димитрова спечелиха отборния бронз на страната в групата на бадминтонистките под 13 години. Хасан Хюсеин е бронзов медалист по двойки. Общата равносметка за годината е 19 спечелени медала, от които 3 златни, 5 сребърни и 8 бронзови, като в тази бройка влиза един сребърен медал от Балканиада и два медала от международния турнир „Русенско лято”.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 451 452 453 454 455 456 457 458 459 Следваща > Последна >>

Резултати 4581 - 4584 от 4584