Търсене

Начало Спорт
Спорт
Хюсеин Садъков вкарва гол на подбора за юношеския национален отбор
04 April 2008

 

В сряда на градския стадион в Търговище се проведе сбирка за подбор на футболисти за националния отбор на България за момчета, родени 1992 година. Явиха се 30 момчета от Русе, Силистра, Търговище, Добрич, Варна, Шумен и Разград. Във водената от Пламен Петров група от Лудогорието бяха включени Преслав Димитров, Хюсеин Садъков /двамата от юношеския отбор на „Разград 2000“/ и състезаващият се за „Бенковски“ /Исперих/ - Джанан Мюрсел.

Продължава...
 
Юношите ни трети на зоново първенство
04 April 2008

 

В сряда в Русе се проведе зоново първенство на Българската федерация по волейбол. В него взеха участие отборите на „Дунав“ /Русе/, „Черноломец“ /Попово/ и тимът на ОК на ФВФСТ /Разград/. В последния момент се отказаха представителите на Силистра.

Продължава...
 
Четин Лятиф в националния отбор
04 April 2008

 

През почивните дни националният треньор по свободна борба за кадети и юноши Валентин Гецов вика в София най-известните млади български борци. Те ще подготвят за европейско и световно първенство и международни турнири.

Продължава...
 
Жените на СК „Олимпия“ са фаворитки за отборния бронз
04 April 2008

 

Боксьорките на СК „Олимпия“ са основните фаворитки за спечелване на отборните бронзови медали. С тази амбиция момичетата на Стефан Стефанов започнаха участието си в провеждащото се трети ден в Разград държавно първенство.

Състезателите, треньорите и гостите бяха поздравени от кмета Денчо Бояджиев, които откри състезанието и пожела успех най-добрите.

Продължава...
 
Две шампионски титли за Павлин Василев
02 April 2008

 

През почивните дни в Горна Оряховица се проведе републикански личен шампионат по силов трибой за юноши и девойки. Състезатели от 30 клуба от страната спориха за медалите в 10-те категории. Осем отличия грабнаха представителите на СК "Боди спорт груп" /Кубрат/, водени от Мишо Колев.

Продължава...
 
Пламен Бобев стана арбитър по силов трибой
02 April 2008

 

СК "Гладиатор" вече има втори арбитър по силов трибой. Това е Пламен Бобев - син на покойния известен спортен деятел, журналист и треньор Младен Бобев. По време на републиканския шампионат по силов трибой в Горна Оряховица се проведе и семинар за съдии. Заниманията и покриването на нормативи води шефът на съдийската комисия на федерацията. След семинара Пламен Бобев има възможността да реферира по време на републиканския шампионат, в който юношите на Разград спечелиха пет медала.

Продължава...
 
В Лозница очакват над 150 състезатели
02 April 2008

 

На 5 април, събота, Лозница ще бъде домакин на XII международен турнир „Хюсеин Мехмедов“ по свободна борба за деца, момчета и кадети. Очаква се на тепиха да се явят над 150 състезатели от нашата страна и чужбина. Колорит на турнира ще придадат млади сили от Македония и Кипър. Международната проява е в чест на 84-годишния ветеран, родения в с.Веселина Хюсеин Мехмедов, който лично ще присъства на турнира.

Продължава...
 
Над 200 състезатели на републиканското по бокс
02 April 2008

 

Днес с участието на над 200 състезатели в спортна зала „Лудогорец“ в 14 часа стартира държавното боксово първенство за жени и школници, обяви вчера на пресконференция главният секретар на федерацията Димитър Армотлиев. Медийният партньор на шампионата „Екип 7“ дава две специални купи, които ще бъдат връчени на най-сърцатите спортисти в двата пола.

Продължава...
 
Американска спортна академия плаща стипендия на талантлив разградчанин
31 March 2008

 

От известно време едно крило и лек център липсва в състава на Стефан Данаилов. Това е Митко Куртев. Амбициите му за професионално и спортно развитие изпратиха момчето в елитната Национална финансово-стопанска гимназия в София. В момента той е в осми клас и сполучливо намери мястото си в отбора юноши младша възраст на “Левски” под ръководството на Иван Гогов. Не закъсня и другото признание. След няколко проби за националната гарнитура го хареса и наставникът Георги Младенов.

Продължава...
 
Четири медала за Халим Халимов
31 March 2008

 

В събота и неделя в Горна Оряховица се проведе републиканско първенство по силов трибой за младежи до 18 години. Състезатели от 30 клуба в страната спориха за медалите в 10-те категории. В шампионата се включиха и четирима тежкоатлети от СК "Гладиатор", водени от председателя мс Георги Георгиев и ст.треньора Емил Енев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 Следваща > Последна >>

Резултати 5041 - 5050 от 5186