Търсене

Начало Спорт
Спорт
Подготвя се 19-та гарнизонна спартакиада
21 January 2008

По традиция ОК за ФВФСТ и ОС на СОСЗ в чест на Освобождението на Разград от турско робство и Деня на Разград - 28 януари, всяка година провеждат Гарнизонна спартакиада по баскетбол, тенис на маса и шахмат. И тази път традиционни участници са: под. 42420 - “Тайфуна” ОДП и РПУ, жандармерията и отбори на СОСЗ.
 

Продължава...
 
Успешен старт на юношите и девойките ни
21 January 2008

Успешно започна състезателната 2008 г. за СК „Бадминтон-Разград“. В събота Русе бе домакин на първото от общо шесте зонови първенства от зона „Северна България“ за младежи и девойки под 19 год. Треньорът Красимир Кръстев заведе 6 свои възпитанаци, които се представиха изключително успешно, имайки предвид, че почти всички са за първа година в тази възрастова група.
 

Продължава...
 
Не се чувстваме “осиновени” от никого
18 January 2008

Възползвам се от правото на отговор на разпратеното до медиите емоционално отворено писмо, подписано от треньори и ръководство на УСШ, изпълнено със злост, обидни квалификации към общински служители и доста неистини, които петнят името на СК ”Гладиатор”.
 

Продължава...
 
Цветелин Цонев пропуска "Странджата" заради счупен палец
18 January 2008

Двайсетгодишният Цветелин Стойчев Цонев ще пропусне най-стария и авторитетен боксов турнир в България "Странджата" заради счупен палец. По Коледа той претърпя злополука и дясната ръка е гипсирана. Цветелин започна спортната си кариера в разградския БК „Олимпия“, но от две година е състезател на "ЦСКА Литекс"/София/. Той се боксира в кат. до 91 кг. В момента тече 22-дневен подготвителен лагер на националите. В Белмекен момчетата на Петър Лесов се готвят за участие в турнира "Странджата" в Пловдив.
 

Продължава...
 
Пристигнаха медалите за крос „Освобождение”
18 January 2008

Пристигнаха медалите, които ще бъдат връчени на атлетите заели първите три места /в отделните възрасти/ в крос „Освобождение”. За трети пореден път най-добрите получават такива призове. За разлика от миналата година този път отличията са изработени в реномираната фирма за спортни сувенири – „София Гран При”.

Продължава...
 
Ерхан Феиз донесе първата мъжка шампионска титла за Лудогорието от 1990 г. насам
18 January 2008

55-килограмовият Ерхан Феиз донесе първата мъжка шампионска титла по борба за Исперих и Лудогорието от 1990 г. насам. Дано това бъде началото на възвръщането на славата на този спорт. Миналогодишният бронзов медалист от световното юношеско първенство Гюлхан Руфат /от СК „Л. Ахмедов“/ пък дублира успеха си, но този път се сдоби с бронзов медал при мъжете. Другата радостна новина за Лудогорието е, че двамата влизат в сметките на треньорите на националните отбори.

Продължава...
 
Първенството във „В” групата започва на 2 март
18 January 2008

Пролетното първенство в Североизточната „В” група започва на 2 март. Шампионатът трябва да приключи на 1 юни, сподели за „Екип 7” третият човек в йерархията на футболната централа във Варна – ексиграчът на „Черно море” от „А” групата Дамян Георгиев.
 

Продължава...
 
Почетни граждани - спортисти на Разград
16 January 2008

Години наред разградската общественост гледаше на спорта като на "необходимо зло". Не че не се наливаха пари в спорта, но е факт, че трудно се домогваха персонално до престижни ръководни постове. Е, вярно е, че бай Лютви /змс Лютви Ахмедов - б.а./ го канеха от време на време да дреме в президиума на някое събрание или конференция и толкоз. С една дума - "хора втора ръка".
 

Продължава...
 
УСШ „Руси Бухтев“ срещу „Гладиатор“
16 January 2008

Учителският екип на УСШ „Р.Бухтев“ остро се противопоставя на претенциите на СК „Гладиатор“ за изземване на трите помещения на първия етаж в източната част на зала „Лудогорец“, служещи като съблекални, учителски стаи и бази на спортовете футбол, баскетбол, тенис и бадминтон. Самото въвеждане на фитнес клуба през 90-те години в едно от помещенията на спортна зала „Лудогорец“ е един „нонсенс“, един абсурд, който с годините се превърна в нерешим казус.
 

Продължава...
 
Общината подготви спортен календар
16 January 2008

Община Разград отново подготви спортен календар за 2008 г. Това се случва за трети пореден път.
Инициативата е на експерта по спорта Валери Бойчев. Общо 75 състезания от национално и местното значение са включени в брошурата. За разлика от досегашните спортни календари, този път са включени само прояви, които ще се проведат на територията на областния център.Специално място е отредено и на държавните първенства, чийто домакин е нашият град.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Следваща > Последна >>

Резултати 5161 - 5170 от 5189