Търсене

Начало Оживление
Оживление
Пет семейства 10 дни “ол инклузив” на Варадеро
06 February 2008
 

Посред зима десет разградчани решиха да хвърлят балтоните и да нахлузят банските. Пет семейства предприеха авантюристично пътешествие до живописните Кариби. Отдавна братска Куба не е като махала за българите. Вече никого не командироват, няма специализанти, никой не доучва на острова на Фидел. Затова за българите Куба постепенно придоби обаянието на нещо далечно, романтично, екзотично и... скъпо. На нашего брата "ол инклузив" авантюрата му му излиза около 5000 лева на човек, плюс 500-700 евро за харчлък на място.

Продължава...
 
Разградчанин - с диплома за юмейхо терапия от института в Токио
06 February 2008
 

30-годишният Димитър Занков е познат в Разград като майстор на ключове от ателието на „Декаба" в центъра. Малко от клиентите му знаят, че в свободното си време той помага на хората с т.нар. юмейхо терапия. Създател на източния масаж е японският учен проф. Масаиуки Сайонджи. Първата степен в терапията - знания за масажната техника, Занков получава през 2004 г. в Истанбул. Любопитното, е че в нея го просвещава друга разградчанка - бившата танцьорка и хореографка в Капански ансамбъл Катя Занева. Година по-късно той вече владее наместващите техника. Втората степен изкарва на семинар при Ига Сорин. Румънецът е председател на Световното юмейхо дружество и координатор на юмейхо терапевтите в Европа. Сорин е от първите ученици на проф.Сайонджи и получава лично от него пета степен.

Продължава...
 
Концерт на рок бандата „Violentory“ в новия театър
30 January 2008

На 1-ви февруари самостоятелен концерт ще изнесе разградската рок банда „Violentory“. С концерта групата ще отбележи една година от създаването си, а всички събрани средства ще дари на Дома за деца от предучилищна възраст, лишени от родителски грижи в с.Осенец. Цената на билета е 2 лв., парите ще бъдат връчени лично на директорката на дома – Галина Йовчева.
 

Продължава...
 
Да стискаме палци на Златко!
30 January 2008

Преборвайки силна и нелека конкуренция от хиляда човека в секцията в Русе, исперихчанин има шанс да пее на второто издание на „Мюзик айдъл“ в София. Смуглият 24-годишен млад мъж носи светлото име Златко. Той с лекота извисява глас и непринудено, красиво запява. Може да изпълни всичко – естрада, поп-фолк, фолклор, рок или денс.
 

Продължава...
 
Лебед кацна в басейн на разградска къща
21 January 2008

Рано сутринта в петък не врабче, а лебед кацна в двора на къщата на семейство Йотовски на ул.“Поборническа“№17 в Разград, където по-рано се помещаваше ресторант „Лазур“.
Изостаналата от ятото красива прелетна птица, случайно или не, беше избрала да отпочине от дългия полет в басейна на някогашното заведение. Гледката щеше да бъде идилична, а птицата щеше да се чувства на мястото си, ако басейнът не беше празен.
 

Продължава...
 
Пак пускат бебетата на пистата
18 January 2008

И бебетата, родени през 2007-ма, ще имат шанс да се докоснат до своя звезден миг. За короната на славата те ще се борят по традиция на 1 март, този път в залата на Филхармонията от 11 часа.
 

Продължава...
 
Мехмед Азиз ни представя в Истанбул
07 January 2008

В събота в галерия "Ъшък"(Светлина) във факултета за изящни изкуства към университета „Светлина“ в Маслак – Истанбул, се откри фотоизложба "Портрети". Единственото чуждестранно участие на вернисажа е на нашия сътрудник и приятел от Исперих Мехмед Азиз, който участва във форума с портрет на момиче с ябълки.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 161 162 163 164 165 166 Следваща > Последна >>

Резултати 1651 - 1657 от 1657