Търсене

Начало Оживление
Оживление
Разградчанин - с диплома за юмейхо терапия от института в Токио
06 February 2008
 

30-годишният Димитър Занков е познат в Разград като майстор на ключове от ателието на „Декаба" в центъра. Малко от клиентите му знаят, че в свободното си време той помага на хората с т.нар. юмейхо терапия. Създател на източния масаж е японският учен проф. Масаиуки Сайонджи. Първата степен в терапията - знания за масажната техника, Занков получава през 2004 г. в Истанбул. Любопитното, е че в нея го просвещава друга разградчанка - бившата танцьорка и хореографка в Капански ансамбъл Катя Занева. Година по-късно той вече владее наместващите техника. Втората степен изкарва на семинар при Ига Сорин. Румънецът е председател на Световното юмейхо дружество и координатор на юмейхо терапевтите в Европа. Сорин е от първите ученици на проф.Сайонджи и получава лично от него пета степен.

Продължава...
 
Концерт на рок бандата „Violentory“ в новия театър
30 January 2008

На 1-ви февруари самостоятелен концерт ще изнесе разградската рок банда „Violentory“. С концерта групата ще отбележи една година от създаването си, а всички събрани средства ще дари на Дома за деца от предучилищна възраст, лишени от родителски грижи в с.Осенец. Цената на билета е 2 лв., парите ще бъдат връчени лично на директорката на дома – Галина Йовчева.
 

Продължава...
 
Да стискаме палци на Златко!
30 January 2008

Преборвайки силна и нелека конкуренция от хиляда човека в секцията в Русе, исперихчанин има шанс да пее на второто издание на „Мюзик айдъл“ в София. Смуглият 24-годишен млад мъж носи светлото име Златко. Той с лекота извисява глас и непринудено, красиво запява. Може да изпълни всичко – естрада, поп-фолк, фолклор, рок или денс.
 

Продължава...
 
Лебед кацна в басейн на разградска къща
21 January 2008

Рано сутринта в петък не врабче, а лебед кацна в двора на къщата на семейство Йотовски на ул.“Поборническа“№17 в Разград, където по-рано се помещаваше ресторант „Лазур“.
Изостаналата от ятото красива прелетна птица, случайно или не, беше избрала да отпочине от дългия полет в басейна на някогашното заведение. Гледката щеше да бъде идилична, а птицата щеше да се чувства на мястото си, ако басейнът не беше празен.
 

Продължава...
 
Пак пускат бебетата на пистата
18 January 2008

И бебетата, родени през 2007-ма, ще имат шанс да се докоснат до своя звезден миг. За короната на славата те ще се борят по традиция на 1 март, този път в залата на Филхармонията от 11 часа.
 

Продължава...
 
Мехмед Азиз ни представя в Истанбул
07 January 2008

В събота в галерия "Ъшък"(Светлина) във факултета за изящни изкуства към университета „Светлина“ в Маслак – Истанбул, се откри фотоизложба "Портрети". Единственото чуждестранно участие на вернисажа е на нашия сътрудник и приятел от Исперих Мехмед Азиз, който участва във форума с портрет на момиче с ябълки.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 161 162 163 164 165 166 167 168 169 Следваща > Последна >>

Резултати 1681 - 1686 от 1686