Търсене

Начало Оживление
Оживление
6,5-метров "Ескалибур" вози абитуриентката на Панчев
27 May 2009

 

С 6.50 м снежнобяла ретро лимузина „Ескалибур“ пристигна на бала си снощи голямата дъщеря на известния в Разград, областта и страната бизнесмен Йордан Панчев - Ралица. Убийствено красивата машина бе ескоритирана отпред и отзад от гвардейци на бели коне.

Ралица – абитуриентка от ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, бе като принцеса в бледорозовата рокля с лебедово наметало и 1200 камъка „Сваровски“ по тях.

Продължава...
 
Някой си Кирил от Русе пои Разград
27 May 2009

 

Истинско произведение на изкуството се появи на Ючкурналията в Разград. Метална чаша, прикачена със синджирче за чешмата, вече утолява жаждата на хората в необичайните за май жеги.

Съдът е подарък от някой си Кирил от Русе. За да е сигурен, че дарението му ще остане дълго на чучурите по предназначение, русенлията е отправил към жадните в Разград следното послание „Не кради! Господ ще те накаже!“

Продължава...
 
Як офроуд разтърси местността Ямата край Кубрат
27 May 2009

 

За първи път от много години Кубрат усети острия мирис на изгорели бензинови пари. В неделя в местността Ямата се проведе първото в историята на градчето състезание по офроуд. То бе за мотори, АТV и джипове. Участваха 20 състезатели от областта.

В категорията на мотоциклетите мераклиите да пробват трасето бяха само двама с машини до 250 кубика. Първи видя карирания флаг Бюлент Расимов с машина „Хускварна“ от мотоклуб „Иннстрой“ - Беловец. След него със същата марка се нареди Бейхан Мустафов.

Продължава...
 
Лили Иванова стана кооператор
22 May 2009

 

В сряда следобед започнаха тържествата по повод 100-годишния юбилей на ПК „Наркооп“ - Кубрат. Това стана в близкото село Медовене, където бе открит основно обновен местен магазин. Сред гостите бяха областният управител Наско Анастасов и зам.-председателят на ЦКС Марин Дончев. Губернаторът преряза трикольорната лента и направи първата покупка от магазина - мъжки чадър.

Продължава...
 
Калоян се обясни на Хубавата Елена не с картичка, а с билборд
22 May 2009

 

„Обичам те, мило!!!“. Какъв по-добър начин от този има човек да изрази любовта си към някого? Да го напише. Но не на анонимна картичка в букет с цветя, а ... на билборд.

Огромното, нестандартно, романтично и не на последно място – скъпо обяснение в любов е подписано от момче на име Калоян. И не само, че не е анонимно, а дори е на фона на снимка от личния му архив, запечатала целувка с любимата му.

Продължава...
 
Абитуриентка се вози с кабриото на своя директор
22 May 2009

 

Стоян Минчев, директор на селскостопанската гимназия „Ангел Кънчев” в Разград кавалерски реши да бъде шофьор на абитуриентка от повереното му училище. Жестът бе пряко свързан със социалния статус на момичето. Точно в 19.00 часа на 20 май Минка от паралелка „Ветеринарен техник“ слезе на площад „Възраждане“ от маслено зеленото „Ауди“-кабрио на своя директор.

Непосредствено след тях пътуваше шареното автобусче на център „Емилиян“, което бе превоз за бала на Искрена Димитрова.

Продължава...
 
Зрелостник се сдоби с лека кола
22 May 2009

 

Напук на кризата абитуриент получи ценен подарък от своите родители. В месеца на баловете Саид Ибрям от Богданци се сдоби с лек автомобил „Фолксваген Пасат“ за 4000 лева.

В същото време самуилското село имаше възможност да съпреживее радостта на младежа. Близо 400 човека бяха поканени на тържествена трапеза в ритуалната зала, за да ознаменуват мига, в който момчето завършва училище.

Продължава...
 
Симона Статева беше посрещната като звезда
15 May 2009

 

Симона се завърна в Разград във вторник след елиминацията от „Мюзик Айдъл“. И веднага пристигна в любимото си училище, за да се срещне със съученици и учители.

Вчера ръководството на ОУ „Васил Левски” с помощта на педагози и ученици подготвиха подобаващо посрещане на Божието творение, прославило Разград. Всички бяха излезли на двора на учебното заведение, за да поздравят Мони с песни и танци за успеха, който тя постигна, доказвайки, че талантът няма възраст.

Продължава...
 
„Мис Пагане 2009“ избраха в Исперих
15 May 2009

 

Домакин на тазгодишното издание на традиционния конкурс за красота „Мис Пагане“ бе Исперих. По статут да дефилират на подиума право имат момичета от градове с имена на прабългарски ханове. Онази вечер публика и жури аплодираха 18 момичета от Североизточна България: Кубрат, Тервел, Омуртаг, Дулово и Исперих.

С короната „Мис Пагане 2009“ бе удостоена Ивелина Димова, на 19 години - дванадесетокласничка от град Кубрат.

Продължава...
 
Расови москвичи ръмжаха край Калофер
11 May 2009

 

Преди седмица в местността Паниците, на 6 км от Калофер, се проведе националният пролетен събор на клуб „Москвич - България“. Включиха се над 50 собственици на руския автомобил от Русе, Добрич, Варна, Пловдив, Стара Загора, София и населените места около Калофер. Към тях се присъединиха осем вартбурга, един трабант и едно жигули. В сбирката взеха участие и четирима разградчани – първи тръгнаха рокерът-ветеран Емил Чанков, който в последния момент вместо москвича си подкара „Опел“-комби и Пеньо Костадинов с „Москвич 21412“.Продължава...
 
<< Първа < Предишна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следваща > Последна >>

Резултати 1731 - 1740 от 1899