Търсене

Начало Оживление
Оживление
Лили Иванова стана кооператор
22 May 2009

 

В сряда следобед започнаха тържествата по повод 100-годишния юбилей на ПК „Наркооп“ - Кубрат. Това стана в близкото село Медовене, където бе открит основно обновен местен магазин. Сред гостите бяха областният управител Наско Анастасов и зам.-председателят на ЦКС Марин Дончев. Губернаторът преряза трикольорната лента и направи първата покупка от магазина - мъжки чадър.

Продължава...
 
Калоян се обясни на Хубавата Елена не с картичка, а с билборд
22 May 2009

 

„Обичам те, мило!!!“. Какъв по-добър начин от този има човек да изрази любовта си към някого? Да го напише. Но не на анонимна картичка в букет с цветя, а ... на билборд.

Огромното, нестандартно, романтично и не на последно място – скъпо обяснение в любов е подписано от момче на име Калоян. И не само, че не е анонимно, а дори е на фона на снимка от личния му архив, запечатала целувка с любимата му.

Продължава...
 
Абитуриентка се вози с кабриото на своя директор
22 May 2009

 

Стоян Минчев, директор на селскостопанската гимназия „Ангел Кънчев” в Разград кавалерски реши да бъде шофьор на абитуриентка от повереното му училище. Жестът бе пряко свързан със социалния статус на момичето. Точно в 19.00 часа на 20 май Минка от паралелка „Ветеринарен техник“ слезе на площад „Възраждане“ от маслено зеленото „Ауди“-кабрио на своя директор.

Непосредствено след тях пътуваше шареното автобусче на център „Емилиян“, което бе превоз за бала на Искрена Димитрова.

Продължава...
 
Зрелостник се сдоби с лека кола
22 May 2009

 

Напук на кризата абитуриент получи ценен подарък от своите родители. В месеца на баловете Саид Ибрям от Богданци се сдоби с лек автомобил „Фолксваген Пасат“ за 4000 лева.

В същото време самуилското село имаше възможност да съпреживее радостта на младежа. Близо 400 човека бяха поканени на тържествена трапеза в ритуалната зала, за да ознаменуват мига, в който момчето завършва училище.

Продължава...
 
Симона Статева беше посрещната като звезда
15 May 2009

 

Симона се завърна в Разград във вторник след елиминацията от „Мюзик Айдъл“. И веднага пристигна в любимото си училище, за да се срещне със съученици и учители.

Вчера ръководството на ОУ „Васил Левски” с помощта на педагози и ученици подготвиха подобаващо посрещане на Божието творение, прославило Разград. Всички бяха излезли на двора на учебното заведение, за да поздравят Мони с песни и танци за успеха, който тя постигна, доказвайки, че талантът няма възраст.

Продължава...
 
„Мис Пагане 2009“ избраха в Исперих
15 May 2009

 

Домакин на тазгодишното издание на традиционния конкурс за красота „Мис Пагане“ бе Исперих. По статут да дефилират на подиума право имат момичета от градове с имена на прабългарски ханове. Онази вечер публика и жури аплодираха 18 момичета от Североизточна България: Кубрат, Тервел, Омуртаг, Дулово и Исперих.

С короната „Мис Пагане 2009“ бе удостоена Ивелина Димова, на 19 години - дванадесетокласничка от град Кубрат.

Продължава...
 
Расови москвичи ръмжаха край Калофер
11 May 2009

 

Преди седмица в местността Паниците, на 6 км от Калофер, се проведе националният пролетен събор на клуб „Москвич - България“. Включиха се над 50 собственици на руския автомобил от Русе, Добрич, Варна, Пловдив, Стара Загора, София и населените места около Калофер. Към тях се присъединиха осем вартбурга, един трабант и едно жигули. В сбирката взеха участие и четирима разградчани – първи тръгнаха рокерът-ветеран Емил Чанков, който в последния момент вместо москвича си подкара „Опел“-комби и Пеньо Костадинов с „Москвич 21412“.Продължава...
 
Европейска сватба сред антична колонада
08 May 2009

 

Точно на Деня на Европа - 9 май, разградчаните Николай и Сабина ще сключат граждански брак. Те са решили, че това трябва да стане именно във вила „Урбана“ – в Археологически резерват „Абритус“. От Регионалния исторически музей веднага откликват на оригиналното желание на младите, още повече, че експозицията в двора на музея и красивият парк са разкошен фон за сватбени снимки и клипове. Във вила „Урбана“ ще бъде поставена лека празнична украса, която по никакъв начин няма да навреди на историческите ценности.

Продължава...
 
Брейкаджиите от „Феникс“ - на живо
29 April 2009

 

Утре вечер е първият самостоятелен концерт на „Феникс” към ЦРД – Разград. Шоуто е от 19.30 в залата на Филхармонията. Ръководителят на брейк денс формацията Иван Стоянов обещава, че публиката ще види цели 10 танца, а част от тях ще бъдат върху музикални изпълнения на живо.

Брейк надиграване ще има върху бийт бокс, а също на фона на руски рап, изпълнен от Вики и Илия /също възпитаници на ЦРД/.

Продължава...
 
„Три банди, една сцена, обща цел!“ успя
27 April 2009

 

По инициатива на група „NISMO”, с участието на „Veil of ignorance”, „Ярост” и индивидуалният изпълнител Танжу Чолак, в събота вечерта се проведе благотворителен концерт. Под мотото „Три банди, една сцена, обща цел!”, разградските млади музиканти събраха много публика и направиха страхотно представление. Цялата сума от билетите за вход – 632 лв., ще бъде дарена на Дома за деца от предучилищна възраст, лишени от родителски грижи в с.Осенец.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Последна >>

Резултати 1801 - 1810 от 1966