Търсене

Начало Оживление
Оживление
Песента „Хей, Джо“ събра музиканти след 40 години
20 February 2008
 

Идеята, причината и мястото на срещата не бяха избрани случайно. Четирима мъже, облечени в изискани черни костюми, оживено си разменят спомени за един голям отрязък от времето, „красиво" тананикат песен от началото на седемдесетте години.

В малката зала на Музикалния дом „Екатерина и Димитър Бъчварови" в Разград тихата февруарска вечер се превръща в непринуден празничен юбилей.

Четиримата мъже с присъщия си младежки ентусиазъм и професионален усет към музикалното изкуство празнуват четиридесет години от първата си изява на музикалната сцена.

Продължава...
 
Тежък офроуд предложи областта на комшии от Шумен и Русе
18 February 2008

Температурите през миналия уикенд предизвикаха бурно топене на снега. Водите размекнаха почвата. Кал... Само време за офроуд. Това прецениха шуменските любители на този адреналинонаситен спорт и предложиха преход на своите комшии от Разград и Русе. Така се заформи едно особено технично кално трасе, като магнит мамещо любителите на високопроходимите машини.

Продължава...
 
Обади се авторът на любовното послание „В + Д“
15 February 2008
 

Вчера по телефона от провинция Онтарио, Канада, ни се обади Даниел Балев, автор на смелия любовен надпис на фасадата на блок „Млади семейства". Конкретният повод беше да благодари за внимателното отношение към неговата майка Тодорка Балева, която посетихме на рождения й ден във вторник.

Продължава...
 
Момчетата от ВУИ-Завет готвиха за Св.Валентин на дамите си
15 February 2008
 

И вчерашния 14 февруари - Ден на влюбените, празнуваха и млади, и стари. Както всяка година, едни си разменяха плюшени сърчица, а други подаряваха на дамите си цветя или вечеря за двама. За първи път обаче, вчера празникът по нетрадиционен начин беше отбелязан от младежите във Възпитателното училище-интернат в Завет.

Продължава...
 
В навечерието на „Св.Валентин“ открихме кои са В+Д от фасадата на блок "Млади семейства"
13 February 2008
 

В навечерието на празника на влюбените - 14 февруари, „Екип 7" откри кой стои зад инициалите В + Д, изписани върху горната част на източната фасада на блок „Млади семейства". Това са сегашното семейство Владимир и Детелина Балеви, които живеят и работят във Варна. 37-годишният Владимир е възпитаник на разградската математическа гимназия. Детелина е родом от Плевен. Искрата между двамата пламва през студентските им години в Техническия университет в морската столица. Двамата свързват съдбите си на 2 май 1992 година. В момента инж.Владимир Балев е на ръководен пост в строителна компания, а съпругата му - управител в хипермаркет. Имат 15-годишен син Ники, кръстен на дядо си Недялко Балев.

Продължава...
 
Христо Илиев отново изкачи алкохолния Еверест
13 February 2008
 

Както вече писа "Екип 7" ИРА /Инициативни ракиджии срещу акциза/ в навечерието на професионалния си празник Трифон Зарезан тури ред в пъстрата джунгла на производители на ракия.

Продължава...
 
Предаде се последният кмет ерген в областта
11 February 2008
 

И последният ерген сред общинските кметове в Разградска област се предаде. В петък в тесен семеен кръг на "Габъра" лознишкият градоначалник Айхан Хашимов се врече в женитба на Виктория от Сейдол. Дори и семантиката на имената на двамата млади Айхан /лунен принц/ и Виктория /победа/ говори в полза на бъдещото съжителство.

Въпреки обявения "тесен кръг" годежът бе почетен от много познати и приятели на Айхан случайно или нарочно поканени.

Продължава...
 
28 години Христо Цветков командва зарята в региона
11 February 2008
 

От няколко години около празниците, с които в момента изобилства нашият календар, на смрачаване, а не рядко и в по-късните часове Разград се превръща в истински Бейрут. От всички краища на града всеки вади каквото има и произвежда изстрели. По Коледа и Нова година може да се чуят дори автоматични откоси и истински взривове.

Психолози обясняват въпросното явление или с отпускането на сиромашките ни души по празниците, или с примитивен мачизъм. Така или иначе, от години кметовете на Разград издават по Коледа забрани за пиратките. Разбира се, това само обостря страданието.

Продължава...
 
BILLA събира любовни послания за Деня на влюбените
06 February 2008
 

Търговската верига BILLA започна вчера специална кампания за своите клиенти по повод Деня на влюбените. До 13-ти февруари всеки желаещ може да се включи в кампанията, като напише своето любовно послание и го пусне в поставена за целта кутия в магазините в страната.

Продължава...
 
Пет семейства 10 дни “ол инклузив” на Варадеро
06 February 2008
 

Посред зима десет разградчани решиха да хвърлят балтоните и да нахлузят банските. Пет семейства предприеха авантюристично пътешествие до живописните Кариби. Отдавна братска Куба не е като махала за българите. Вече никого не командироват, няма специализанти, никой не доучва на острова на Фидел. Затова за българите Куба постепенно придоби обаянието на нещо далечно, романтично, екзотично и... скъпо. На нашего брата "ол инклузив" авантюрата му му излиза около 5000 лева на човек, плюс 500-700 евро за харчлък на място.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Последна >>

Резултати 2081 - 2090 от 2096