Търсене

Начало Оживление
Оживление
Христиана Узунова – посланик на латино ритмите и свежото настроение
24 August 2018

Тя е млада, лъчезарна, чаровна, енергична, усмихната, зарежда със своята позитивна енергия и се грижи за добрата физическа форма на разградчани чрез динамични и забавни зумба тренировки. 27-годишната Христиана Узунова е първият и единствен лицензиран инструктор по зумба в Разград и от две години види клас от 20 дами, които поддържат фигурата си и емоционалния си баланс чрез тренировъчната фитнес програма.
Продължава...
 
Двама разградски художници ще участват в пленера „Светът е море“
22 August 2018

Двама автори от Разград ще участват в Международния пленер „Светът е море“, който ще се проведе за петнадесети пореден път в Поморие.

Събитието, чието име е част от стих на Яворов, написан край морския бряг, ще събере на едно място художници и скулптори от България, Израел и Германия.

Продължава...
 
Пламена Петрова спечели Гран При от конкурса „Речни ноти“
22 August 2018

С Гран При, първа награда и целогодишна стипендия от МОН се завърна Пламена Петрова от Разград от участието си в Международния конкурс „Речни ноти“, който се проведе в Тутракан. Конкурсът е включен в календара на образователното министерство, в програмата за осъществяване на мерки за закрила на деца с изявени дарби.

Продължава...
 
Исперихчанин реставрира култовата стара „Волга“
22 August 2018

Инженерът Ивайло Димитров от земеделска кооперация в Исперих в свободното си време се занимава с реставриране на стари автомобили.

Той изцяло е успял да възстанови култов автомобил от близкото минало - ГАЗ М-21 „Волга“ от 1966-та година.

Продължава...
 
Разградчани видяха Световната купа по волейбол
20 August 2018

В петък жителите на Разград имаха възможността да се докоснат до купата за шампиона от световното първенство за мъже. Гостуването на тай-желания волейболен трофей – Световната купа по волейбол, бе част от „Трофи тур“, организиран от Българската федерация по волейбол, като събитието предшества началото на Световното първенство по волейбол от 9 до 30 септември. Включването на Разград стана с подкрепата на Общината.

Продължава...
 
Учителят на борците Юмер Фикриев - на 85
20 August 2018

До завършване на висшето си образование и получаване педагогическа и треньорска специалност във ВИФ „Г.Димитров“ през 1957 година Юмер Фикриев няма нищо общо с Разград. Знае, разбира се, да успехите на борците от Делиормана, но не предполага, че след година треньорство в Русе, ще попадне в самия център на подготовката на състезатели, които ще се състезават на републикански, световни и олимпийски първенства.

Продължава...
 
Доброволци преобразиха стари гуми и пластмасови бутилки
16 August 2018

Десет доброволци вдъхнаха нов живот на стари автомобилни гуми, пластмасови бутилки, непотребна хартия и кашони в рамките на проекта „Нашето еколято“. Той се реализира от СНЦ „Глобус“, съобщи неговият ръководител Татяна Петрова.

Продължава...
 
Разградчанин откъсна гигантска гъба, достойна за рекордите на Гинес
16 August 2018

49-годишният Деян Нецов от Разград откри гигантска гъба с тегло 5.900 и диаметър 53 сантиметра, достойна да бъде вписана в рекордите на Гинес.

Това е най-голямата находка в живота на любителя гъбар, който повече от 25 години събира различни ядливи видове – припънка, печурка, кланица.

Продължава...
 
Световната купа по волейбол блясва в Разград
14 August 2018

Най-желаният волейболен трофей ще бъде показан в Разград на 18 август, преди най-големите звезди на световния волейбол да влязат в битка за него от 9 до 30 септември. Жителите на Разград и областта ще имат шанса да се докоснат до купата за шампиона от световното първенство за мъже благодарение на специалния „Трофи тур“, организиран от Българската федерация по волейбол и партньора й „Лидл България“.

Продължава...
 
Как минава една екскурзия при съседите в Македония
14 August 2018

Почивката на Охридското езеро в Македония бе предварително планирана. Тя бе нещо средно между екскурзия и почивка. Общо пет дена, с три нощувки в Охрид, с осигурени закуски и вечери. През трите дена, които прекарахме в града, сценарият бе почти един и същ. По половин ден разглеждахме с местен екскурзовод историческите и природни забележителности на Охрид и околностите му и по половин ден разполагахме със свободно време за плаж. Последният, пети ден, бе определен за разглеждане на столицата Скопие и за пътуване до България. Дано от бележките ми да има някакви практически ползи за всички, които са решили да пътуват до Македония. Заслужава си да отиде човек – това е моето мнение...

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 50 от 1867