Търсене

Начало Оживление
Оживление
Разградски зет спечели „Мастършеф“
01 June 2018

Разградски зет е големият победител в кулинарното шоу на bTV „Мастършеф“.

32-годишният пожарникар от Бургас Станислав Райчев спечели чек за 100 000 лева и стипендия за престижната школа по кулинарни изкуства „Льо Кордон Бльо“ в Лондон.

В ефира на националната телевизия младият мъж призна, че се е захванал с готвенето, за да впечатли съпругата си Цветомила.

Продължава...
 
31 малки художници получиха подаръци от областния управител
01 June 2018

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен посети през последните дни 4 детски градини, за да връчи подаръци на малките художници, участвали в конкурса за детски рисунки „Великден през моите очи“, който самият той организира.

Продължава...
 
650 деца от страната тръгват днес в похода „По пътя на четата на Таньо войвода“
30 May 2018

От днес до 2-ри юни е 33-ят поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“. Походът е с национален статут от 11 години, провежда се под патронажа на президента Румен Радев, със съдействието на МОН и Сдружението на българските зъболекари.

Продължава...
 
Капанският ансамбъл с хиляди нови почитатели в полите на Родопите
30 May 2018

Капанският ансамбъл бе специален гост и изнесе самостоятелен концерт за жителите и гостите на Асеновград по повод на Деня на града.

На открита сцена пред над хиляда зрители в Градския парк артистите от ансамбъла имаха своята премиера в слънчевия южен град в полите на Родопа планина.

Продължава...
 
Парадният вход към живота
28 May 2018

Осемнадесет училища в областта изпращат зрелостници тази година. Повечето от баловете вече минаха. На 26 май в ресторант „Лес“ бе балът на абитуриентите от Езиковата, като по традиция завършилите бяха изпратени тържествено в двора на най-старата гимназия.

Продължава...
 
Трето издание на авто-ретро парада в Кубрат
28 May 2018

За трети път в Кубрат се проведе авто-ретро парад на стари автомобили, джипове, мотоциклети и други возила. Организатори бяха община Кубрат и авто-мото ретро клуб "Хан Кубрат" с председател Христо Антонов.

В парада участваха над 70 притежатели на многогодишни превозни средства от цялата страна.

Продължава...
 
Учителката Донка Дюлгерова чества 98-ми рожден ден с деца от ОУ „Васил Левски“
28 May 2018

Известната в миналото разградска учителка Донка Дюлгерова е родена на 22 май 1920 година. Завършва педагогическото училище в Русе и две години учителства в Добруджа.

От 1962 г. до 1975 г. Дюлгерова е учителка в ОУ „Васил Левски“ - Разград, където се и пенсионира.

Продължава...
 
„Лудогорец“ показа седмата шампионска купа в Кубрат
28 May 2018

„Лудогорец“ продължи традицията да радва феновете си в региона. Навръх 24 май клубът показа купата за седмата поредна титла в Кубрат. Стотици привърженици на Орлите, сред които и кметът на общината Алкин Неби, дойдоха на площада и се снимаха с ценния трофей.

Продължава...
 
Предстои поредният конкурс на „Лудогорец“ за детски рисунки на асфалт
28 May 2018

ПФК „Лудогорец“, дамският фен клуб „Green Ladies“ и Центърът за работа с деца в Разград за поредна година организират конкурс за рисунка на асфалт на тема „Растем сред шампиони“. Събитието ще се проведе на 2 юни от 10 часа на „Лудогорец арена“.

Продължава...
 
Литературна среща с писателя Теодор Кърчев в Исперих
23 May 2018

Читалище „Съзнание-1891“ и Централна общинска библиотека „Петя Йорданова“ в Исперих организираха творческа среща със следователя и писател Теодор Кърчев от Разград. На нея присъстваха творци от Литературния клуб „Петя Йорданова“, негови колеги, представители на ЦОБ „Петя Йорданова“ и учители.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 1821