Търсене

Начало Оживление
Оживление
„Балката“ на Кольо Петков застопори кантара на 30.80 кг.
03 October 2018

Първи реагира земеделският производител Кольо Петков, който заяви, че отгледаната от него тиква е по-голяма. Той също претегли плода, който е същия сорт „балка“, и кантарът изписа 30.80 кг, което е с 2.71 кг повече от тиквата на Стоян Стоянов.
Продължава...
 
Поетът баскетболист Пламен Панчев чества 70-годишнина
01 October 2018

В края на миналата седмица разградският поет Пламен Панчев заедно с много гости, почитатели и приятели отпразнува своята 70-годишнина.

Честването в четвъртък вечер бе в салона на Художествена галерия „Проф. Илия Петров“ в Разград, а негови водещи бяха Виолета Антонова, главен експерт „Култура“ в Община Разград и почетният гражданин на Разград, поетът и писател Иван Димитров.

Продължава...
 
Пенсионерски клуб „Родолюбие“ чества юбилея на своя доайен
01 October 2018

В петък членовете на пенсионерски клуб „Родолюбие“ в Разград честваха 90-годишния юбилей на своя доайен Добри Николов, бивш служител на БДЖ. Председателката на клуба Руска Павлова поднесе на рожденика подарък сувенир с лика на Дева Мария и младенеца и букет цветя.

Продължава...
 
Над 200 разградчани обикаляха градския парк
01 October 2018

В събота, 29 октомври, светът отбеляза Световния ден на ходенето - ефективна и лесна за практикуване двигателна активност за всички, великолепна възможност за участие на хора от всички възрастови и социални групи за поддържане на здравето и подобряване на неговата физическа дееспособност.

Продължава...
 
Два глигана отстреляха ловците от дружинката в Йонково
01 October 2018

В събота - първият ден на откриващия се сезон за групов лов на диви свине, ловната дружинка в исперихското село Йонково имаше добра слука и авджиите успяха да отстрелят два 150-килограмови глигана.

Продължава...
 
Темпераментният мюзикъл „Бразилски нощи“ с премиера в Разград в началото на октомври
28 September 2018

Танци, песни и истинско забавление очаква разградчани на трети октомври в Общинския културен център с премиерата на мюзикъла „Бразилски нощи“. За една вечер Бразилия се пренася в Разград с присъщата си пъстрота и темпераментни ритми. Свят, изпълнен с емоции и зрелище, обещава представлението на тези, които желаят да се потопят в атмосферата на популярните щури и цветни карнавали, които се организират в Бразилия.

Продължава...
 
Страст и чувственост намират среща в спортните танци в Разград
28 September 2018

Виенски валс, танго, самба, румба, ча-ча... Дворцовите бални зали в Европа със сигурност още пазят спомена за изисканите танци и възпламеняващите кръвта горещи ритми, които са изпълвали и взривявали нощта. Днес, в двадесет и първи век, те все още предизвикват естетическо чувство на наслада у гледащия танцьорите.

Продължава...
 
Даксъна – един разградски герой на 75
14 September 2018

Седемдесет и петте години са си определено преддверие в човешкия живот за дълголетие, особено ако са придружени с позитивен дух в здраво тяло. В пълна сила това се отнася за нашия приятел Йордан Димов /Даксъна/, който днес навършва ¾ век. Междувпрочем преди няколко дни той се завърна от поредното си спасителско тримесечие от крайварненския курорт /един от най-старите на българското Черноморие/ „Свети Константин и Елена“.

Продължава...
 
Детската вокална група към Народното читалище с две първи награди от два конкурса
14 September 2018

Стопроцентов успех – така може да се определи представянето на децата от вокалната група към НЧ „Напредък 1901“, които завоюваха първите места на конкурсите, на които се явиха миналата седмица. Четвъртият международен конкурс „Art stars – Звезди на изкуството“ се състоя на пети септември в морската ни столица. Конкурсът включва раздели за поп, рок, оперно пеене.

Продължава...
 
Възпитаници на „Хорце“ с престижни награди от Международен фестивал в Турция
14 September 2018

В дните между четвърти и десети септември в град Бурса, Република Турция, се проведе Първият международен културен фестивал на изкуствата. Участие в надпреварата взеха танцови колективи и ансамбли от редица държави – Сърбия, Македония, Гагаузия, Грузия, Турция и от България.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 1909