Търсене

Начало Оживление
Оживление
Юнаците от Исперих отпразнуваха Трифоновден
06 February 2019

Пенсионерски клуб „Юнак“ в Исперих с председател Шабан Акифов отпразнува Трифоновден по нов стил. На тържеството дойдоха много от членовете на клуба и показаха, че мъжете умеят да се веселят.

Продължава...
 
ТД „Буйна гора“ организира поход в честа на Деня на Освобождението на Разград
04 February 2019

Над трийсет членове на ТД „Буйна гора“ и симпатизанти в събота сутринта се събраха в градския парк за провеждащия се по традиция поход в чест на Деня на Освобождението на Разград.

Крайната цел на туристите бе заслона в местността Чуката, дело на ветерана на дружеството Марин Георгиев и негови съмишленици.

Продължава...
 
Бехчет Хамид - един от най-добрите борци в Лудогорието
04 February 2019

Бехчет Хамид е състезател, оставил ярка диря със своите успехи на национални и международни състезания. 30-годишният борец, който е роден и живее в Китанчево, е състезател по свободна борба в полутежка категория - 97 кг и президент на Спортния клуб по борба „Осман Дуралиев“ в Исперих.

Продължава...
 
Бръснар украси около ателието си с футболни топки
01 February 2019

Негласна надпревара за това кой да подстригва футболистите на „Лудогорец“ върви сред бръснарската гилдия на Разград. Това разбира се се дължи не толкова на факта, че Орлите са платежоспособни, колкото на желанието на коафьорите да вдигнат рейтинга на салоните си чрез клиенти от такъв ранг.

Продължава...
 
С танци, шоу и томбола с прасе ловците от Исперихско закриха сезона
28 January 2019

Залата на градския стол в Исперих се оказа тясна за членовете на Сдружение - Ловно-рибарско дружество „Сокол“, които на традиционна празнична вечеря и тази година отбелязаха закриването на сезона.

Председателят на организацията Васил Стоянов, близо 300 ловци и риболовци от 16-те дружинки и техните съпруги взеха участие във вечеринката.

Продължава...
 
30 участници в похода „141 години Освобождение- Разград“
28 January 2019

ТД „Буйна кръв“ отбеляза Деня на Разград – 28 янури с туристически поход „141 години Освобождение – Разград“. Маршрутът бе между селата Побит камък, Топчии и Просторно. Въпреки мъгливото, дъждовно и кално време в проявата се включиха 30 участника, като най-малкият беше на 9 години, ученик в 3-ти клас в ОУ „ВасилЛевски“, а най-възрастният на 73 години.

Продължава...
 
Наградиха най-добрите в конкурса „Разград – уловени мигове“
28 January 2019

В петък във фоайето на Общинския културен център се състоя церемонията по награждаване във фотоконкурса „Разград – уловени мигове“, организиран от Център за подкрепа на личностно развитие – Център за ученическо техническо и научно творчество. Тя започна със стихотворението за Разград „Оттука започва не само България“ на Дулинко Дулев, изпълнено от Николай Тодоров, Андрея Ангелова, Николай Симеонов, Мартина Пеева и Сияна Димитрова от Клуб „Слово“ към ЦПЛР-ЦУТНТ.

Продължава...
 
Ники Антонов: От 10 месеца съм чист, знам, че не искам никога да се връщам в онази фуния
28 January 2019

След прекарани шест месеца в център за борба със зависимости, най-бързият бял човек на планетата Николай Антонов отново е на стартова линия, а този път целта му е да вземе житейския златен медал.

Кое състезание е по-трудно – да надбяга Карл Люис или собствените си страхове и пороци, на този въпрос още му е рано да отговори. Но е така устремен към тази си победа, че изобщо не я подлага на съмнение.

Продължава...
 
Вальо Косев – туристическият гуру на исперихчани
25 January 2019

На 5-ти септември 2018 година един влюбен в планините заклет турист от Исперих навърши 60 години. Казват, че времето е това, което не разрешава на нещата да се случват изведнъж. И как иначе Валентин Косев щеше да натрупа такава богата туристическа биография? Има много туристи с биография, ще си помисли читателят, но да не бърза. Въпросът е дали има толкова луди, които през целия си живот организират безплатно и с удоволствие, многодневни преходи в българските планини?

Продължава...
 
Димо Бакалов по неволя стана и фризьор
25 January 2019

Крилото на „Лудогорец“ Димо Бакалов явно има скрит талант, за който подозират само най-близките му. Сега обаче уменията на 30-годишния футболист излязоха наяве.

Разкритието направи съотборникът му в тима от Разград Яцек Горалски чрез публикация в Инстаграм. Полякът издаде, че вече има нова прическа, а „виновник“ за нея е не кой да е, а точно Бакалов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 1984