Търсене

Начало Оживление
Оживление
Нашенски тираджии "спечелиха" от президенските избори в Русия
23 March 2018

Обстановката преди и по време на президентските избори в Русия се оказа твърде благоприятна за по-изобретателните българските шофьори на товарни автомобили, които точно по това време са изпълнявали курсове до необятната държава. Това стана ясно от разговора ни с 45-годишния Сунай Халил от исперихското село Свещари.

Продължава...
 
„Живот без дрога 2018“ започна с тъпан, завърши с групова прегръдка
23 March 2018

С тъпан, украсен с българска тъкан, бе дадено началото на 19-то издание на „Живот без дрога“. Изпълнението бе на Деян Денчев, директор на ДМШ „Илия Бърнев“ и член на журито, включиха се Евгени Якимов и Адриан Маджаров, Даяна Гиргинова и още двама от журито – Илко Костов и Диян Максимов.

Продължава...
 
Цветни балони, бонбони и танци за Деня на щастието
21 March 2018

Над 20 доброволци от училищния превантивен клуб към ОУ „Васил Левски“ разпръснаха щастие из града като раздаваха цветни балони и пожелаваха усмихнат ден на преминаващите.

Това беше една от инициативите на децата, с които отбелязаха Международния ден на щастието – 20 март.

Продължава...
 
Младите солистки Зорница Иларионова и Мартина Табакова на матине в Разград
21 March 2018

Две млади инструменталистки ще демонстрират своя висок професионализъм на неделно матине с Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов“, съобщи диригентът на симфоничния оркестър маестро Красен Иванов.

Събитието ще се проведе на 25 март, от 11 часа, в зала „Филхармония“, билети за концерта се продават на касите на Общинския културен център и на Филхармонията.

Продължава...
 
Трима автори от областта са включени в сборник с афоризми от БНР
21 March 2018

Излезе от печат деветото издание на „Законите на Мърфи в ефир“ – сборник с афоризми на автори от цялата страна от едноименната рубрика, която се излъчва всяка седмица в предаването „Рано в неделя“ на Българско национално радио.

Продължава...
 
Цонка Донева в „Любов – най-нужната илюзия...“
21 March 2018

„Писането на поезия е моята терапия, моето бягство, моето спасение, моята Любов!“, разказва дългогодишната учителка по френски език и поетеса Цонка Донева, която ще бъде първият гост на най-новата литературна инициатива на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“. В поредицата от културни събития под наслов „Любов – най-нужната илюзия...“

Продължава...
 
Венцеслава Енчева – силна космополитна личност, която има здрава връзка с корените си
19 March 2018

Тя е космополитна личност, която обича да пътува, да опознава чужди култури, да общува с хора от различни нации. Живяла е в Съединените американски щати, Германия, Индия и след 11 години зад граница решава да се върне в родния Разград. Смята, че в днешния динамичен и непрекъснато развиващ се свят, човек трябва да бъде гъвкав, адаптивен и мотивиран да придобива нови знания, умения и компетенции.

Продължава...
 
Спортнията телевизия beIN подготвя филм за „Лудогорец“
19 March 2018

Телевизионният спортен канал beIN е направил интервю със собственика на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев като част от подготвян филм за българския шампион. Филмът е 45-минутен и е направен от испанския филиал на beIN Sport.

Продължава...
 
Дисководещият Харалампи ДЕЧЕВ: Мисията на диджея е да докосне емоцията на хората чрез музиката
14 March 2018

„На пулта на дисководещия трябва да има всичко, което може да стопли душите на хората“, разказва диджей Хари от Исперих. Въпреки че се радва на огромна популярност, малцина знаят, че той се казва Харалампи Станимиров Дечев.

Продължава...
 
Холандски бизнесмен дари екип на „Лудогорец“ на едногодишната си дъщеря
12 March 2018

Холандски бизнесмен ще ощастливи за първия й рожден ден дъщеричката си Лийа Танем с екип на „Лудогорец“. Той помолил работещи в Хага нашенци да му осигурят екипа на разградчани, превърнали се вече в негов любим отбор. От няколко години холандецът приема „Лудогорец“ /заедно с „Аякс“/ за един от тимовете, отговарящи на неговата философия за красив и атрактивен съвременен футбол.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 1790