Търсене

Начало Оживление
Оживление
Oбщина Кубрат награди Студент №1 на България за 2018 година
04 January 2019

На среща с ръкoвoдствoтo на Кубрат беше награден кубратчанинът курсант-мичман Петър Генов от Висшето военноморско училище във Варна, кoйтo стана тазгодишният носител на наградата „Студент на годината“. Пoчетен плакет oт кристал с герба на Кубрат, пoздравителен адрес и таблет връчи личнo кметът на общината Алкин Неби.

Продължава...
 
Здравко Душков стана на 70 години и издаде книга
28 December 2018

На 26 декември 2018 година неуморният общественик, бивш футболист на „Лудогорец“, учител, спортен деятел и журналист Здравко Душков навърши 70 години.

Точно на годишнината излезе сборник с негови пътеписи, интервюта и статии, голяма част от които са публикувани в „Екип 7“ през годините.

Продължава...
 
Коледари от Ясеновец поздравиха ръководството на Разград
19 December 2018

Празничен поздрав поднесоха пред ръководството на община Разград коледари от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в село Ясеновец. Те пяха и рецитираха песни за Коледа, пожелаха на кмета Валентин Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов здраве и успех.

Продължава...
 
Коминочистач ще помага на Дядо Коледа в разнасянето на подаръци
16 December 2018

Разбира се, че няма дете което да не чака с нетърпение Дядо Коледа. Ако за малчуганите обаче магията на белобрадия старец с подаръците е жива, то за възрастните появата му на входната врата не би могла да бъде изненада.

Едно 25-годишно момче от Разград обаче е решило да върне вълшебството на празниците и на порасналите деца.

Продължава...
 
Дядо Коледа мина през Осенец
16 December 2018

Въпреки натоварения си график в този период на годината, Дядо Коледа намери време да посети децата от село Осенец. Той се срещна лично с всяко, желаещо да го види дете в салона на НЧ „Съгласие 1891”. Хлапетата споделиха на веселия старец какъв е мечтания от тях подарък и се снимаха заедно за спомен, а той от своя страна разучи дали са били послушни през годината.

Продължава...
 
Малчуганите от ДГ „М.Палаузов“ пуснаха писма до Дядо Коледа
13 December 2018

Тази седмица всички деца от разградската детска градина „М. Палаузов“ бяха ангажирани със сериозната задача да напишат, с помощта на своите родители, писмо до Дядо Коледа. С много трепет и вълнение всеки донесе плика с коледните си желания. Всички групи заедно със своите учителки посетиха Пощата, за да почувстват емоцията от пускането на писмо.

Продължава...
 
Ден в музея
13 December 2018

В Етнографския музей в Разград преподавателят по география Веселин Керемедчиев проведе урок с осмокласници от Математическата гимназия.

Продължава...
 
Неделчо Енев – печатарят, който помагаше на писателите и вестникарите...
13 December 2018

На 11 декември се навършиха 4 години от смъртта на един от радетелите на печатарското дело в Разград. Очеркът е от внучката на Неделчо Енев. За него тя бе удостоена с поощрителна награда в Единадесети национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски“.

Продължава...
 
Още за разградската актриса Марияна Бранкованова, която вече играе в Народния...
13 December 2018

Миналата седмица информирахме нашите читатели за големия успех на известната разградска актриса Марияна Бранкованова, която започна да играе в постановката на Народния театър „Крадецът на праскови“. След дебютната изява на Марияна пред столичани, ръководството на НТ „Иван Вазов“ не само е одобрило избора на режисьора Бойко Илиев, но е и сключило 10-годишен договор с актрисата, която ще участва и в други спектакли на колектива. Днес ще добавим и още подробности за талантливата актриса, надяваме се те да са интересни за изкушения от театъра разградчанин.

Продължава...
 
Купиш си лекарства за 20 лева – печелиш участие в томбола за телевизор
12 December 2018

С наближаването на Коледа и Нова година търговците в Разград започнаха да предлагат примамливи оферти, томболи и награди с цел повишаване на търсенето и продажбите. И докато за стоките от първа необходимост и за бита подобен подход е обичаен, то аптеки да предлагат печалби при покупка на лекарства над определена стойност е неприемливо.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 1984