Търсене

Начало Оживление
Оживление
Близо 70 разградлии се събраха на емоционална среща в Чикаго
06 June 2018

На втори юни в църквата „Света София“ в Чикаго се състоя уникална, първа, бих казал историческа среща на хората от Разград и региона, живеещи в Америка. Събитието организирахме Пламен Петров, Поликсения Николова и Ивелин Мянков.

Имаше разградлии, дошли от далечните щати Род Айлънд и Минесота. Толкова хора от Разград на едно място не се бяхме събирали досега в Чикаго. На срещата присъстваха около 70 човека.

Продължава...
 
Молебен за дъжд в Ловско...донесе напоителен дъжд
06 June 2018

След продължилата повече от два месеца суша в лознишкото село Ловско организираха молебен за дъжд, който бе в събота. Тъй като по уважителни причини отсъстваше християнският свещеник, молбите към бога отправиха имамите на Лозница и Ловско.

Продължава...
 
Разградчани превзеха „Добруджа и морето“
06 June 2018

Да запееш„Хубава си, моя горо“ заедно с още 230 души, станали на крака, както се пее химн… Или да чуеш как тиролски йодлери се носят над морето край Балчик, защото ги е пуснал от телефона си доайенът на разградския туризъм Марин Георгиев, докато походниците релаксират по хотелските стаи … Безкрайно много са смешните и слънчевите спомени от националния поход „Добруджа и морето“ на 2 юни, организиран отлично от добричкото туристическо дружество „Добротица“.

Продължава...
 
Футболисти на „Лудогорец“ снимаха шоу в болница „Надежда“
06 June 2018

Трима от емблематичните футболисти на „Лудогорец“ – капитанът Светослав Дяков, Марселиньо и Козмин Моци, впечатлиха с отлична футболна техника на нестандартен терен пациенти и екип на болница „Надежда“ в София.

Продължава...
 
Фокуси, танци и етюди за края на учебната година в ОУ „Н.Вапцаров“
04 June 2018

Причудливи митични същества и фокуси оживяха в двора на ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ на празника, посветен на края на учебната година и Деня на детето. Децата от първи до четвърти клас истински се забавляваха с актьорите и танцьорите от Клуб „Фламинго“. Празникът под надслов „Довиждане училище, здравей лято“ откри заместник-директорът на училището Илка Василева.

Продължава...
 
Над 150 деца рисуваха зелените шампиони и техните трофеи
04 June 2018

Седмата шампионска купа, любимите футболни звезди от „Лудогорец“, стадиона и базата на Орлите рисуваха над 150 деца от Разград. Малките фенове на тима твориха върху асфалта на паркинга на стадион „Лудогорец арена“ в рамките на конкурса „Растем сред шампиони“.

Продължава...
 
Разградски зет спечели „Мастършеф“
01 June 2018

Разградски зет е големият победител в кулинарното шоу на bTV „Мастършеф“.

32-годишният пожарникар от Бургас Станислав Райчев спечели чек за 100 000 лева и стипендия за престижната школа по кулинарни изкуства „Льо Кордон Бльо“ в Лондон.

В ефира на националната телевизия младият мъж призна, че се е захванал с готвенето, за да впечатли съпругата си Цветомила.

Продължава...
 
31 малки художници получиха подаръци от областния управител
01 June 2018

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен посети през последните дни 4 детски градини, за да връчи подаръци на малките художници, участвали в конкурса за детски рисунки „Великден през моите очи“, който самият той организира.

Продължава...
 
650 деца от страната тръгват днес в похода „По пътя на четата на Таньо войвода“
30 May 2018

От днес до 2-ри юни е 33-ят поход „По стъпките на четата на Таньо войвода“. Походът е с национален статут от 11 години, провежда се под патронажа на президента Румен Радев, със съдействието на МОН и Сдружението на българските зъболекари.

Продължава...
 
Капанският ансамбъл с хиляди нови почитатели в полите на Родопите
30 May 2018

Капанският ансамбъл бе специален гост и изнесе самостоятелен концерт за жителите и гостите на Асеновград по повод на Деня на града.

На открита сцена пред над хиляда зрители в Градския парк артистите от ансамбъла имаха своята премиера в слънчевия южен град в полите на Родопа планина.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1867