Търсене

Начало Оживление
Оживление
Световната купа по волейбол блясва в Разград
14 August 2018

Най-желаният волейболен трофей ще бъде показан в Разград на 18 август, преди най-големите звезди на световния волейбол да влязат в битка за него от 9 до 30 септември. Жителите на Разград и областта ще имат шанса да се докоснат до купата за шампиона от световното първенство за мъже благодарение на специалния „Трофи тур“, организиран от Българската федерация по волейбол и партньора й „Лидл България“.

Продължава...
 
Как минава една екскурзия при съседите в Македония
14 August 2018

Почивката на Охридското езеро в Македония бе предварително планирана. Тя бе нещо средно между екскурзия и почивка. Общо пет дена, с три нощувки в Охрид, с осигурени закуски и вечери. През трите дена, които прекарахме в града, сценарият бе почти един и същ. По половин ден разглеждахме с местен екскурзовод историческите и природни забележителности на Охрид и околностите му и по половин ден разполагахме със свободно време за плаж. Последният, пети ден, бе определен за разглеждане на столицата Скопие и за пътуване до България. Дано от бележките ми да има някакви практически ползи за всички, които са решили да пътуват до Македония. Заслужава си да отиде човек – това е моето мнение...

Продължава...
 
Сливането на мистика и реалност привлича художници от цял свят в Разград
12 August 2018

Амалгама от мистични сюжети, сюрреалистични образи, съновидения, обединени в обективната материална действителност, привлича в Разград художници от различни точки на света.

За седма поредна година Международният пленер „Мистика и реалност“, организиран от Художествена галерия „Проф. Илия Петров“ и Община Разград, провокира авторите да изследват материята и да вградят в белите платна емоциите, провокирани от собственото им светоусещане и въздействието на културните пластове и натурата в региона.

Продължава...
 
Жана Петкова пожела успехи на таланта в плуването Антъни Иванов
12 August 2018

На снимката е най-добрата плувкиня на Разград с най-добрия български състезател по плуване Антъни Иванов, осми на 200 метра бътерфлай от Европейското първенство в Глазгоу. Българският талант, както и Жана, е родом от Павликени, а нашата съгражданка и дългогодишна инструкторка по плуване в Разград е близка със семейството му.

Продължава...
 
Кубратски клуб участва в ретро парада във Видин
10 August 2018

За втора година Видин бе домакин на парад и изложение на ретро превозни средства. В него участваха близо 100 ретро автомобили и мотоциклети от всички краища на страната, както и от Румъния и Сърбия. Сред тях бяха и участници от Авто-мото ретро клуб "Хан Кубрат" от Кубрат с председател Христо Антонов.

Продължава...
 
Не може да бъде! Къванч Татлъту продава дрехи в Исперих?
10 August 2018

Преминаващите край магазин „Финес“ на ул. „Лудогорие“ № 29 в Исперих са изненадани, когато виждат зад щанда не кого да е, а...известния турски актьор Къванч Татлъту. Същият, направо същият, само дето малко му е пораснала брадичката...

Къванч Татлъту е популярен като турския Брад Пит и е на 34 години.

Продължава...
 
Кубратските ловци демонстрираха точен мерник
10 August 2018

Както всяка година, седмица преди откриването на ловния сезон СЛРД "Сокол" в Кубрат проведе традиционните стрелби - скийт, където ловците от дружеството имаха възможност да опреснят знанията си и да се подготвят за предстоящите ловни излети.

Денят започна с инструктаж от инструктора по стрелба и специалист по лова - Даниел Великов и приветствие от председателя на дружеството Атанас Попов.

Продължава...
 
Бойко Обретенов подари нов тъпан на славния фенклуб в Каменар
10 August 2018

Нов тъпан получиха едни от най-верните, най-колоритни и най-темпераментние привърженици на „Лудогорец“ - членовете на фенклуба в село Каменар.

Старият тъпан се повреди по време на драматичната загуба от Локомотив Пловдив с 0:1. Тогава феновете от Каменар не спряха мощно да думкат тъпана, подкрепяйки любимците си, докато накрая го...спукаха.

Продължава...
 
Най-новите приключения на шалонци в Разград
08 August 2018

Едно изпълнено обещание и много незабравими емоции и приключения – така може да се определи пребиваването в Разград на групата от побратимения ни френски град Шалон ан Шампан, посетила града по време на Панаира на киселото мляко и Фестивала на художествените занаяти, единствената чуждестранна група изцяло от туристи.

Продължава...
 
Лозница отново ще бъде домакин на Фестивал на малината
06 August 2018

На 10 август /събота/ в Лозница ще се проведе четвъртото издание на Националния фестивал на малината, съобщиха от Националната мрежа за селско стопанство - fermer.bg. Както и досега събитието ще премине под патронажа на Министерството на земеделието, храните и горите и на Държавен фонд "Земеделие".

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 1909