Търсене

Начало Новини
Новини
Селски кмет ходи на гурбет, замества го секретарката
16 April 2014

Чували ли сте за кметски наместник, който не си стои на работното място, а ходи на гурбет в чужбина? Ако не сте, елате в Недоклан и ще разберете за какво става въпрос. Това дойде да разкаже в редакцията на „Екип 7“ Еклиме Рамаданова.

По думи на жената, поне половината от хората в селото никога не са виждали Селяйдин Мухаремов в кметството.

Продължава...
 
Учредиха Регионален академичен център в Разград
16 April 2014

С личното участие на председателя на БАН акад. Стефан Воденичаров и неговия заместник проф. д.с.н. Димитър Димитров вчера в Разград бе създаден Регионален академичен център /РАЦ/. Домакин на учредителната среща бе областният управител Стоян Ненчев. На нея присъстваха представители на ръководствата на общините в Лудогорието, на Филиал Разград към Русенския университет, на мениджмънта на структуроопределящите фирми в региона и шефове на териториални звена на изпълнителната власт.

Продължава...
 
Танцьорите от „Феникс“ с 18 медала от конкурс
16 April 2014

Младежите от танцова формация „Феникс“ към Центъра за работа с деца в Разград обраха наградите на Националния конкурс за класически, характерен, съвременен танц и фрий-денс.

Изданието се организира за шестнадесета поредна година от Община Бургас, Общинския детски комплекс и Националния дворец на децата.

Продължава...
 
Партиите се разбраха за местата в СИК
16 April 2014

След близо 4 часа консултации при кмета Денчо Бояджиев вчера политическите партии в община Разград постигнаха съгласие за разпределение на местата в 68-те секционни избирателни комисии /СИК/ за изборите за Европейски парламент на 25 май.

Общият брой на хората, които ще бъдат ангажирани в СИК е 558, от които 204 ще бъдат в ръководствата, а останалите 354 ще са членове.

Продължава...
 
Кубратските съветници даряват по 100 лева за майските празници на града
16 April 2014

На поредното заседание на общинския съвет в Кубрат съветниците решиха всеки от тях да дари по 100 лева от месечното си възнаграждение за подпомагане на проявите, свързани с традиционните майски празници на град Кубрат.

Отделно от това бяха разгледани и приети 19 докладни записки.

Продължава...
 
Ученик от Математическата пак печели олимпиада
16 April 2014

Както веднъж се пошегува главният редактор на вестник „Екип 7”, вече не е новина физик от Математическата гимназия да е сред първите в България – нищо ново и необичайно наистина.

За наша радост, прав се оказа господин Ханчев – и сега няма нищо ново, учениците продължават да се явяват на състезания и да печелят.

Продължава...
 
Среща на ученици от ОУ „В. Левски“ с писателя Любомир Николов
16 April 2014

Малки любители на книгата в ОУ „Васил Левски“ в Разград се срещнаха с един от любимите си писатели - Любомир Николов. Писателят бе много приятно изненадан от драматизацията на две от приказките му. Трети „г“ клас представи мюзикъл по приказката „Облачното дете“, който участва на Шуменските национални ученически театрални празници. Режисьор и сценарист на постановката е класната ръководителка Севдалина Маринова, а хореограф - Катя Лапатова.

Продължава...
 
Условна присъда за алоджийка, укривала данъци
16 April 2014

Условна присъда получи вчера 30-годишна алоджийка от лознишкото село Студенец по обвинение, че е укривала данъци.

Според прокуратурата от 2006 до 2010 година Мевледие Хасан не е декларирала доходите си за съответните данъчни периоди и така избегнала установяването и плащането на налози в общ размер 10 579.07 лева.

Продължава...
 
Самостоятелните доброволчески отряди могат да заработят едва през 2015 година
16 April 2014

Доброволческите отряди за спасяване при бедствия, аварии и извънредни ситуации могат да започнат да действат като самостоятелни формирования най-рано през 2015 година. Това стана ясно вчера на заседание при заместник-областния управител Иван Борисов, участие в която взеха представители на общините и областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Продължава...
 
Великденски базар за болния Борко
16 April 2014

Великденски базар за болния от тумор Боримир Марчев, 12-годишен ученик от ОУ „Н. Й. Вапцаров” организират „Общински пазари“ и Центърът за ученическо техническо и научно творчество. Включват се ученици от ОУ „Н. Й. Вапцаров“, СОУ „Христо Ботев“, ОУ „Васил Левски“, ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, ПГО „Ст.Н.Спасо-Еленина“, ОУ „Н. Икономов“, ОУ „Ив. С. Тургенев“. ПГХТТБ „Мария Кюри“ и др.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 7182