Търсене

Начало Новини
Новини
Планират инвестиция за 15 000 000 лева в Разград
11 December 2017

Областен експо център с интермодален терминал, логистична и панаирна зона и високотехнологичен парк на обща площ 77 000 кв.м ще бъде изграден в Разград. Общата стойност на бъдещата инвестиция е 15 000 000 евро - това бе съобщено по време на представянето на "Клъстер Черноморска икономическа зона /КЧИЗ/ във Варна.

Продължава...
 
Ученици от Езиковата събират пари за две благотворителни каузи
11 December 2017

Ученици от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград организираха Коледен базар в гимназията, чрез който набраха средства за две благотворителни каузи.

В навечерието на Рождество Христово младите хора решиха да зарадват потребителите на Комплекса от Центрове за настаняване от семеен тип на деца и младежи в Разград и да направят дарение за кучешкия приют.

Продължава...
 
Кубратчани почнаха да събират пари за паметник на хан Кубрат в града
11 December 2017

Идеята за изграждане на паметник на хан Кубрат в град Кубрат постепенно намира все повече привърженици в цялата страна. Инициативата бе на СНЦ "Гражданско сдружение Кубрат" в града. За дарителската кампания спомага и обявеният от Общината и от инициативен комитет национален конкурс за идеен проект за паметник. Увеличават се и хората, дарили средства за осъществяването на тази родолюбива идея.

Продължава...
 
Доизграждат канализационната мрежа на Лозница
11 December 2017

Община Лозница обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за доизграждане на канализационната мрежа в града - ІІ етап. Изграждането на канализационните клонове включва доставка на всички материали, изкопни, монтажни и строителни работи и възстановяване на съществуващата настилка с всички необходими съоръжения и сградни отклонения към имотите.

Продължава...
 
Набират 800 работници за бране на ягоди в Испания
11 December 2017

800 кандидати за бране на ягоди търси испански кооператив на производители на плода от провинция Уелва, съобщават от Агенцията по заетостта.

За работата могат да кандидатстват само жени, на възраст от 25 до 40 години, които имат опит в селскостопанска работа. Те трябва да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

Продължава...
 
Сменяме личния си лекар до края на декември
11 December 2017

До края на декември всеки здравноосигурен има право да смени личния си лекар. Прехвърлянето при нов общопрактикуващ медик става чрез попълване на формуляр, който може да бъде намерен в секция „Вие питате“ на сайта на Националната здравноосигурителна каса. В регистрационната форма се вписват личните данни на пациента, както и тези на предишния лекар.

Продължава...
 
Наблюдателна комисия ще подпомага ресоциализацията на затворниците
11 December 2017

Седемчленна наблюдателна комисия в Община Исперих ще подпомага работата по ресоциализация на лишените от свобода, решиха на последното си заседание местните съветници. Председател на новия орган е председателят на ОбС Даниел Димитров, а функцията на секретар ще изпълнява общински служител.

Продължава...
 
Разградчани направиха благотворителен базар за тригодишно дете от Шумен
11 December 2017

Благотворителен базар в подкрепа на тригодишния Калоян Пенчев Казаков – Коки, от Шумен и неговото семейство се проведе в Разград пред Общинския културен център. Коки е средното дете в семейството. Ето какво споделя майката Наталия Казакова в социалната мрежа: „От будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни забелязва, седеше и си играеше само с етикети на дрехите или пълзеше напред-назад без цел.

Продължава...
 
Бай Бехчет издирва непознат мъж, помогнал му след катастрофа
11 December 2017

С молба за съдействие дойде вчера в редакцията на „Екип 7“ дългогодишният стопанин на разградския зоокът Бехчет Али.

Преди две седмици повелителят на лъвовете станал участник в катастрофа, при която, за радост, никой не пострадал. Той самият обаче си навлякъл главоболия с полицията.

Продължава...
 
Млади репортери посетиха редакцията на „Екип7“
11 December 2017

Младите репортери от клуб „Наблюдател“ към ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ в Разград научиха как се списва вестник при посещението си в редакцията на „Екип 7“.

Бъдещите журналисти бяха посрещнати от главния редактор на регионалното издание Митко Ханчев, който им разказа за основаването на медията преди 25 години и нейното развитие през годините.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 13310