Търсене

Начало Новини
Новини
Никола Николов ремонтира предизборно улици в Ясеновец
24 March 2017

Инфраструктурни измерения доби предизборната битка за Ясеновец. Докато в съседни региони при спецакция беше разбита схема за раздаване на хранителни стоки на гласоподаватели от една от политическите партии, в едно от най-големите разградски села в името на вота беше предприет частен ремонт на улици.

Продължава...
 
Пристигнаха първите автобуси от Турция
24 March 2017

Вчера се оказа, че автобусите с потенциални гласоподаватели, идващи от южната ни съседка, не са мит, а реалност.

В предобедните часове на Автогара Разград паркираха четири големи автобуса с турска регистрация.

Продължава...
 
Над 223 000 лева ще струват изборите в Лудогорието
24 March 2017

Над 223 000 лева ще бъдат похарчени за организационно-техническа подготовка /ОТП/ за предсрочните парламентарни избори в 18 МИР – Разград и възнаграждения на пряко ангажираните в тях. Тук не са включени разходите за отпечатване на бюлетините и стойността на останалите консумативи. Така че крайната сума вероятно ще е около четвърт милион лева.

Продължава...
 
Благотворителен концерт и базар по случай Деня на социалния работник
24 March 2017

„Работа на хора с големи сърца“ – така определи дейността на социалния работник кметът на Община Разград д-р Валентин Василев в своето приветствие преди концерта, посветен на Световния ден на социалния работник, който се проведе във вторник, 21 март, в Общински културен център. Изтъкнато бе, че на територията на общината функционират 16 социални услуги, в които работят 236 лица, предоставящи комплекс от услуги и дейности на 1276 потребители от различни целеви групи.

Продължава...
 
Хора с увреждания гостуваха на РУ „Полиция“ - Разград
24 March 2017

На 22 март, като част от съвместни инициативи между социалните служби на територията на Община Разград и други организации и институции за популяризиране на професията „социален работник“, потребители от Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания в село Просторно посетиха Районно управление „Полиция“ - Разград.

Продължава...
 
За поредна година разградските съдии са отличници в апелативния район
24 March 2017

Изключително висока оценка получиха за поредна година от председателя на Апелативен съд-Варна Ванухи Аракелян магистратите от Окръжен съд-Разград.

Въпрос на класа и на стандарт е това, което показват като резултати колегите тук. Макар че щатът им отново бе съкратен, а съществуващият е непопълнен и те са първи по натовареност в Апелативен район, цифрите са впечатляващи.

Продължава...
 
По искане на прокуратурата съдът задържа трима телефонни измамници
24 March 2017

По искане на Районната прокуратура в Разград съдът наложи мерки за неотклонение „задържане под стража“ на трима телефонни измамници.

21-годишният Серкан А. от Разград, 25-годишният Светльо Г. от шуменското село Борци и 44-годишният Антон М. от Лозница бяха арестувани от криминалисти на ОД на МВР-Разград в края на миналата седмица.

Продължава...
 
Година след като влезе в съда дело №2 срещу д-р Мичев най-после тръгна
24 March 2017

Почти година след като влезе в Районен съд-Разград, делото срещу хирурга д-р Бранимир Мичев, в което той е подсъдим за присвояване и измами на пациенти, най-после тръгна.

Според прокуратурата от 11 февруари 2014 година до 24 април 2014 година в Разград в условията на продължавано престъпление лекарят противозаконно е присвоил чужди движими вещи – 55 флакона от препарата „Таргоцид 400“, които владеел и пазел.

Продължава...
 
По-леко наказание дадоха окръжните съдии на синдик, присвоил близо 150 000 лева
24 March 2017

От ефективна в условна беше изменена присъдата на 50-годишен мъж от Попово, който е подсъдим за това, че е присвоил близо 150 000 лева от две фирми в несъстоятелност, на които е бил назначен за синдик.

В края на миналата година Пламен Кирилов Пенчев беше осъден на шест години лишаване от свобода, като Исперихски районен съд намали наказанието му с една трета до 4 години, тъй като делото се гледа по съкратения ред.

Продължава...
 
Отбелязаха 10 години от създаването на клуб „Театрали“
24 March 2017

Със сонети, стихотворения и класически изпълнения на пиано отбелязаха десетгодишния юбилей от създаването на училищния клуб „Театрали“ към ППМГ „Акад. Никола Обрешков“. По време на събитието в Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ водещите припомниха как през далечната 2007 година математици и биолози поставят откъс от „Тартюф“ на Молиер.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 11932