Търсене

Начало Новини
Новини
Европейска звезда на баскетбола пристига в Разград
14 June 2019

Супер звездата на баскетбола Александър Везенков пристига в Разград утре специално заради младите таланти от „Вълци - Разград“.

Алекс и баща му, изпълнителният директор на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта на „Лукойл-България“ Сашо Везенков, ще са гости на последния за състезателната година вътрешен турнир на клуба.

Продължава...
 
Змии плъзнаха от дерето до високите блокове в Разград
14 June 2019

Огромна змия изпълзя на тротоара под светофарите до високите блокове в Разград.

Избуялата трева по дерето, минаващо край пътя, както и около самото кръстовище, напомня на пейзаж от екваториална джунгла и появата на влечугите е нещо съвсем естествено.

Продължава...
 
Шефът на „Борба с наркотрафика“ на Летище София изнесе лекция в Разград
14 June 2019

Началникът отдел „Борба с наркотрафика“ на Митница Аерогара София гостува в сряда в Разград по покана на Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център към него.

В залата на местния парламент Стефан Бакалов и неговият екип проведоха информационна среща с родители, директори, психолози, педагогически съветници от училища и представители на различни институции.

Продължава...
 
Асфалтираха в Киченица за 80 000 лв., продължава ремонтът на улици и в останалите села
14 June 2019

Вчера кметът на община Разград Валентин Василев провериха как върви асфалтирането на улиците в село Киченица. Общата сума за асфалтиране е 80 000 лв. и се очаква дейностите там да приключат днес, съобщиха от администрацията

Предните дни техника подготви участъците в село Просторно, където ще бъдат рехабилитирани улици на стойност 50 000 лв. Очаква се асфалтирането там да започне също днес.

Продължава...
 
Контейнер за смет смърди под прозорците на семейство
14 June 2019

Дребен на пръв поглед, но много смрадлив проблем трови от години ежедневието на разградско семейство.

Селяйдин Рамизов и съпругата му живеят в чужбина, а в летните месеци се прибират в къщата си на ул. „Гео Милев“ 20. И всеки път с идването си си припомнят защо са избрали Западна Европа пред това да останат у нас – защото тук оправия няма.

Продължава...
 
Някогашна улица в Исперих се превърна в сметище
14 June 2019

Между бившето хандбално игрище и „Зърнени храни“ в Исперих има една улица, която някога беше позната като „Първата“. Сега хората казват, че е улица „Необитаема“. По нея вече няма движение, нито на превозни средства, нито на пешеходци.

Продължава...
 
Танцьори от „Феникс“ спечелиха стипендии за обучение в Италия
14 June 2019

Истински фурор беляза участието на ТФ „Феникс“ към ЦПЛР - Център за работа с деца в XIV Международен танцов фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково.

Събитието, което има конкурсен характер, се проведе от 7 до 9 юни, а по време на него бяха определени най-добрите участници в танцовите стилове: балет, съвременни танци, етно, фолклор, мажоретки, улични танци и брейк.

Продължава...
 
Начинаещ художник спечели половин дузина награди за година
14 June 2019

Младият талант Нури Сезгин Нури от ЦПЛР-ЦУТНТ в Разград спечели няколко награди през изминалите седмици.

Той взе първа награда от Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол, трето място и бронзов медал от Националния конкурс в София „Вълшебният свят на Ангел Каралийчев“, поощрителна награда от Националния конкурс в Ловеч „Детство мое - реално и вълшебно“.

Продължава...
 
БЧК призовава гражданите на Разград да станат кръводарители
14 June 2019

Има състояния, при които не може да се спаси и поддържа животът без преливането на кръв или кръвни продукти.

Единственият източник на кръв е човекът - кръводарител.

Приканваме всички наши съграждани да дарят кръв от 9 до 12 часа днес, 14 юни, в кръвния център на областната болница.

Продължава...
 
Глобяват Община Разград с близо 540 000 лева
12 June 2019

Санкции за близо 540 000 лева наложи на Община Разград заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Деница Николова, която е и ръководител на управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Глобите са за установени нарушения при провеждането на процедурите за избор на изпълнители на дейности, свързани с реализацията на проектите „Паркоустрояване на зелените площи в кв. „Орел“, град Разград“ и „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на град Разград“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 16173