Търсене

Начало Новини
Новини
Разградските мотористи протестираха пред съда
22 August 2016

В края на миналата седмица рокерите от два разградски клуба „Лудогорски братя“ и NIGHT RIDERS /„Нощни ездачи“/ се събраха на протест пред сградата на Окръжния съд.

Акцията бе знак на солидарност с протестите на рокерските клубове от цялата страна. Недоволство на мотористите, изразявано с различни акции през последната седмица, е свързано с решението на съдия Недялка Николова от Софийския окръжен съд, която освободи под домашен арест турския гражданин Фарук Бекташ.

Продължава...
 
Взеха проби от язовир „Пчелина“ по сигнал за замърсяване
22 August 2016

Служители на Регионалната инспекция по околната среда и водите -Русе, Басейнова дирекция „Дунавски район“, община Разград, Изпълнителната агенция „Рибарство и аквакултури“ и „Водоснабдяване Дунав“ извършиха в петък съвместна проверка на язовир „Пчелин 1“ по сигнал за замърсяване.

Гражданин подал информация до екоинспекцията, че водоемът е оцветен в наситено зелено от гъста консистенция с неясен произход.

Продължава...
 
Работи ли изобщо телефон 112 и кому е нужен той?
22 August 2016

Работи ли изобщо телефон 112 и кому е нужен той? Вероятно тези въпроси за повечето от вас са риторични, защото също както на мен ви се е налагало да наберете „единния номер за спешни повиквания“ и след това да съжалите, че сте го направили.

Продължава...
 
155 решения приел местният парламент в Разград
22 August 2016

155 решения е приел общинският съвет в Разград от началото на мандата - 6 ноември 2015 година до 30 юни, пише в отчета на председателя Надежда Радославова. През тези осем месеца местният парламент е провел 12 заседания, от които 9 редовни, 2 тържествени и 1 извънредно.

Продължава...
 
И новата власт в Разград държи на побратима Орел
22 August 2016

Опасенията, които се появиха в някои среди, че новото ръководство на Разград ще неглижира дългогодишното партньорство в руския град Орел се оказаха безпочвени, става ясно от сключеното наскоро ново петгодишно споразумение за сътрудничество между "побратимите". Повод за съмнения беше фактът, че за първи път на Панаира на киселото мляко не дойде делегация от Русия.

Продължава...
 
Млад мъж се обеси на мост в центъра на Разград
22 August 2016

30-годишен мъж се обеси в нощта срещу събота на малкото мостче над Бели Лом в центъра на Разград, срещу Общинска банка. По-точно тялото е провесено на тръбата, която минава под мостчето откъм страната на Панчоолу моста.

Тялото е забелязано около 7-7.30 часа в събота от минувачи и от служители на „Паркстрой“, идващи да работят по прочистването на реката от храсти и дървета.

Продължава...
 
Шофьорка се обърна по таван край Стражец
22 August 2016

„Пежо 206“ катастрофира тежко по пътя от Стражец към Разград. Инцидентът стана малко след 14.00 часа в петък, а за него на службите сигнализира екип на аварийно-спасителния отряд, който на връщане от друго произшествие видял обърната по таван кола.

Продължава...
 
Строителните саги на исперихчанина Валери Петков продължават
22 August 2016

Провокирани от отговора на главния архитект на Исперих Милен Йоцов по повод публикацията за опасните строежи в общинския град и от раздразнението му от това, че сме намесили Валери Петков, който „спечелил“ делото срещу съседа си за „някакви си мижави 3.50 кв.м.“, решихме да проверим как се е развил въпросния случай.

Продължава...
 
Сметките за парно вече се плащат и на касите на Изипей
22 August 2016

От няколко дни абонатите на "Топлофикация -Разград" ЕАД вече имат възможност да заплащат сметките си за парно и на касите на Изипей АД /Easypay/, които в Разград са 25, съобщи Полина Георгиева - директор "Продажби" в дружеството. Тя уточни, че по този начин се плаща само общата сума на задължението. Частично или разсрочено плащане се извършва само на касите на "Топлофикация" на ул. "Трапезица" 2.

Продължава...
 
Сменят ръководството на "Общински пазари - Разград"
18 August 2016

От 7 септември "Общински пазари - Разград" ЕАД ще има ново ръководство. Това става ясно от докладната записка на председателя на комисията по управление на общинската собственост в местния парламент Наско Анастасов, която ще се разглежда на сесията на 30 август. В нея се предлага освобождаване на досегашния Съвет на директорите на дружеството със 100% общинско участие в състав: Деяна Колева /изпълнителен директор/, Любомир Райчев и Метин Мутиш, поради изтичане на мандата им.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 10886