Търсене

Начало Новини
Новини
Бизнесмен от Търговище купи хотел "Разград"
19 December 2014

Хотел „Разград“ от сряда вече има нов собственик, научи „Екип 7“.

Продажбата на емблематичната сграда е станала факт след пряко договаряне между синдика на обявената в несъстоятелност „Диана тур“ Димитър Богданов и кандидат-купувачи, проявили интерес към офертата.

Продължава...
 
Д-р Гечо ЖЕКОВ: Направеното в болницата е с пари отпреди 2013 година
19 December 2014

Стабилизиране на финансовото състояние на болницата, привличане на нови лекари, преструктурирането на сградния фонд, въвеждане на изхранване на пациентите, увеличаване на заплатите с 5% и редовното им изплащане, закупуване на нова медицинска апаратура.

Това са основните акценти в отчета за 2014 година на изпълнителния директор на МБАЛ "Св.Иван Рилски" в Разград д-р Гечо Жеков, който той направи пред представители на медиите.

Продължава...
 
Готвят бартерна сделка с трите лъвчета
19 December 2014

Провалиха се и двата търга за продажбата на трите мъжки лъвчета от разградския зоокът. На

насрочените публични продажби с тайно наддаване на 16 и 18 декември не се яви нито един кандидат-купувач. Преди това интерес към придобиване на животните бяха проявили цирк "Балкански" и Софийският цирк. Вторият дори закупи необходимата документация за участие, която обаче не е подадена.

Продължава...
 
Отмениха присъдата на кмета на Исперих, делото тръгва отново
19 December 2014

Делото срещу кмета на Исперих Бейсим Басри, в което той бе обвиняем за опит за убийство на длъжностно лице, ще се разглежда повторно. Това реши състав на Варненски апелативен съд, пред който и прокуратурата, и обвиняемият обжалваха присъдата, постановена от Окръжен съд-Разград на 1 април тази година.

Продължава...
 
80 творби участваха в конкурс за новогодишна картичка
19 December 2014

80 творби участваха в конкурса „Весела Нова година“ за изработка на картички с подръчни средства и материали, обявен от Народно читалище „Делиорман 2014“.

Това съобщи председателят на новоучредената културна институция Хабибе Расим. В сряда тя откри изложбата от картички, подредена в Детския отдел на Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“.

Продължава...
 
Възпитаниците на Галина Героева изнесоха коледен концерт
19 December 2014

Възпитаниците на Галина Героева изнесоха Коледен клавирен концерт, който се проведе в сряда в Музикалния дом в Разград. Своите умения показаха най-малките пианисти от ЦДГ „Зорница“ и вече утвърдените инструменталисти на Музикалната школа „Илия Бърнев“ към Народно читалище „Развитие 1869“.

Продължава...
 
Делото за зверската катастрофа край Гецово влезе в съда
19 December 2014

Два месеца след като близо 100 души протестираха пред прокуратурата в Разград с искане за по-бързо внасяне на обвинение срещу 18-годишния Мехмед Топалов от Езерче, делото влезе в съда.

Първото заседание по процеса за тежката катастрофа край Гецово, в която загинаха двама младежи, беше насрочено за сряда. Ход обаче не беше даден заради недоразумение по въпроса кой ще води защитата на близките на жертвите.

Продължава...
 
Иван Красимиров – „Ученик на годината“ на Механото
19 December 2014

Десетокласникът Иван Красимиров стана носител на приза „Ученик на годината“ на ПТГ „Шандор Петьофи“. Той получи престижното отличие на тържествена церемония от директора на гимназията инж. Георги Обретенов.

След гласуване наградата „Любим учител на годината“ получи преподавателката по физика и астрономия Галя Владова.

Продължава...
 
Четири фирми искат да изградят видеонаблюдение на Бизнес зона "Перистър"
19 December 2014

 

Четири охранителни фирми желаят да инсталират система за видеонаблюдение на територията на Бизнес зона "Перистър" - първи етап. Това стана ясно по време на вчерашното отваряне на ценовите оферти на участниците в обществената поръчка с прогнозна стойност 21 667 лева без ДДС, чийто възложител е община Разград.

Продължава...
 
Болен малчуган се бори за по-добра съдба
19 December 2014

Отново наближават празници! Но всичко е толкова различно. Някога Коледа носеше топлина и надежда, прошка и доброта, смисъл за бъдещето. Сега хората, прегърбени от проблеми, задушаващи се от трудния живот, нямат силата дори да се усмихнат.. Да, Коледа е! Но по нищо не личи.. Отчаяни сме! Ограбени са душите ни от красивия и лъскав свят, който за съжаление е прекалено скъп..

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 8210