Търсене

Начало Новини
Новини
Френският „Канал +“ снима филм за Разград и „Лудогорец“
26 September 2016

Екип на френската спортна телевизия „Канал +“ снима филм в Разград за българския шампион „Лудогорец“. Чуждестранните журналисти пристигнаха в града броени дни преди Орлите да се изправят срещу футболистите от „Пари Сен Жермен“ в двубоя от груповата фаза на Шампионска лига.

Продължава...
 
За първи път пътуващо автокино идва в Разград
26 September 2016

За първи път любителите на седмото изкуство в Разград ще имат възможност да гледат, настанени удобно в колите си, три от най-новите български филми. Това ще се случи днес на платения паркинг срещу средношколските общежития в града, където ще бъде ситуирано пътуващото автокино.

Продължава...
 
Хранят първокласници със закуски с неизвестно съдържание и срок
26 September 2016

Със закуски, пакетирани в найлоново пликче, но без всякакъв етикет, хранят първолаците в ОУ „Н.Й.Вапцаров“ в Разград. За това алармираха редакцията на „Екип 7“ разтревожени майки, които пожелаха да запазят анонимност, за да предпазят децата си.

Донесоха част от тестените изделия, които учениците са получили миналата седмица, за да се уверим в твърденията им – запечатани в прозрачни пакети кифла и шопска закуска.

Продължава...
 
Разрязаха с флекс пейките до квартални гаражи, които събират пияници
26 September 2016

Редовните клиенти на двата гаража под блока на улица „Бели Лом“ 51 в Разград намериха на парчета пейките, на които всяка сутрин и вечер се черпят с бира, ракия и водка.

Дървените седалки са не просто потрошени, а са разрязани с флекс и лесно може да се предположи, че става дума за наказателна акция от страна на живеещите в района, които отдавна са пропищели от пиянските сбирки под прозорците си.

Продължава...
 
Изложба на 140 ордени и медали за Деня на независимостта
26 September 2016

Експозиция от 140 ордени и медали от Освобождението до края на XX век беше открита навръх Деня на независимостта в Разград. Изложбата под наслов „За честта и славата на България“ беше подредена в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“.


Продължава...
 
Руши се подпорната стена на парка в Разград
26 September 2016

Повече от година подпорната стена на градския парк, граничеща с улица "Гаврил Кръстевич" се руши и никой не взема мерки. Трябва ли да падне цялата, за да се самосезират от общината и от дъщерното й предприятие "Паркстрой"?

Продължава...
 
Дариха четири картини на художествената галерия
26 September 2016

С четири нови маслени платна е обогатен фондът на Художествената галерия „Проф. Илия Петров“ в Разград, съобщи директорът на културната институция Тодор Тодоров. Картините бяха експонирани в една от изложбените зали на галерията в рамките на Европейските дни на културното наследство, за да станат достояние на широката публика.

Продължава...
 
Проекти за близо 3 000 000 лева ще подпомогне „МИГ Завет-Кубрат“
26 September 2016

Проект на СНЦ „МИГ Завет-Кубрат“ за 2 933 700 лева одобри Министерството на земеделието и храните. Финансовият ресурс е за реализирането на Стратегията за водено от общностите местно развитие на Сдружението, която включва мерки за подобряване на социално-икономическата ситуация в 24 населени места на територията на двете общини.

977 900 лева допълнително ще бъдат отпуснати за текущи разходи по изпълнението на стратегията.

Продължава...
 
Исперихски бизнесмен изобрети машина за бране на сливи
26 September 2016

Собственикът на фирма "Агро Груп - 70" - Исперих Шенол Реджеб Ибрахим изобрети машина за друсане и бране на сливи. Идеята му хрумнала сред като години наред седемчленното му семейство прибирало реколтата от 10-декаровата овощна градина в землището на село Лудогорци в продължение на около две седмици.

Продължава...
 
Почва санирането на първите два блока в Разград
21 September 2016

Вчера областният управител Манол Кившанов и кметът Валентин Василев официално дадоха старт на санирането на първите два жилищни блока в Разград по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 11019