Търсене

Начало Новини
Новини
Жена забрави телефона си в книжарница, оттам я издириха, за да й го върнат
24 March 2017

Жена забрави телефона си на щанд в книжарница „Атлас“ в Разград, въпреки че GSM-ът имал парола, работещите там проявили находчивост и успели да се свържат с нейна приятелка, за да й го върнат.

 

Миналата седмица Дарина Вълчева отишла да направи копия на няколко документа при фотографа Антон Анастасов, който предлага копирни услуги в книжарницата.

Продължава...
 
Студенти от Разград участваха във форума „Дни на кариерата“
24 March 2017

Студенти от Филиал – Разград участваха във форума „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“, който се проведе в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Това е най-голямото кариерно изложение в България, което дава възможност на младите хора да се срещнат с работодатели от национални и международни компании.

Продължава...
 
Ученици от ПГИ „Р. Шуман“ влязоха в дебрите на данъците и осигуровките
24 March 2017

С презентации на данъчно-осигурителни теми, изнесени от ученици от ХІ а клас на ПГ по икономика „Р. Шуман“ в Разград приключи първата фаза на проекта „Твоят час“, който е съвместна инициативана гимназията и местния офис на НАП.

Продължава...
 
Куп медали за ученици от СУ „Христо Ботев“ от математически турнир
24 March 2017

Златни, сребърни и бронзови медали завоюваха възпитаниците на Средно училище „Христо Ботев“ в Разград от Международния турнир „Математика без граници“. Това разказа главният учител Лидия Ганева, която се занимава с организацията на състезанието на училищно ниво. Тя заяви, че техни възпитаници участват за трета поредна година в турнира, който се провежда в три дистанционни кръга – есенен, зимен и пролетен.

Продължава...
 
Медийният сътрудник на Гюнай Хюсмен си купи дял от вестник „Гледища“
22 March 2017

Медийният сътрудник на Гюнай Хюсмен в парламента си купи близо една трета от Дружеството с ограничена отговорност „Гледища Прима“, което издава разградския вестник „Гледища“.

39-годишната софиянка Красимира Христова Кунчева се е сдобила с 33.2% от капитала му.

Продължава...
 
Бившият окръжен прокурор Огнян Дамянов е първият номиниран за изборен член на ВСС
22 March 2017

Доскорошният административен ръководител на Окръжната прокуратура в Разград прокурор Огнян Дамянов е номиниран за изборен член на Висшия съдебен съвет от квотата на прокурорите. Предложението за Дамянов е първото депозирано в деловодството на Висшия съдебен съвет. То е направено от прокурорите от съдебните райони Разград, Търговище и Силистра, съобщи пресцентърът на Висшият съдебен съвет.

Продължава...
 
С близо 1 500 000 лева ще санират още два блока в Исперих
22 March 2017

Община Исперих търси изпълнители за проектиране, строителство и авторски надзор по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Предмет на поръчката е санирането на два жилищни блока - №4 и №7 в жк „Васил Априлов“.

Нейната обща прогнозна стойност е 1 460 160 лева без ДДС.

Продължава...
 
Отбелязаха Деня на социалния работник в Разград
22 March 2017

С редица обществени и културни прояви в Разград отбелязаха Световния ден на социалната работа и на социалния работник. Едно от първите събития в програмата беше благотворителна – изложба базар с изделия, изработени от потребители на социалните услуги. На щандове, разположени пред Общинския културен център, вчера се продаваха великденски сувенири и картички, играчки, плетива, кошнички от шишарки и кулинарни изкушения.

Продължава...
 
Две дами са новите попълнения в Окръжна прокуратура – Разград
22 March 2017

Две дами ще попълнят щата на Окръжна прокуратура – Разград, след като са получили почти отлични общи оценки на конкурса за повишаване в длъжност и преместване. Това става ясно от публикувано на страницата на Висшия съдебен съвет класиране на кандидатите за обявените две свободни места в институцията.

Продължава...
 
Засякоха шофьор, извършвал нелегални международни превози
22 March 2017

Шофьор, който е извършвал нелегални международни превози, беше засечен при съвместна акция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и областен отдел „Автомобилна администрация“-Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 20 от 11932