Търсене

Начало Новини
Новини
826 съкратени от професията „социално слаб“
11 January 2008

826-ма спират да живеят на гърба на държавата и да чакат на социални помощи. Съгласно промените в закона за социално подпомагане, от ежемесечни пари се лишават всички, които са ги получавали година и половина без прекъсване.
Още през лятото дирекциите „Социално подпомагане“ и „Бюро по труда“ са провели консултации с хората, отпадащи от подпомагане, и са им предложили работа. В резултат на срещите 279 човека за включени в програми, мерки, ограмотителни или обучителни курсове.
 

Продължава...
 
Кандидат-съветник от Лозница и дама от БСП-Исперих били агенти на ДС
11 January 2008

Още двама неуспели на последните местни избори кандидати за общински съветници в Разградско са сътрудничили на Държавна сигурност. Имената им бяха публикувани във вторник, 08.01.2008 г., в Решение №21 на Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на Българската народна армия.
 

Продължава...
 
Разградски деца – в циркова трупа, в клипове, в продукции
11 January 2008

Разградски деца влизат в трупата на първия в страната национален детски цирк. Това е една от идеите на сдружение с нестопанска цел „Поощряване и подпомагане на деца таланти „Вега“.
 

Продължава...
 
Стартира кандидатстването по три отворени схеми за финансиране от ЕС
11 January 2008

По инициатива на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ и със съдействието на Областната администрация, в Разград се проведе информационен ден по първите отворени схеми на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. Проявата бе част от кампанията, насочена към потенциалните бенефициенти от Северен район за планиране, включващ областите Русе, Силистра, Разград, Велико Търново и Габрово.

Продължава...
 
Плащаме местните данъци и такси от началото на март
11 January 2008

И тази Нова година дойде. Все още се поздравяваме по улиците и си пожелаваме тя да донесе само хубави неща. Каквото и да ни се случи през високосната 2008-ма обаче, едно е сигурно – пак ни чакат данъци и колкото да не ни е присърце да ги плащаме – длъжни сме.
 

Продължава...
 
Дете с менингит в Разград
11 January 2008

Едно дете от Разград лекува менингит в инфекциозното отделение на областната болница. Иначе здравото хлапе играло на воля по пързалките в събота, а в неделя дигнало температура над 39 градуса, придружена с повръщане.
 

Продължава...
 
Шефът на ОДП-Разград Кръстю Сотиров се разграничи от действията на Димов
11 January 2008

В сряда директорът на ОД “Полиция“ - Разград комисар Кръстю Сотиров свика дългоочаквания брифинг по повод скандала с разработката на „Будимир Куйович“.
Изявлението си той даде един месец и осем дни, след като в медиите беше изнесена първата неофициална информация за скандала. И седмица, след като стана ясно, че шест души от разградската дирекция са с дисциплинарни наказания, в това число и самият Сотиров.
 

Продължава...
 
Истината за Куйович става ужасно смущаваща
09 January 2008

Назаем от "Нова телевизия"

Г. Коритаров: В събота, в едно кратко интервю пред вестник “Труд”, главният прокурор Борис Велчев анонсира, че е възможно срещу вас да бъде повдигнато обвинение за разгласяване на оперативна информация. Не поемате ли твърде много рискове?
 

Продължава...
 
И аптеките в Разградско затворили за час
09 January 2008

Двайсетина аптеки в областта затвориха за час вчера по обяд в отговор на призива на Българския фармацевтичен съюз за национален протест, каза шефката на регионалната структура на фармацевтите Румяна Ковачева. В центъра на Разград малките аптеки продължаваха да работят.
 

Продължава...
 
Смразяващи новини от "Топлофикация" - сметки по над 500 лв. за декември
09 January 2008

Шоков скок на сметките за парно за декември отчитат в „Топлофикация Разград“ ЕАД.В сравнение с ноември сумите, които имат да плащат сега абонатите на дружеството, са средно с 49% по-високи, съобщи изпълнителният директор на дружеството инж. Свилен Маринов.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1311 1312 1313 1314 1315 Следваща > Последна >>

Резултати 13131 - 13140 от 13149