Търсене

Начало Новини
Новини
Община Кубрат започва дела заради съмнителния договор за сметосъбиране
14 February 2018

В изключително тежка и сложна ситуация бе поставена община Кубрат, след като Окръжният съд в Разград разпореди срещу нея да бъдат издадени изпълнителни листи на обща стойност над 1 200 000 лева. Парите са присъдени в полза на варненското дружество „Еко 2015“, което е изпълнител по договора за сметосъбиране, извозване и депониране на твърди битови отпадъци от територията на община Кубрат до Регионалното депо в Разград.

Продължава...
 
Изнесена билетна каса си монтира ФК "Лудогорец"
14 February 2018

Само за няколко дни до тротоара по ул. "Васил Левски" в Разград в близост до т.нар. Опасен завой беше монтиран, циментиран, топлоизолиран и електрозахранен фургон.

Лицевата му част откъм улицата е разделена на няколко обособени с парапети зони, наподобяваща билетна каса.

Продължава...
 
Община Разград улеснява с нова услуга плащането на данъци и такси
14 February 2018

Кметът д-р Валентин Василев и Илия Илиев - ръководителя на Областна пощенска станция, като пълномощник на „Български пощи“, договориха нова услуга, свързана с плащането на местните данъци и такси, която ще улесни жителите на Разград.

Продължава...
 
Областният управител и кметът на Разград се срещнаха с пчеларски лидери
14 February 2018

В понеделник областният управител Гюнай Хюсмен се срещна с представители на пчеларските организации в региона. Председателят на Областния пчеларски съюз „Лудогорска пчела“ Славейко Рашев и председателят на градското сдружение „Липа“-Разград Николай Петков предложиха на губернатора да организира работна среща за обсъждане на мерките за опазване на пчелите и пчелните семейства от отравяне и начините за провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекциозни дейности.

Продължава...
 
Безработни се учиха на микрофинансиране за стартиращи фирми
14 February 2018

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) и Дирекция „Бюро по труда – Разград проведоха съвместна среща с безработни лица от града. Събитието на тема „Микрофинансиране на стартиращи предприятия” се състоя в офиса на ОИЦ, на бул. „България” №34.

Продължава...
 
Кой съветва депутатите ни в парламента?
14 February 2018

409 души имат пропуск за парламента като нещатни сътрудници на депутати, парламентарни групи или комисии към 44-то Народно събрание.

Според правилника всеки народен избраник има право на двама сътрудници, някои обаче не са възползвали от тази възможност и нямат по нито един.

Продължава...
 
Всички хотели в Разградско – reserve за мача „Лудогорец“ - „Милан“
12 February 2018

Предстоящото гостуване на италианския футболен гранд „Милан“ в Разград на 15 февруари със сигурност ще даде отражение и в други сфери на живота освен в спорта.

Търговци, ресторантьори и хотелиери се готвят за голямото събитие.

Всички хотели, семейни къщи и други места за настаняване в Разградска област са резервирани за дните около футболната среща от 1/16-финалите на Лига Европа между „Лудогорец“ и „Милан“.

Продължава...
 
Днес градският часовник в Разград пак започва да отброява времето
12 February 2018

След като преди година и половина градският часовник в Разград спря да отброява времето, сега той започва нов живот. В петък майсторът реставратор от София Георги Милчев донесе ремонтираните и новоизработените части на механизма и започна да ги сглобява.

Пред журналисти той заяви, че ремонтът е продължил по-дълго той като умишлено е избрал по-трудния вариант за да се запази автентичния механизъм.

Продължава...
 
Ще строят три социални обекта в Разград за деца в неравностойно положение
12 February 2018

Община Разград обяви обществена поръчка за проектиране, строителство и авторски надзор на три социални обекта за деца в неравностойно положение. Бъдещите обекти за социални услуги са: Дневен център за деца с увреждания, който ще бъде в Центъра за настаняване от семеен тип в жк "Орел";

Продължава...
 
Шофьорка блъсна две пешеходки в Побит камък
12 February 2018

Две възрастни пешеходки пострадаха при пътнотранспортно произшествие в Побит камък в петък сутринта.

Около 10.00 часа „Фолксваген Поло“, управляван от 47-годишната Р.И. от селото, при движение на заден ход ударил 78-годишната В.С. и 80-годишната П.М.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 13636