Търсене

Начало Новини
Новини
Набират 800 работници за бране на ягоди в Испания
11 December 2017

800 кандидати за бране на ягоди търси испански кооператив на производители на плода от провинция Уелва, съобщават от Агенцията по заетостта.

За работата могат да кандидатстват само жени, на възраст от 25 до 40 години, които имат опит в селскостопанска работа. Те трябва да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

Продължава...
 
Сменяме личния си лекар до края на декември
11 December 2017

До края на декември всеки здравноосигурен има право да смени личния си лекар. Прехвърлянето при нов общопрактикуващ медик става чрез попълване на формуляр, който може да бъде намерен в секция „Вие питате“ на сайта на Националната здравноосигурителна каса. В регистрационната форма се вписват личните данни на пациента, както и тези на предишния лекар.

Продължава...
 
Наблюдателна комисия ще подпомага ресоциализацията на затворниците
11 December 2017

Седемчленна наблюдателна комисия в Община Исперих ще подпомага работата по ресоциализация на лишените от свобода, решиха на последното си заседание местните съветници. Председател на новия орган е председателят на ОбС Даниел Димитров, а функцията на секретар ще изпълнява общински служител.

Продължава...
 
Разградчани направиха благотворителен базар за тригодишно дете от Шумен
11 December 2017

Благотворителен базар в подкрепа на тригодишния Калоян Пенчев Казаков – Коки, от Шумен и неговото семейство се проведе в Разград пред Общинския културен център. Коки е средното дете в семейството. Ето какво споделя майката Наталия Казакова в социалната мрежа: „От будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни забелязва, седеше и си играеше само с етикети на дрехите или пълзеше напред-назад без цел.

Продължава...
 
Бай Бехчет издирва непознат мъж, помогнал му след катастрофа
11 December 2017

С молба за съдействие дойде вчера в редакцията на „Екип 7“ дългогодишният стопанин на разградския зоокът Бехчет Али.

Преди две седмици повелителят на лъвовете станал участник в катастрофа, при която, за радост, никой не пострадал. Той самият обаче си навлякъл главоболия с полицията.

Продължава...
 
Млади репортери посетиха редакцията на „Екип7“
11 December 2017

Младите репортери от клуб „Наблюдател“ към ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ в Разград научиха как се списва вестник при посещението си в редакцията на „Екип 7“.

Бъдещите журналисти бяха посрещнати от главния редактор на регионалното издание Митко Ханчев, който им разказа за основаването на медията преди 25 години и нейното развитие през годините.

Продължава...
 
Нова порция уволнения в Община Разград
07 December 2017

Случайно или не, но ден след заседанието на Общинския съвет в Разград, на което беше сменен председателят, кметът Валентин Василев е предприел действия за освобождаването на четирима служители.

Продължава...
 
Д-р Камелия Станева с пети мандат като директор на Здравната каса
07 December 2017

Д-р Камелия Станева спечели пети мандат като директор на Районната здравноосигурителна каса в Разград. Тя беше обявена за победител в конкурса за ръководната длъжност и вчера беше в столицата, за да подпише трудовия си договор.

Продължава...
 
Най-малките пациенти украсиха коледната елха в болницата
07 December 2017

До магията на Коледа се докоснаха най-малките пациенти на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград, които украсиха елхата във фоайето на лечебното заведение.

В духа на предстоящото Рождество Христово осем дечица преобразиха зеленото дръвче с цветни играчки и гирлянди с помощта на техните родители и медицинските сестри от отделението по педиатрия.

Продължава...
 
Деца от ОУ "И.Тургенев" пуснаха писма до Дядо Коледа
07 December 2017

По инициатива на "Български пощи" вчера във фоайето на централния клон на институцията в Разград се проведе предпразнично тържество с първокласници от ОУ "Иван Тургенев". Десетките гостенчета бяха посрещнати от Снежанка, а малко по-късно се появи и самият Дядо Коледа, пред когато те изпяха няколко песнички.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 13326