Търсене

Начало Новини
Новини
Пиян шофьор с дрога в колата опита да избяга от полицията
22 March 2017

28-годишен мъж от град Исперих опита да осуети полицейска проверка в понеделник около 22.30 часа. Управляваният от него „Опел Корса“ трябвало до спре до входа на градския парк в града след подаден сигнал от полицейски патрул. Вместо това обаче водачът И.И. обърнал посоката на движение, за да избегне проверката.

Продължава...
 
Ученик от Самуил с първа награда от конкурса „Вдъхновители“
22 March 2017

15-годишният Нехсат Хасан от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в село Самуил спечели първа награда от Националния конкурс „Вдъхновители“. Творческата надпревара се организира от БНТ с подкрепата на Министерството на образованието и науката. В конкурса участваха над 120 ученици от цялата страна.

Продължава...
 
Изложба „Непреходната българка“ в Исперих
22 March 2017

В навечерието на Първа пролет в Етнографската къща в Исперих беше открита изложбата „Непреходната българка“. Идеята е на етнографа в Историческия музей Цветалин Цветанов. Експозицията улавя в багри непреходната красота на българката и нейната важна роля в опазването на народните традиции.

Продължава...
 
Пето място за отбора на Автото от състезание в Шумен
22 March 2017

Ученици от ПГТС „Христо Смирненски“ в Разград участваха в регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. Надпреварата се проведе в Шумен и в нея участваха 12 отбора от професионални гимназии от Добрич, Русе, Търговище, Варна, Силистра, Велики Преслав, Омуртаг, Разград, Шумен, Провадия и село Средище.

Продължава...
 
И кьорав да си, по миризмата ще намериш обществената тоалетна в Исперих
22 March 2017

В центъра на град Исперих, зад автогарата, има една-единствена обществена тоалетна, която при нужда се ползва от хората, пътуващи с автобуси, от клиентите на двете закусвални, таксиметровите шофьори, търговците, чиито сергии за плодове и зеленчуци също са в близост, и от случайни минувачи.

Продължава...
 
В Кубрат почна подписка срещу лошото състояние на пътищата
22 March 2017

По идея на кмета на община Кубрат Алкин Неби започна подписка срещу лошото състояние на републиканските пътища в региона. Искането е за основен ремонт на отсечките Кубрат-Разград, Кубрат-Русе и Кубрат-Тутракан, като се настоява държавата да осигури средства.

Продължава...
 
Правят безкръвни акушеро-гинекологични операции в Разград
19 March 2017

С модерна високотехнологична лапароскопска апаратура за извършване на безкръвни операции е оборудвано Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград. Това съобщи д-р Драгомир Николов, който е заместник-председател на Съвета на директорите на болницата.

Продължава...
 
Започна ремонт на разбити участъци на улиците в Разград
19 March 2017

В петък и събота служители на ОП „Ремонтстрой“ пълниха със студена асфалтова смес дупките, които създават опасност за движение по няколко от улиците в общинската пътна мрежа в Разград.

Продължава...
 
Петима бегълци от ВУИ-Завет вършаха из три области на страната
19 March 2017

Петима бегълци от Възпитателното училище-интернат в Завет вдигнаха на крак полицията в три области на страната.

Момчетата, които са на възраст от 15 до 17 години, са избягали още на 19 февруари, а първата им спирка била в Русе. Вечерта бандата отишла до денонощен магазин в квартал „Чародейка“. Продавачката била сама в търговския обект и тийнейджърите решили да действат дръзко.

Продължава...
 
Седем телефонни измами разкриха разградските криминалисти
19 March 2017

Седем телефонни измами, извършени на територията на Разград и Лозница, са разкрити от криминалисти от областната дирекция на МВР.

Първото престъпление е от 21 януари, когато възрастна жена от Разград предава на непознат сумата от 10 400 лева. На следващия ден друга „жертва“ дава на измамниците 2500 лева.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 30 от 11932