Търсене

Начало Новини
Новини
Зловонна миризма отново трови разградчани
09 August 2017

Нетърпима зловонна миризма отново се разстила над Разград и налага противогазът да се превърне в най-търсения аксесоар това лято. По традиция в разгара на август в града и околните села се носи смрад на фекалии, която освен че е неприятна в жегите, води до обостряне на алергии и белодробни заболявания.

Продължава...
 
Къде гледа властта в Разград? Ето й ги проблемите, ако не ги вижда...
09 August 2017

Какво най-много коментират през последните два дни гражданите в сигналите си до редакцията и в социалните мрежи

Ето какво пише жител на „Орел“:

Продължава...
 
Жегата поразява младите, старите оцеляват на сянка
09 August 2017

Двойно са се увеличили повикванията в Центъра за спешна медицинска помощ - Разград заради жегата през последната седмица, съобщи неговият директор д-р Николай Йоцов. Вместо обичайните 10-15 сигнала на ден от региона за спешна намеса на медиците, сега те са скочили на над 25. Само в петък, събота и неделя молбите за помощ са близо 80.

Продължава...
 
Сватбари сами си ремонтираха улицата, че да не се излагат пред гостите
09 August 2017

Жители на кубратското село Севар се захванаха сами да попълнят по-големите дупки на пътя пред пред дома на младоженец, за да не се черви родата пред булката и гостите на сватбата.

Продължава...
 
Почина блъснат преди месец велосипедист от Благоево
09 August 2017

Вчера в Благоево бе погребан Пейко Белчев, 63-годишният велосипедист, който около 19 часа на 21 юни бе блъснат от автомобил по бул. „Априлско въстание“ в Разград, преди отбивката за Пчелина. Повече от месец мъжът така и не можа да излезе от тежката кома след тежката черепно-мозъчна травма, с която бе приет в интензивното отделение на разградската болница, и почина на 7 август.

Продължава...
 
„Амилум България“ помогна на деца от социална институция да отидат на море
09 August 2017

За поредна година „Амилум България“ ЕАД и други дарители осигуриха незабравима лятна ваканция за децата от Комплексния център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания в Разград.

Продължава...
 
С Детска академия по безопасност завърши „Еколято“
09 August 2017

Участниците от трета смяна на „Еколято“ придобиха знания за реакция при природни бедствия и критични ситуации по време на Детската академия по безопасност. Тя се проведе за седемнадесета поредна година по инициатива на ОДМВР-Разград, в партньорството с Български червен кръст и Центъра за ученическо, техническо и научно творчество.

Към обучението се присъединиха децата от клуб „Емпатия“ към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Кубрат с ръководител Надие Карагьозова.

Продължава...
 
Студент по право от Богданци ще се бори за промяна на съдебната система
09 August 2017

„Смятам, че съм получил блестящо образование, също както историците описват в учебниците по история образованието, което са получили солунските братя Кирил и Методий в престижната Магнаурска школа“. Това разказа 20-годишният Хасан Хасан от самуилското село Богданци. Миналата той е завършил средното си образование в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Самуил с успех от дипломата 5.97.

Продължава...
 
УЕФА каза „Да“...
07 August 2017

Още тази година „Лудогорец“ ще може да играе мачовете от груповата фаза на Лига Европа на „Лудогорец арена“, а не на „Васил Левски“, както беше в последните години.

Това стана ясно, след като в четвъртък, миналата седмица, от УЕФА направиха инспекция на новата трибуна на стадиона. Представителите на европейската футболна централа генерално са приели цялостната концепция на клуба за преустройството на стадиона, останали са удовлетворени от направеното в сектор „В“ /новата трибуна/ и до дни се очаква и официалното им писмено потвърждение.

Продължава...
 
Прочистиха джунглата до РПУ-то в Разград
07 August 2017

Буйната растителност и храсти, които затрудняваха видимостта и придвижването около сградата на Районно управление - Разград, са отстранени, съобщиха от полицията, изразявайки удовлетворение от направеното от Общината.

Дейностите по почистването и облагородяването на района са извършени по молба на директора на ОДМВР-Разград старши комисар Ивайло Йовчев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 12709