Търсене

Начало Новини
Новини
Започна второто издание на лотарията с касови бележки на НАП
11 October 2017

Вчера, 10 октомври, НАП даде официален старт на втория сезон на лотарията с касови бележки. 16 000 фискални бона вече участват в новия сезон на томболата. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, са регистрирали бележката от ПОС терминала. Играта ще продължи една година, а голяма награда е 50 000 лева. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

Продължава...
 
Пенсионери от Разградско със статуетка от национален фестивал
11 October 2017

Общински съвет на Съюза на пенсионерите – 2004 Разград прие поканата на Община Бургас за участие в традиционния национален фестивал за стари градски шлагери, естрадни песни и български фолклор в изпълнение на самодейни пенсионерски колективи.

Фестивалът се състоя на 28 и 29 септември под наслов „Сребро в косите – песен в душите, край морето на Бургас", посветен на 1-ви Октомври - Международния ден на възрастните хора.

Продължава...
 
Димитър Петров с престижна награда в национален литературен конкурс
11 October 2017

С престижна награда беше отличен на Четвъртия национален конкурс за любовна лирика „Горчиво вино“ - 2017 разградският писател Димитър Петров.

Конкурсът се провежда в памет на големия български поет Евтим Евтимов, анонимен е и дава еднакъв шанс както на доказани автори, така и на неизвестни талантливи поети от цялата страна да се сдобият с популярност.

Продължава...
 
26 фирми се обединиха в „Местен бизнес Разград“
09 October 2017

В петък вечерта в бирария Адлер“ в жк „Орел“ беше представено новоучреденото Сдружение с нестопанска цел „Местен бизнес Разград“. Негови учредители са 26 малки и средни фирми, развиващи дейност в различни сектори от Лудогорието: „Алфа-хим“ ЕООД, Адвокатска кантора Марин Кинов, „Бета Инш“ ООД, „Димекс“ ЕООД, „Екоал“ ООД, „Ели Ауто“ ЕООД, „ЕМ Пак“ ООД, „Мирал Алфа“ ЕООД, „Естеем“ ЕООД, ЕТ „Арко“, ЕТ „Полиграф“, „Интер Инженеринг 10“ ООД, „Ка енд Кa Инвест“ ЕООД, „Крестън Булмар Разград“ ООД, „Монтажстрой 91“ ЕООД, „Поли Корект“ ЕООД, „Разград Полиграф“ ООД, „Ремко“ ООД, „Пенто“ ЕООД, „Реклам пласт“ ООД, Счетоводна Кантора “Стандарт” ООД „Техноматикс“ ЕООД, „Ти ай Билдинг“, „Тюф“ ООД, „Таргет Рз“ ЕООД и Хотел „Лес“.

Продължава...
 
Искат масова ваксинация за животните заради антракса
09 October 2017

С предложение до Българската агенция по безопасност на храните за ежегодна ваксинация срещу антракс на всички овце, говеда и коне в Североизточна България завърши работната среща, която в петък областният управител Гюнай Хюсмен свика, след като овцевъдът от Трапище бе окончателно диагностициран с опасната болест.

Продължава...
 
Окрадоха къщата на англичанка в Костанденец
09 October 2017

Крадци са обрали къща в Костанденец, обитавана от британска гражданка, съобщиха от полицията.

Посегателството е станало в периода между 27 август и 7 октомври, като извършителите са разрушили преградите на имота. След като са разбили заключващите механизми на две входни врати, те отмъкнали от къщата на 67-годишната англичанка шест радиатора и електрическата помпа на парната инсталация.

Продължава...
 
Момичета се биха в кубратско училище
09 October 2017

Непълнолетни ученички се биха в кубратското СУ „Христо Ботев“.

14-годишната Н.Д. от града и 15-годишната К.М. от Точилари се спречкали около 11.00 часа в четвъртък в стаята на 9„б“ клас. По-голямото момиче удари с юмруци по осмокласничката. При побоя Н.Д. получила повърхностни наранявания по главата, била е откарана в Спешния център на кубратската болница.

Продължава...
 
Млад мъж загина при катастрофа край Дервента
09 October 2017

Млад мъж загина в катастрофа в местността Дервента край Цар Калоян.

Инцидентът е станал в петък следобед, вероятно малко преди 16.30 часа. Тогава в местния участък на пожарната е бил подаден сигнал за преобърнат „Форд Ескорт“ в дясно от главния път Е-70 .

Продължава...
 
Мъртвопиян без книжка катастрофира в Исперих
09 October 2017

Мъртвопиян шофьор катастрофира до бензиностанция в Исперих. Сигналът за инцидента е подаден в четвъртък около 18.30 часа.

На десен завой „БМВ“, управлявано от неправоспособния Ю.Р. излязло от пътя и се ударило в оградата на къща.

Продължава...
 
Представиха област Разград на българо-руски туристически форум
09 October 2017

Туристическият потенциал на област Разград бе представен на българо-руски туристически форум на тема „Духовни и историко-патриотични маршрути на Русия и България“. Инициативата за представянето на региона бе на областния управител Гюнай Хюсмен, а презентацията на събитието в курортния комплекс „Св. Константин и Елена“ направи главният експерт в Областна администрация-Разград Светлин Симеонов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 12970