Търсене

Начало Новини
Новини
Потрошен и одраскан със свастики автобус на ДОСТ вдигна службите на крак
19 March 2017

Потрошен и одраскан със свастики автобус, нает от „Обединение ДОСТ“, вдигна на крак службите в Разград в събота сутринта.

Късно вечерта в петък рейсът с кърджалийска регистрация бил спрян на паркинга на хотел „Cartoon“, където представители на коалицията ДОСТ и НПСД отседнали да нощуват. На сутринта, когато трябвало да потеглят по предизборни срещи в региона обаче установили вандалството и сигнализирали полицията.

Продължава...
 
Потвърдиха 8000 лева обезщетение за жена, паднала на затрупан със сняг тротоар
19 March 2017

8000 лева обезщетение трябва да плати Община Разград на жена, която е счупила ръката си при падане в пряспа в резултат от лошото зимно поддържане. Това реши Окръжният съд, като потвърди решението на Районен съд-Разград по казуса.

С граждански иск Росица Милева претендираше почти двойно по-голяма сума – 15 000 лева, за нанесените й при инцидента неимуществени вреди.

Продължава...
 
Община Разград търси консултанти за управление на 2 проекта
19 March 2017

Община Разград обяви обществена поръчка с предмет: „Предоставяне на консултантски услуги за организация и управление на проекти, финансирани със средства по ОП „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

Продължава...
 
Офроуд състезателка подкрепя бедни абитуриенти
17 March 2017

Младата офроуд състезателка Мерлин Мехмедова от Кубрат организира благотворителна кампания „Усмивка“ в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение. 24-годишната жена е решила да дари своята бална рокля на момиче, което не може да си позволи официален тоалет за големия ден.

Продължава...
 
Доброволци раздават 1 000 стикера с усмивки за Деня на щастието
17 March 2017

1 000 стикери с усмихнати човечета и 200 листовки ще раздадат доброволци от ОУ „Васил Левски“ в Разград по повод на Международния ден на щастието – 20 март. Това е първата инициатива на сформирания училищен превантивен клуб, в който членуват седем деца.

Продължава...
 
И БСП издигна кандидат за кмет на Гецово
17 March 2017

Вчера официално бе представена кандидатката на БСП за кмет на Гецово Росица Славова. Тя не е член на партията, но й симпатизира. Общинската организация на социалистите я издига с мотива, че тя от 20 години живее в Гецово и добре познава хората и проблемите на селото.

Продължава...
 
Хулиганите в община Разград намалели двойно
17 March 2017

През последните седем години противообществените прояви, извършени от малолетни и непълнолетни жители на община Разград са намалели наполовина – от 80 през 2010 на 40 през 2016-та. Това е изводът от отчета за дейността през миналата година на специализираната местната комисия, който е включен в дневния ред на предстоящата сесия.

Продължава...
 
Емилиян Грънчаров става говорител на Окръжната прокуратура
17 March 2017

Окръжната прокуратура в Разград вече има говорител. Със заповед на новия административен ръководител на институцията Тихомир Тодоров за официално лице за връзки с медиите е определен прокурор Емилиян Грънчаров.

Продължава...
 
Шофьорите вече могат да плащат фишове и актове онлайн
17 March 2017

Шофьорите вече могат да плащат онлайн глобите си по фишове и актове по Закона за движение по пътищата. За целта е достатъчно само да се регистрират с имейла си в Портала за електронни административни услуги на МВР https://e-uslugi.mvr.bg.

Продължава...
 
Ще разпитват окръжния и районния прокурор по дело срещу д-р Мичев
17 March 2017

Новият окръжен прокурор Тихомир Тодоров, шефът на Районна прокуратура – Разград Любомир Георгиев и заместникът му Веселин Якимов ще бъдат призовани като свидетели по делото срещу хирурга д-р Бранимир Мичев и управителя на охранителна фирма от Кубрат и  бивш съдебен заседател в Окръжен съд-Разград Борис Пенев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 11932