Търсене

Начало Новини
Новини
Пиян и дрогиран водач засича и напада шофьори в Исперих
12 November 2018

Пиян и дрогиран шофьор вилня в Исперих. Посред бял ден в петък 38-годишният Е.С. засичал и спирал превозни средства в града с аудито си.

Около 15.40 часа той препречил пътя на товарно „Ивеко“, управлявано от 56-годишния Р.И. от Осенец. Е.С. и возещият се с него М.М. на 19 години от Лъвино опитали да нанесат побой на водача на камиона, но като не успели счупили страничното му огледало.

Продължава...
 
ОУ „Ив.С.Тургенев“ отбеляза патронния си празник
12 November 2018

С конкурси, културни и спортни прояви ОУ „ Ив. С. Тургенев“ в Разград отбеляза патронния си празник в деня на 200 − годишнината от рождението на световноизвестния руски писател.

Над 70 индивидуални и колективни творци от училища и детски градини в Разградска област се включиха в Регионалния конкурс „Природата – извор на живот“. Училището отличи и награди най–добрите творби, вдъхновени от конкурсното мото „Есенна палитра“ .

Продължава...
 
Наградиха победителите във фотоконкурса „Поглед от Лудогорието към Европа”
12 November 2018

Областният управител Гюнай Хюсмен и заместникът му Нурие Црънгалова наградиха победителите във фотоконкурса „Поглед от Лудогорието към Европа“ – европейското културно наследство във фотообектива на жителите на област Разград.

Продължава...
 
Американският колеж организира в Разград информационна среща за прием след 7-ми клас
12 November 2018

Четири пълни 5-годишни стипендии, които покриват целия период на обучение, отпуска за следващата учебна година Американският колеж. Семействата на учениците, които не са от София, могат да кандидатстват за допълнително намаляване на учебната такса, което да отразява разходите им по настаняване в столицата.

Продължава...
 
Мъдрево посрещна Тайбе Юсеин
12 November 2018

С химна на Република България, под силните амплодисменти на десетките гости, приятели и почитатели на световната шампионка, в петък село Мъдрево посрещна Тайбе Юсеин. Заслужена обич, много внимание и силна емоционална подкрепа показаха не само жителите на родното й село, но и всички дошли да поздравят и да се порадват на нежното и силно присъствие в женската борба Тайбе Юсеин, която на 25 октомври тази се окичи със световна титла, като надви японката Юкако Кавай.

Продължава...
 
В новата сграда на ППМГ – ново математическо състезание
12 November 2018

ППМГ „Акад. Н. Обрешков” - Разград инициира ново състезание за малки математици от 2 до 7 клас, а първото му издание бе на 31 октомври, в навечерието на Деня на народните будители. По едно съвпадение това бе и първото състезание, проведено в новата сграда на Профилираната природоматематическа гимназия.

Продължава...
 
И в Разград яли от спанака с татул
09 November 2018

Спанакът, който Българската агенция по безопасност на храните спря от разпространение в търговската мрежа заради съмнение, че е примесен с листа от татул, се е продавал и в Разград.

Пакет от 500 грама, сорт „Горила“, произведен във ферма „Ивайло Малджански“ в пловдивското село Златитрап, семейство от града си е закупило от „Кауфланд“. За това, че е опасен, хората научили от новините.

Продължава...
 
Валентин Василев е финалист в „Кмет на годината“
09 November 2018

Кметът на Разград Валентин Василев е финалист след първия етап на надпреварата „Кмет на годината“ - ежегодна инициатива на портала на българските общини kmeta.bg.

След проведеното онлайн гласуване, което започна на 22 октомври, Василев е един от тримата кметове на средни общини, които са оценени най-високо в категорията „Smart Siti.

Продължава...
 
Ловци от три области обсъждаха проблема с африканската чума по свинете
09 November 2018

В сряда Ловно-рибарско сдружение „Сокол“ - Разград беше домакин на регионална среща на ръководствата на ловните организации от областите Русе, Търговище и Разград. Гост и водещ на съвещанието беше председателят на Съюза на ловците и риболовците в България инж. Васил Василев.

Продължава...
 
Дечица гостуваха в Районното в Исперих
09 November 2018

По повод на предстоящия професионален празник на българската полиция на 8 ноември, в обявените дни на отворени врати, деца от целодневна детска градина "Мечо Пух" от Исперих посетиха районното управление на полицията в града.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 40 от 15130